Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zánka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kitörölhetetlen szimbólum visszavág...
Zánka 2017.11.30 13:49:44
@Cycmen: és te szavad vajon milyen súlyú? Szerintem 00, mint a mellékhelyiség....
Azt hiszed, nehéz kérdés? Nem az. A helyzet mai állása szerint a válasz egyértelmű. Az is tuti, hogy a jövő évi választásnak - hála az ellenzéki pártok önző és minősíthetetlen működésének - egy nagy vesztese lesz: a VÁLASZTÓ! Jelenleg ugyanis a helyzet a következő: van egy olyan új akadálypálya,…..
A nevem Binder Gábor és idén töltöm be a 30. évemet. Ép értelmű vagyok, mégis értelmi fogyatékosnak nyilvánítottak. Kizáró gondnokság alatt, egy vidéki város szociális intézetében telnek napjaim, és harcolok. Harcolok azért, hogy elismerjék, én sem különbözöm másoktól, ugyanannyi jogom van dönteni…..
A távolmaradás az egyetlen jó döntés ebben a mesterségesen generált csapdahelyzetben. Elmondjuk, miért. 1. A kérdést Habony Árpádék rafináltan úgy tették fel, hogy arra ép ésszel ne lehessen igent mondani. Hát ki az a marha, aki kifejezetten azt akarja, hogy „az Európai Unió az Országgyűlés…..
Zánka 2016.08.06 10:44:06
Zánka 2016.08.06 10:45:14
Zánka 2016.08.06 10:46:58
Bár a hétvégére záport és zivatart ígérnek az időjósok, én mégis arra sarkallok mindenkit, hogyha teheti, akkor menjen ki a szabadba, süssön, főzzön vagy grillezzen - mert ilyen klassz kajákat készíthet. Azt hiszem, teljesen felesleges komoly recepttel fárasztanom a nagyérdeműt - szerintem minden…..
Teljesen nemzetközi team-munkában sikerült bravúrosan, a jelenkori igényeknek megfelelően felújítani egy XV. században épített (való igaz, a több, mint fél évezred alatt alaposan toldozott-foldozott) Dubrovnikhoz közeli, kis dalmát szigeten fekvő tengerparti házat...
Zánka 2016.07.24 14:29:22
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve…..
Zánka 2015.11.08 20:07:48
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: @Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Igen...tisztelik, becsülik....igaz nem sokra, de becsülik....
Zánka 2015.11.08 09:11:39
@Arthur Bloch: Így igaz....
2015. március 10-én elérhetővé tettem a számítógépes oktatói formulámat, mert az a célom, hogy minél többen megtanuljátok stabilan használni a számítógépet. Szinte mindnyájan használunk valamilyen kütyüt az internetezésre, levelezésre. Az idősebb korosztály is igyekszik…..
Ez az étel maga a nagybetűs Dél, a megtestesült hagyomány, a Southern konyha No. 1-ja. Ha jól készítjük el, verhetetlen! Jár hozzá egy pofonegyszerű, házi készítésű ranch szósz is, így lesz teljes az élmény. Gasztro töri:  Ez az étel valószínűsíthetően a skót…..
Zánka 2015.03.15 17:35:59
Emlékszünk még arra a fiatalemberre, aki 1989-ben, Nagy Imre és mártírtársai újratemetésén azt mondta, hogy "mi értetlenül állunk az előtt, hogy a forradalmat, és annak miniszterelnökét nemrég még kórusban gyalázók ma váratlanul ráébrednek, hogy ők Nagy Imre…..