Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betula pendula

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, ez a meglehetősen kényes téma nem egészen világos szegény kis marslakók számára, akik értetlenül állnak A földlakók nemi élete c. film és a redtube-on található szolid és implicit felvilágosító filmek sokasága előtt. Egyszerű viselkedéstani jellegű…..
Megbízható forrásból tudom (egészen pontosan Kurt Vonnegut tollából), hogy a marslakók vezetője a következőképpen nyilatkozott: "Nem értem, mi ez a nagy felhajtás a sz*pás meg a golf körül". A következőekben bejegyzésem ezt taglalja, ám a kedves olvasót ne…..
Figurafestés Minden a Blogról 2008.12.11 06:30:00
Létrehoztam ezt a külön oldalt a blogon, amit fent a fejlécben a házikó melletti linken lehet elérni (ámbár ha már ezt a szöveget olvasod, nagy valószínűséggel erre már magadtól is rájöttél). Arra gondoltam, hogy legyen egy olyan bejegyzés, amiben nem az adott posthoz, hanem a…..
Geekblog Drakula dühe 2011.12.02 12:51:00
A korábbi társasjátékkal ellentétben a mostaniban igencsak erős geekfaktor rejlik. A Drakula dühe lényegében a Scotland Yard újraértelmezése, a mechanikai elemek átültetése Bram Stoker regényének történetébe. Sokaknak még itthonról is ismerős lehet a játék alapkoncepciója,…..
Geekblog Isla Dorada 2011.11.28 14:32:00
Az Isla Dorada műfaját tekintve családi társasjáték, de már az első, betanulós játékot követően kiderül róla, hogy lehet sokkal több annál. Az embernek a családi játékokról rögtön a Monopoly vagy a Ki nevet a végén? jut eszébe, de legalábbis egy olyasfajta új generációs…..