Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcgamers2011

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legújabb rövid bemutatóm egy régi kedvencemről szól, amit még NES-ezős korszakomban ismertem meg. Ugyan fel lelhetők a hangomban némi nemü kiejtési hibák, de ezek betudhatók annak a dolognak, miszerint elég fáradtan gondoltam úgy hogy na mos tmegcsinálom ezt a kis videót.…..
[SZERKESZTŐ | PCGAMERS2011] Eredetileg nem rövidre terveztem, de sajnos az időm így adta, remélem azért a lényeg átmegy hozzátok. :) Jó szórakozást hozzá! ..
Egy nagyszerű és méltatlanul elfeledett puzzle játékot mutatok be most Nektek, amelynek ötletgazdája nem más volt, mint Alexey Pajitnov, akinek a Tetris nevű játékot köszönhetjük. A videóban előforduló hangos MSN hangok miatt elnézést :) -----------------------------Játék Info:Fejlesztő: Microsoft …..
Klikk az új videókhoz! újonan nemlesznek a videók évadra osztva hanem minden új videót megtalálhattok ezen a listán. jó videónézést! ..
Klikk a negyedik évadhoz! Ebben az évadban egy nagyon híres játékot fogok végig vinni teljes egészében és elemezni, ennek a játéknak a címe pedíg F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) 2005-ös Sierra és Monolith találmány, nagyon szuper szerintem és ezzel más is…..
Klikk a harmadik évadhoz! Ebben az évadban a logikai és FPS játékok kapnak előteret, de bemutatunk egyebeket is amik remélhetőleg elnyerik majd tetszéseteket. ..
Hamarosan itt Penumbra végigjátszást indítok 1.5 és 2 órás hosszúság környékén. ..
Klikk a második évadhoz! Ebben az évadban szeretnénk néhány olyan játékot bemutatni amiket érdemes játszani, és szinte majdnem mindegyik nindenidők legjobb játékai voltak. ..
Klikk az első évadhoz! Csapatommal olyan játékokat szeretnénk bemutatni amiket érdemes játszani kissebb nagyobb hibáik ellenére. "MERT A HIBA ADDÍG NEM HIBA MÍG A JÁTÉKMENETET NEM AKADÁLYOZZA!" ..