Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyitott szem (törölt)

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Belsőség Lendkerekes autók 2009.05.12 08:37:00
Villanymotor, lendkerék, vagy mégis benzin hajtja tíz év múlva az autókat? Kinek használ a KERS és mikor építik be végre a Clióba?Vélemények azonos című írásunkról...
Nyitott szem (törölt) 2009.05.12 14:43:53
@bgy_:
Itt pont arról van szó, hogy viszonylag nagy a tömeg, és bazi gyorsan pörög, nem úgy mint a helikopteredben, ahol csak kicsi a tömege a girónak. De még egyszer nem vitatkozom, csak kérdezek.

Amúgy találtam sok nagyon bonyolult honlapot, de ez talán értehetőbb.

www.freeweb.hu/hmika/Lexikon/Html/Giroscop.htm

Szóval, hol van egy szabadnapos Öveges professzor, aki elmagyarázza???
comment:com Overdose az RTL Klubon? 2009.05.08 17:50:00
Mai hír, hogy az új nemzeti hős, Overdose következő versenyét nem a hazai futamát közvetítő Tv2-n, hanem az RTL Klubon láthatjuk majd május 23-án. Közel sem biztos azonban, hogy az angliai Haydock Park-i nagydíj valóban látható lesz a magyar csatornán. Az RTL Klubnak ugyanis…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
MikroPit az Indesit mosógépénél szemesült azzal a gyakorlattal, hogy egy egszerűbb alkatrész meghibásodását is csak egy komplettebb rész kicserélésével lehet orvosolni, de még nem is ez a legnagyobb gond. Az Indesit nem fogadta el a saját szakszervize véleményét, viszont…..
Bukott bloggerkollégám élete legérzelmesebb posztjában búcsúzik a háttéremberektől. A titkárnők, kutatók, hivatalsegédek és elemzők mind megkapják az illő köszönést, de a testőröknél ehhez képest is átszíneződik a hang, finoman himnikus lesz a lejtés, aztán megszólal…..
Nyitott szem (törölt) 2009.04.14 11:52:16
@Zigomer Trubahin:
Nagy stílusod van!!! :-)))
Tizenkét napja, amikor Magyarország még csak egy kvázi reménytelen helyzetben lévő, a teljes összeomlás előtt álló, viszont még nem kormányválságban vergődő szenvedő kis országocska volt, már írtunk egyszer a szocialista kongresszusra készült videókról. Azóta ugye…..
Azt ugye Magyari Péter kiváló hétfői cikke óta tudjuk, hogy ők bizony ölég buták. A helyzet súlyossága azonban ritkán kerül a felszínre, mivel ritka az olyan eset, amikor bármelyik magyar politikus, szájkosár és kommunikációs tanácsadók felügyelete nélkül kiöntheti a…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
A biztosítás hiányában hatmilliót bukó síelőről jutott eszébe Bundinak, hogy megírja, mi történt édesapjával pár éve. A dolog pikantériája nem is büntetés vagy a feljelentés, hanem hogy a hölgy a helyszínen elfogadta a fájdalomdíjat KP. A teljes levél itt olvasható:…..
Nyitott szem (törölt) 2009.03.18 12:54:31
@citrix:
Szerintem ez hasznos ötlet, hiszen hamarosan az őrszobán gyakorolhatod a német nyelvtudásodat. Majd nem sokkal később a magyar külügyminisztérium konzuli munkájának hatékonyságával is megismerkedhetsz.
Ezen túl, erősíted a magyarokról kialakult képet, és így jelentősen kevesebbet kell majd költeni országimázs kampányra.
Kedves Olvasók! Ehhez a történethez fölösleges bármit hozzáfűznöm, önmagáért beszél!T. Despota! Újságíróként dolgozom pár hónapja egy kisebb lapnál, idén végeztem a BKF-en. Eddig sajnos csupa szomorú tapasztalatot szereztem, már-már azt mondhatom, kiábrándultam a…..
A háromszoros árkülönbség egy üveg sörnél is bosszantó tud lenni, de egy több százmilliós lakásnál kiváltképp. Egyszerűen nem értjük a RE/MAX CHERRY ingatlanosának logikáját, hogy miért gondolja, hogy valaki megveszi tőle 830 millióért azt a lakást, amiről már mi is…..
Nyitott szem (törölt) 2008.11.27 13:20:50
Aktuális posztunk főszereplője valószínűleg nem az a nagyon ügyes sofőr lehetett, akiről már egyszer ódákat zengedeztünk korábban. Mityu nemrégiben elkapott ugyanis egy pillanatot, amikor kukásautó vezetője rutinosan megpróbált visszafordulni a Demszky-bogyókkal szegélyezett…..
A Homár Brüsszelben tölt pár napot, és talán sikerül találkoznia Meglena Kunevával. Ha összejön a randi,  a saátjaim mellett szívesen felteszem neki a Homár-olvasók legjobb kérdéseit. Rajta, tessék bátran kérdezni lent a kommentek között!  ..
HamPLÓ Chorzów, a középutas 2008.11.01 10:00:00
Előző rész: Bytom, a szürke Amikor az elmúlt hetekben a magyar sajtó a kettes metróra készülő új metrókocsikkal foglalkozott, rendszeresen csikorgattam a fogamat, ugyanis szinte mindig azt mondták, hogy azokat Katowicében készítik. Pedig nem: az egykori Konstal gyár - mely ma a francia Alstom…..
Drága Budapestünk, lassan a pénzes nyugati utazók is elhiszik rólad, hogy turisztikai látványosság vagy. Minden az idegenvezetőn múlik: ha kellő hipnotikus képességgel következetesen az épületek gyönyörű oromzatára tudja irányítani a rábízott csoport tagjainak tekintetét,…..
Mobiltelefon burkolata által okozott nikkelallergiára utalhat, ha valakinek a fülén, arcán, netán az ujjbegyén piros, viszkető kiütés jelenik meg - figyelmeztet a Brit Bőrgyógyászok Szövetségének csütörtöki közleménye. Sok mobiltelefon burkolatában van nikkel-tartalmú…..
Pzs videóval is szolgál: kész csoda, hogy erre a félrefordításra rábukkantam, a véletlenek kettős összejátszása: 1. a gyönyörű klasszikus 1000 kérdés 1000 válaszból csak az első leckéig jutottam, de azt álmomból felkeltve is... 2. Még félálomban eljutott agyamig a Fekete…..
Nyitott szem (törölt) 2008.10.16 10:01:24
 Bevalljuk, nemigen szoktunk bort inni, különösen, amióta Tóni amatőr borász apósa minden héten hoz két palackot saját készítésű pilisi szájbakúrósából. A napokban azonban megakadt a szemünk a sarki boltban egy borospalackról integető Kádár Jánoson. Jobban megnéztük,…..
Isztambul kapja az állítólag a kisföldalattiról mintázott magyar metrókocsidizájnt? Ugye emlékszünk még, hogy mi, a világváros lakói dönthettük el, milyen metrószerelvények járhatnak majd az új 4-es és a 2-es metrón? Idézzük az Index több mint két évvel ezelőtti…..