Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whynotzoidberg

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HP figyelmeztetőt adott ki, melyben leírják, hogy egyes HP ProCurve 5400 zl márkájú switcheikkel szállított compact flash kártyák vírussal fertőzöttek. A probléma nem okoz fennakadást a hálózati eszköz működésében, azonban ha a flash tárolót egy desktopon kezdik használni,…..
whynotzoidberg 2012.04.12 21:40:40
Ma este van ez a Föld órája okosság. A sok baromság mellett foglalkozzatok végre ti is legalább egy kicsit ezzel a kurva bolygóval! Sasoljátok meg ezt a videót, este meg legalább egy órára kapcsoljatok ki mindent, ami árammal működik, legalább addig se hülyültök a tévétől meg…..
Emberek, túléltük februárt! A folyók befagytak, a gázszámlák emelkedtek, a klímaszkeptikusok heteken át tartó fiesztát tartottak.                     Namármost én kedvelem a focimeccsek közönségének társaságát. Kifejezetten…..
whynotzoidberg 2012.02.24 17:35:20
whynotzoidberg 2012.02.24 17:54:05
@zulu: vasárnap folytatjuk, addig túrázok egy nagyot, és rászólok azokra akik szemetelnek, rongálják a természetet.
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
Az Agra Kulturális Utazási Társaság hosszú évek óta szervez etióp túrákat. Az évek során kialakult kapcsolataink révén megpróbálunk első kézből információkat gyűjteni és közölni a szomorú hírek kapcsán annak érdekében, hogy megértsük ezen és hasonló esetek…..
  Épül már az ellenkultúra, épül nagyon. Régi-új alapja Schmitt Pál. Az ellenállók önkéntesen doktori címet írnak a nevük elé Facebookon, izzik a memegenerator.net, ha pedig a helyzet változatlan marad, gyakorlatilag április közepéig akad biztos pont az ATV-s agenda…..
  Az új alaptörvény miatt aggódik az Amnesty International, mivel az szerintük ellentétes az emberi jogokkal. Az új alaptörvényről nekünk is megvan a magunk véleménye, de amit az Amnesty kifogásol, az pont tetszik benne. Mikor fogja harcos módon védeni a jogvédő…..
whynotzoidberg 2012.01.07 14:36:20
  Szomorúan tapasztaltuk, hogy kiveszőfélben van volt a tüntetési szcénából a régi szép hagyomány, a rendezvényeket kísérő-követő számháború. E kortárs népszokás és össznemzeti játék lényege: a résztvevők és szimpatizánsaik megesküsznek, hogy…..
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
Vastagbőr SP vs. NGM 2011.12.22 11:01:00
Az NGM-ben ismét elgurult a közlemény készítőjének a gyógyszere, szerintem ezt már direkt csinálják, ennyire hülyék csak szántszándékkal lehetnek ... Az S&P indoklása szerint az alábbiak játszottak szerepet döntésében: A…..
whynotzoidberg 2011.12.22 13:17:17
  „Milyen felbecsülhetetlen előnyökkel járna, ha mindannyian úgy döntenénk, hogy szembeszállunk a minket körülvevő hazugságokkal, és úgy döntenénk, hogy mi magunk, személy szerint igazságban akarunk élni” – írta a napokban elhunyt Václav Havel a Civil…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
  Közeledik az év vége, s ilyenkor szokásos összeállítani „az év legizébb izéi” jellegű listákat. A Mandiner első ilyen rangsora 2011 legnyomasztóbb közéleti alakjait szedi csokorba.   Íme: 13. Vágó Gábor képviselő (LMP), aktivista     12. A…..
whynotzoidberg 2011.12.16 09:39:50
@(pelikán*): Valóban igazad van, nem számít, ha a miniszterelnök dob egy csontot a pincsikutyájának, mert a többi miniszerelnök is közpénzből etette a kiskedvenceit. Btw, mikor készül végre már egy gát Alcsúton, a mandiner biztos tudna ajánlani valakit, aki okosba megcsinálja.
Mandiner blog Jurassic Park 2011.12.13 12:01:00
  Csapásokat adunk, csapásokat kapunk. Nemrég, a mindig mértéktartó Hont András után maga Vásárhelyi Mária cincálgatta a Mandiner egyik írását, amelyben nagyra becsült Kínai-Tróger párosunk gonzóskodott gonzókkal meg József Attilával. Kálmán, a szemtelenje! Mi több,…..
Az esztergomi újság, a Hídlap írja:"A környezettudatos esztergomiak külön-külön gyűjthetik a háztartásokban termelődő papír-, műanyag-, és üveghulladékot. A szelektív gyűjtőszigetek felállításával az a közszolgáltató célja, hogy úgynevezett hasznosítható…..
  Ma kezdődtek meg a soron következő klímavédelmi konferencia tárgyalásai a dél-afrikai Durban városában. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) égisze alatt immáron húsz éve életre hívott párbeszéd újabb állomása – szám szerint a 17. – sorsfordító lehet, mondják…..
  „Így hát Amerikában, midőn alkonyatkor az omladozó, régi mólóról figyelem a végtelennek tűnő égboltot New Jersey felett, a magamba szívom a föld illatát, a földét, mely egy darabban terpeszkedik innen a Nyugati Partig, behálózva utakkal, azokon pedig emberekkel, akik…..
A koppenhágai "haladó szervezet" (az egyház egyik európai központja) készített egy adományozásra buzdító videót.Az IAS (International Association of Scientologists, Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége) az egyház központi pénzgyűjtő szervezete, ők szokták a…..
whynotzoidberg 2011.11.18 16:49:20
Játszottam kicsit, jólesett:

www.ebaumsworld.com/video/watch/82023713/

gyorsan nézzétek meg, mielőtt töröltetik!
  Legalábbis sokkal olcsóbb, mint 1990 őszén, a taxisblokád idején volt. A Három deci köménymag mikroblogban találkoztam a fenti, 1990. október 26-i címlappal, s ez adta az ötletet, hogy kiszámoljam, mai értéken mennyibe került a benzin a taxisblokád őszén. Az eredmény…..
Mandiner blog Megfizet a nyomorult! 2011.11.15 11:01:00
  Csurkáék a zsidókat inkább csak szóban, esetleg újságcikkekben baszkurálták, a Jobbik a cigókkal már terepen, face-to-face keménykedett, a nagy közös ellenségkép-keresési küzdelemben végül, erős hajrával a kétharmad vitte el az arany szatyor díjat, amikor a…..