Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terheslo

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van a kansasi géppukaszájú rapper, Tech N9ne új klipje, amiben nem kisebb név vendégeskedik, mint Serj Tankian. A szólókarrierjét egyre vállalhatatlanabb irányba terelgető örmény zenésztől egyébként nem áll távol a hiphop. Még a régi szép System Of A Downos időkben…..
Amy Winehouse a legtöbbek fejében csak egy leépült énekesnőként maradt meg, pedig a hónapra pontosan két éve elhunyt zenész annak idején még Nagy-Britannia kedvenc feltörekvő előadója volt. Nem véletlenül, egy 2004-es tévéfelvételen még azt a Winehouse-t láthatjuk, akibe…..
The White Mandingos - The Ghetto Is Tryna Kill Me(Fat Beats Records) A hiphop és a rockzene ötvözésében semmi újdonság sincsen, gondoljunk csak a Rage Againt The Machine-re, vagy a Beastie Boysra, ám a White Mandingos így is képes eredeti maradni. A csapat frontembere MURS, a…..
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
Serj Tankian System Of A Down-frontember egy friss interjúban beszélt arról, hogy hiába szeretnék nagyon a rajongók az új albumot tőlük, ő addig nem akar ennek nekiállni, amíg nem tud száz százalékosan erre koncentrálni. Szerinte egy új nagylemez munkálatai három évig…..
Mások mellett Odett, az Anna and the Barbies, Zoohacker, a Kaláka és ByeAlex is Fonogram-díjat kapott vasárnap a Fonogram-VOLTfolió közös gálaesten a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala Majka, Curtis és BLR Belehalok című száma lett, az életműdíjat Leslie Mandoki és…..
terheslo 2013.06.03 13:09:31
Eddig szép lassan szivárogtak a hírek a Nine Inch Nailsről, úgy tűnt Trent Reznor nem siet sehová. Ez lényegében így is van, azt azonban eltitkolta, hogy nem csak most kezdte a munkát az anyagon, hanem már tavaly is ezzel foglalkozott megállás nélkül. Reznor a közleményében…..
terheslo 2013.05.29 14:13:43
@rufusdows: felhajtás? a nin/reznor körül az igazi felhajtás a 90-es években volt. ma már rég nem divat az industrial, de reznor még mindig minőségi zenéket ad ki a kezeből a stílus keretein belül (pl.: year zero is elég erős lemez lett szvsz).
sajnos az általad említett skinny puppy viszont átment önismétlésbe a (szerintem nagyon jó) the greater wrong of the right album óta. mondom ezt úgy ,hogy tényleg kedvelem az sp-t, sot meg a szoloprojekt ohgr dolgait is, csak nagyon egysíkú lett amit csinálnak.
"Nagyon könnyű áldozatot teremteni. Zárj be valakit egy sötét helyre, majd okozz neki szenvedést. Tápláld a kínokat módszeresen, szisztematikusan, könyörtelenül, és még véletlenül se hagyd abba. Az alany különböző fázisokon esit át, de végül az átélt trauma…..
terheslo 2013.05.25 13:25:46
A Daft Punk kapott egy saját Forma-1-es versenyautót. Ennyi, minden további mondat ebben az írásban innentől teljesen feleslegessé válik. Romain Grosjean és Kimi Raikönnen, a F1-es Lotus istálló pilótái a monacói nagydíjon fognak külön a versenyre tervezett Daft Punk-autókkal…..
terheslo 2013.05.24 18:33:41
@broáf: nem mondtam ,hogy hallgass mast. ha neked ez a szint megfelel aldasom ra!
terheslo 2013.05.24 18:34:15
@Hrobert: azert sirni nem fogsz. ugye?
terheslo 2013.05.25 09:35:28
@Sance: hát ha ennyire érdekel, nálam az elektronikus zene valahol itt kezdődik:
www.youtube.com/watch?v=0LDv3F_59ZE
www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0
www.youtube.com/watch?v=oIdqvlpgccc

hozzátenném számomra érthetetlen ez a közfelháborodás. a régi daft punk-kal semmi bajom. de ez az új cucc roppant erőtlen.
Szeptember végén kerül a mozikba a Through The Never, vagyis a Metallica koncertfilmje, amit Antal Nimród rendezett. A 3D-s mozinak most elkészült az első, meglehetősen látványos trailere, amiben Dane DeHaan színész a Metallica egyik roadját játssza és súlyos autóbalesetet szenved,…..
terheslo 2013.05.23 12:45:02
Harmadik nyilvánosságra hozott új dalával a Dillinger Escape Plan megnyugtat mindenkit, hogy nem csak a Prancer, na meg pláne nem a When I Lost My Bet uralta káosz lesz az új lemezen, hanem slágeresebb szerzemények is. A Nothing's Funny legalábbis ilyen, és azoknak, akik még…..
terheslo 2013.05.09 22:07:45
Április 5-én új nagylemezzel jelentkezik a Hősök - amely a Lángoló Gitárokon aznap meghallgatható lesz - erről korábban megmutattuk már a Tűz lesz, Út a vadonba és a Megismételhetetlen című dalokat, most pedig itt a Hip Hop Hatalalom, a rapformáció eddig legnagyobb projektje,…..
terheslo 2013.03.29 13:29:37
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

ezt az összehasonlítást maga sem gondolta komolyan.
terheslo 2013.03.30 09:41:33
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
ja es ha nem kalimpalok akkor nem is lehetek trve rapper?!? ne keseritsen el kerem. mert ugye a (magyar) neptancnal (ferfi tancoknal) alap mozdulat a csimma csapkodasa.
terheslo 2013.03.30 09:43:35
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
en nem hianyolom oket. sebeok janos viszont siman emelte volna a produkcio szinvonalat!!
Bring Me The Horizon – Sempiternal(Epitaph) A metálzene jelenleg leginkább túljátszott, és a legkevesebb tartalékkal rendelkező iránya a metalcore vagy a deathcore. A fiatal korosztály, konkrétan a tinik ebben találják a legtöbb kapaszkodót, ha éppen nem dubstepre akarják…..
terheslo 2013.03.27 17:07:21
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
terheslo 2013.02.08 19:35:40
Pure Love - Anthems(Vertigo) Amikor Frank Carter otthagyta a Gallowst, akkor egy kicsit elkezdtünk aggódni a brit hardcore punk zenekarért, végül szerencsére csalódnunk kellett, hiszen a volt alexisonfire-ös Wade McNeillel felvett harmadik album egész tökös lett. Útközben Carter is…..
terheslo 2013.02.05 22:02:05
Trent Reznor side projectje, a How To Destroy Angels ismét megjelentetett egy új videoklipet, ami már a harmadik dal a közelgő Welcome Oblivion nagylemezről. A How Long?-ban egy fiatal férfi keni magát testfestékkel majd megtámad egy útjába kerülő vándort és megfojtja. A végére jut…..
Az új Devil May Cry játék csapkodósabb részeihez a Combichrist csinált zenét. Mivel ez 13 dalt jelent, ezért a No Redemption egy új Combichrist lemezként is működik. Megint kitettek magukért, és értem én, hogy ehhez a játékhoz metálban gondolkodtak, de engem kicsit zavar, hogy…..
Megvan az „Írj egy NAGYSZERŰ dalt!" verseny győztese. Az egymillió forintos nyereményt és egy klip elkészítésének lehetőségét Bartha Ákos Dannona nyerte el. A szakmai zsűri tízes rövidlistájából a közönség választotta ki a Barkács Patika című számát. A szakmai zsűri…..
Bejelentették az idei Balaton Sound első fellépőit, akik közül mindenképpen érdemes külön kiemelni a Justice-t, amely 2009-ben járt utoljára Magyarországon a Szigeten, és akkor csurig megtöltötte a Party Arénát a francia producerpáros, akikkel kapcsolatban legutóbb az év legjobb…..
terheslo 2013.01.07 22:12:24
Tegnap megnéztük, hogy miket tartok esélyesnek arra, hogy hozzánk is eljussanak. Most lássuk azokat, amelyekre csekély, vagy semmiféle reményt nem látok erre. Pedig némelyiket még be is zsákolnám DVD-n. A nagyon ótvarnak tűnő alkotásokat igyekeztem azért kiszűrni. Nosza! 1.…..
terheslo 2012.12.25 22:53:36
A hiphop reneszánszát éli ma Magyarországon, egyre több rapcsapatnak sikerült kitörnie az underground színtérből, miközben sorra tűnnek fel az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő előadók. Ilyen például a pécsi Halott Pénz - polgári nevén Marsalkó Dávid - akinek a Feneked…..
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Az ünnepek közeledtével a The Killers rögtön két klippel lepte meg rajongóit, a Rammstein pedig egy régi kedvenchez forgatott új videót. A FIDLAR megelégedett egy régi zenekar koncertfelvételének felhasználásával, a The Somersault Boy pedig direkt VHS-esítette a videóját. Eminem…..
terheslo 2012.12.16 15:59:18
@Tzio: Hallgasson inkább Bárány Attilát. valószínűleg az az Önnek való!
terheslo 2012.12.16 21:56:09
@Tzio: ugyan mar ember. mindenki ezzel jon ,h a rammstein igazaból laibach gyerekeknek. hat a lofaszt. a laibach a wat albumon kivul nem sok ertekelheto dolgot tudott lerakni az asztalra.
es az is mar lassan 10 eve volt.
Állítólag vidám, táncoló, fütyörésző diákok hagyják el a debreceni Árpád Vezér Általános Iskola tantermeit, mióta a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenéjére csöngetnek ki az intézményben. Az igazgatónő PASO-rajongó, ezért az ő kezdeményezésére néhány napja már A…..
Az ünnepekre dupla klipmegosztással készültünk, ezért szombaton csak a magyar, vasárnap pedig csak a külföldi videókkal foglalkozunk. A borús ősz láthatóan rányomta a bélyegét egy-két klip hangulatára, ilyen például az Angertea és EZ Basic új videója vagy a Bermuda…..
terheslo 2012.11.03 21:10:13