Regisztráció Blogot indítok
Adatok
finizlik

6 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén beszélgettünk a spanokkal, előkerültek régi balatonparti sztorik, meg kérdezgették, hogy milyen formában akarom folytatni a blogot, mert sztori az annyi van, hogy könyvet meg lehetne tölteni vele, aztán eljutottunk a kurvákhoz, mert ha hiszed ha nem, a kurválkodás és a…..
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
finizlik 2012.01.29 17:34:28
@jpmjpm: Nem kell vele kedvesnek lenni... Csak nem 2000 eurót kell fizetni egy seggbe baszásért hanem 3000-t és máris ő lesz a legboldogabb.
finizlik 2012.01.29 23:39:23
@Parajpuding: Jaj a gonosz arabok akik eladták a "fejlett" nyugatnak az olajat.. A gecik...

Csak ne felejtsd el.. Ha ők azt mondják, mától nincs olaj. Akkor a gazdaságunk 2 nap alatt úgy összeomlik hogy középkori szint alatt fogunk élni míg ők ugyan így még vagy 100 évig.

Lehet Mo-on vannak a legszebb lányok (a nagy büdös lófaszt) de a legnagyobb kurvák is a világon. Még egy orosz kurvában is van akkora tartás, hogy ha kimegy szopni több ezer euróért utána nem ő érzi megalázva magát.
Probléma volt, h miért nincs saját lakásom, autóm, miért nem viszem 2 havonta a szubtrópusra, miért nem vágunk bele a baba projektbe. Elégedetlen volt, nem volt neki elég az ígéret, h néhány éven belül a csillagok az égről a gardróbban lesznek.RSVPPontosan egy éve,…..
Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand…..
finizlik 2012.01.22 23:39:51
@chipanddale74: Te idióta :D:D Ezen szakadok szabályosan 5 perce :D
finizlik 2012.01.22 23:44:36
@HP514: Nálad a pont. De ezt magyarázd meg a való világot sasolóknak
Egy gigawatt teljesítményű naperőműparkot épít Dubaj. A 12 milliárd dirham, azaz 3,27 milliárd dollár értékű projekt több fázisban készül el, befejezése 2030-ra várható. Dubaj energiaigénye óriási és folyamatosan növekvő. Az energia jelentős részét olajból és…..
finizlik 2012.01.22 23:36:25
@skaven: Cikket majdnem elolvastad, az a lényeg :D
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
finizlik 2011.12.19 19:59:35
@elégedetlenkedő: Ott a pont.

Trianon megtörtént, ők már Romániához tartoznak, nincs mit szépíteni ők már Román állampolgárok ha tetszik ha nem.
A kormány határozata alapján közel 42 ezer egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt. Az idén befolyt népegészségügyi termékadóból (közismert néven "chipsadóból") a pótlékra jogosult egészségügyi dolgozók a pótlékalap csaknem háromhavi összegének…..
finizlik 2011.12.17 12:47:13
Vallásomat tekintve keresztény vagyok, Római katolikus. Nem kaptam vallásos nevelést, mégis tudom miről szól a Biblia, ismerem a keresztény liturgiát. Ennek ellenére nem hiszek Istenben, és pláne nem félem őt. De valahogy csak felnőttem így is olyan szellemben, ami lehetővé…..
Anthony Miranda az esztendő vége felé még gyorsan benevezett az év legnyomorultabb bűnözője címre. A 24 éves fiú Chicagóban a Kenneth Avenue és az 55. utca sarkán szólított le egy autóst, hogy tüzet kérjen tőle. A sofőr közölte vele, hogy nem dohányzik. Miranda ekkor…..
Talán nem pont húsvét előtt egy nappal kéne ezt a témát elővennem, de a hír friss, nem én hoztam fel, hanem egy vatikáni főmufti: Az ateizmus az élet kiváltságosainak luxusa, azoké, akik mindent megkaptak, azt a lehetőséget is, hogy a tanulásnak, a kutatásnak szenteljék…..
finizlik 2011.12.11 22:58:23
Főbenjáró bűnt követett el egy amerikai hírműsor bemondója. Robin Robinson élő műsorban rombolta le sokezer amerikai kisgyerek karácsonyi fantáziáját azzal, hogy kifakadt: Mikulás márpedig nincs is, ezt tessék tudomásul venni. Ezzel az a legnagyobb baj ugye, hogy az amerikaiaknál…..
finizlik 2011.12.05 14:35:52
A Winter Is Coming nevű blog szellőztette meg, hogy az HBO két további évadot szeretne a Trónok harcából, ráadásul a forgatásukat egyhuzamban tervezik. A regényfolyam harmadik, Kardok vihara című kötetét eleve két évadban akarták feldolgozni a készítők, szóval annyira nem…..
finizlik 2011.12.01 19:06:12
 ..
finizlik 2011.11.30 18:13:03
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
finizlik 2011.11.30 16:14:15
@Felagund: Én értelek, de egy tanár az maximum olyan mint a főnök. Ha a főnök megütne a munkahelyeden nem mennél neki és vernéd ki belőle a szart is? Dehogynem.

Mint írtam én tudom ezzel mit akarnak elérni, de ezzel pont az ellenkezőjét fogják.
finizlik 2011.11.30 16:30:30
@vargánya: Ott a szülő-t kéne bebaszni pár hónapba egy zárkába és ennyi.
finizlik 2011.11.30 16:47:45
@Outlier: Magyarul az IQ-d egy zsák bab szintjén volt és csak abból értettél ha kiverték 2 fogad.

Ez a logika szerint, engem addig üthetnének a fideszesek amíg azt nem mondanám, hogy a fidesz-nél jobb párt nem volt és nem is lesz, mivel ez a logika szerint én csak ezt nem látom be pedig így van.

"Na kurva jó vagyok, vagy kurva jó vagyok?"
 Mint az köztudott, a napokban ismeretlenek feljelentést tettek ismeretlen tettes(ek) ellen Himnuszgyalázás miatt a Bazmeg kapcsán a Legfőbb Ügyészségen. Természetesen azonnal a Pityinger fivéreket és egy harmadik személyt hozták kapcsolatba az üggyel. A kamerát állítólagosan…..
finizlik 2011.11.26 16:19:11
Ugyan van egy kis önvédelmi célzatú mentegetőzés Gábor levelében, azért elég tisztán látszik, hogy ő itt és most a női sofőrökről fog írni, méghozzá kritikával illetve őket, ha nem is rosszindulatból, mint inkább figyelmeztetésképpen. Ti mit gondoltok? Különösen a…..
KODIAK Jó reggelt! 2011.11.22 17:36:00
finizlik 2011.11.24 19:01:23
@blknght: És lenőttek?
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
finizlik 2011.11.23 15:20:00
@JóskaPistaBélaGéza: Sokakat az zavar, hogyha egy muzulmánt szidnak az nem antiszemitizmus az királyság de ha egy gedve izraelitát akkor az már nem csak antiszemitizmus hanem egyből neonácizmus is.

Csak azt felejti el mindenki, hogy Izrael körbe falazta Palesztínát egy gyenge 6 méter körüli fallal.
finizlik 2011.11.23 15:27:19
@hallari: én tudom én a cikktől független írtam le valamit kommentre reagálva
finizlik 2011.11.23 15:58:04
@JóskaPistaBélaGéza:

Te amúgy most miről beszélsz? :D:D

@Reberfunk:

Igen, pontosan ugyan ezt csinálná az összes nyugati vallásbuzi is ha a zistenüket figuráznák ki. Mellesleg nem is tudom hogy kinek a papja égette el a másik vallási könyvét...
  A végtelen esztergomi polszappanopera szó szerint a legsötétebb fejezetéhez érkezett: a mai napon megszűnik a közvilágítás és a közétkeztetés a városban a lehetetlen anyagi és politikai helyzet folyományaként. A közvilágítást működtető cég ügyvezetője már…..
Igazi állatfarmot sikerült elcsípnie Tamásnak a Tescoban:Tegnap este voltam a veszprémi nagy Tescoban. Tejet akartam venni. Amikor a tejes raklapokhoz mentem, a mellékelt látvány fogadott. A raklap egyik sarka meg volt sérülve és tele volt lárvákkal!! :( Még csak nem is eldugott…..
finizlik 2011.11.16 19:13:48
Egy meglepően jó könyv a táborozásról. A közelmúltban jelent meg Bear Grylls: A vadon törvényei című könyve magyarul. Akik az utolsó szóig végigolvasták a Túlélés törvényeiről szóló cikkemet, már ismerik Bear Grylls showműsoros munkásságával kapcsolatos összetett…..
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..
finizlik 2011.11.15 20:34:43
@Húsleves: Nem mondtam hogy nekimegyek de olyan balhét kiverek hogy be fognak vinni 24 órázni az biztos ezen felül minden szarért fel fogom jelenteni a rendőrt, mondjuk rágalmazásért és bizonyítsa be hogy nincs igazam.
finizlik 2011.11.15 20:46:05
@Húsleves: Megilleti, csak ellene ilyenkor fegyelmi eljárás indul és neki ez ígyis úgyis nagyobb cumi mint nekem.

Ő is tudja, hogy úgy akar megbaszni hogy NEM tettem semmit, és oka van annak hogy most az este ott aludtam be a padon, és mivel ennek tudatában jön oda akkor én emg ennek tudatába teszek neki ott keresztbe ahol tudok.
finizlik 2011.11.15 20:57:04
@Húsleves: Kötelességét de tudjön különbséget tenni egy csöves és egy átlag ember közt ami valamilyen okból mondjuk havi 1x padon kell aludnia pár órát mert nem tud hazamenni.

Ha meg nem tud akkor szopjon.
A film maga nem rossz, de a Majmok bolygójához annyi köze van mint a Terminátorhoz.  *vigyázz olykor spoiler-es!* A történet annyi lenne, hogy van San Francisco-ban egy kutató laboratórium, ahol az Alzheimer kór gyógyításán fáradoznak elég nagy sikerekkel, persze majmokon. Van egy…..