Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.Luca

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő cikkben pár videót és animációt gyűjtöttünk össze a cukorbetegségről, magyar és idegen nyelveken is. Ajánljuk minden érdeklődőnek, hogy jobban meg tudják ismerni a cukorbetegséget, annak okait, tüneteit és kezelését.   Először is a HáziPatika.com…..
Elsősegély Blog Síbalesetek 2012.01.04 06:55:00
A síelés egy sokak által kedvelt, egyre népszerűbb tevékenység, ami minden évben egyre több embert vonz. Mint a legtöbb sport, a síelés is rejt veszélyeket, ezért a következőkben a síelés közben gyakran előforduló sérülésekről és azok ellátásáról, valamint a legnagyobb…..
Elsősegély Blog Cukorbetegség 2011.12.06 19:19:00
A cukorbetegség (más néven diabétesz) a világon a leggyakoribb anyagcserezavar. Egy 2004-es felmérés alapján Magyarországon körülbelül 500.000 ember volt kezelt cukorbeteg, ám ennek akár többszöröse is lehet a fel nem ismert diabéteszesek száma. Akkor számít magasnak a…..
Ezt a cikket azoknak ajánlom, akiket érdekel az elsősegélynyújtás, és szívesen tesztelik tudásukat angol nyelvű kvízekkel, játékokkal. Az összegyűjtött feladatoknak a segítségével nem csak meglévő tudásukat tesztelhetik az érdeklődők, de olvashatnak rengeteg új…..
Nap, mint nap történnek balesetek szerte a világban. A gyors felépülés szempontjából a legfontosabb, hogy a sérült ellátását hamar megkezdjük. Ez azt jelenti, hogy a segélynyújtást még a mentők kiérkezése előtt kell elkezdeni, mert így van a  legnagyobb esély a…..