Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Conv.

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretem a chilis söröket. Általában buta , vagy közepesen egyszerű láger vagy Vienna (félbarna) alapokra építkező csípős paprikával durván ízesített nyeléskor paprikásan csípős sörökről van szó, melyek után már semmi ízt nem érez az emberfia. Édes-(azaz inkább…..
Mondják, hogy valami túra lenne itten, dikta, és mondják, hogy régebben én is mondtam ezt. Ééééén? Milyen libát, kérdeznék vissza zsigerből, de nem ér, mert hozzák a szövegem. Kurva net, itt aztán nem jöhet az ember azzal, hogy most mégsem bontaná ki az igazság minden kis…..
Conv. 2013.02.11 19:28:36
@maroz: @nerángass:

Anno jó régen a D - E fixed rope route szakaszokat én és két kolléga bontottuk el és építettük újra az új vonalon. cca 17-18 éve.
Így kiépítve már móka és kacagás különösebb felkészülés nélkül is bárkinek. :)
Tulajdonképp a párhuzamot a családügyi tanácsadó és a keresztény képviselő társai dörgölték orrunk alá. Most aztán ne jöjjenek pont ők az amortizáló morális példaképek a kiragadott mondattal, hiszen évek óta minden teljesítmény nélkül csak a kiragadott mondatokból…..
Itt az ideje, hogy színt valljanak komolyan gondolják-e törvényüket, hazaszeretetüket a kormánytagok, képviselők, polgármesterek!   Nem vagyok fiatal. Időm sincs most keresgélni, mi és mennyi igaz ebből a bejegyzésből. Azonban annyira elkeserített ez a hivatali erődemonstráció…..
Conv. 2012.08.21 09:58:07
@Ergosum:

igen.
én hívő fideszes vagyok.
én nem veszem figyelembe a tényeket és nekem vannak téves elképzeléseim a dolgokról, amikre alapozva baromságokat beszélek.
én nem érvelek.
én érveltem hiedelmekre alapozva, hogy de mi lesz ha.
én hazudoztam behívónak nevezve egy adatszolgáltatási űrlapot.

te és a többi hivatásos rémüldöző bölcs vagy, és felismerted egy már 8. hónapja életben lévő és már két éve vizsgált az összes párt és az alkotmánybíróság által elfogadott jogszabályról, hogy az egy diktatúra kiépítésének az alapköve, amire nincs szükség, a pv és a katasztrófavédelem fejlesztése haszontalan, csak ennek a diktatúrát alapozó törvénynek kihasználása.

igen. én vagyok a hülye.
meghajlok a szellemi nagyság előtt. bocsáss meg.
de, ha lehet, ha ti vagytok a gondolkodó személyek, kíméljétek meg a világot tőle.
Conv. 2012.08.21 12:25:14
@Ergosum:
a bürokrácia ilyen. az adatszolgáltatási kötelezettség nem udvarias párbeszéd.

nem pártba soroltalak azzal, hogy hibbant liberálisnak neveztelek, hanem gondolkodási sémába.

@guma:

azért nem írok, mert nincs mit meg mire. jól elvagytok ti a magatok eszével itt, nem szólok bele.
de ez már az ostoba hisztériakeltésnek olyan csomolungmája volt, hogy ilyen mértékű ostobaság mellet nehéz úgy elmenni, hogy a tobzódóba ne rúgjon bele az ember.

van az a szint amivel érdemes vitába menni, van az, ami annyit sem ér, hogy reagáljon az ember, és van az, amit muszáj leköpni és kiröhögni.
Conv. 2012.08.21 20:09:48
@guma:

dehogy tört :)

egyszerűen meguntam a teljesen felesleges szájtépést :)

ezt a kocsma sarkában sunnyogva dolgot nem nagyon vágom, de szerintem jobb ez így :)
  Nem is hallottam még ezt a dalt, csak valaki betette a Vastagbőrre. Drámai, megrázó! A felismerés, hogy mennyire igaza van!     Ahogyan 40 évvel ezelőtt is már voltak nehéz idők de a Kondratyev-féle ciklusokkal sohasem törődtek ők Mer’ az erősek mindig úgy érzik, hogy…..
Conv. 2012.08.18 13:31:31
@Marcellusca: akár melyik párt követőit megnézheted. egyformák.
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Conv. 2012.06.04 21:56:41
Conv. 2012.06.04 22:11:25
@MecKenna: ámen
Conv. 2012.06.07 12:44:00
@Max val Birca: nem is fogtam rád, hogy magyar vagy az állampolgárságon kívül is.
..
Conv. 2012.05.22 18:17:33
@bandika gazdája: tényleg nem. már unom a szájbarágást.
Conv. 2012.05.22 18:37:28
@Horizont: pont annyit érdemelt.
nem hiszem, hogy ő többet várt, mivel nem hiszem, hogy nem látja miért nem stimmel amit írt.

alapvetően egy hibás logikai alapján bemutatja, hogy tények nem léteznek, aztán ezen hibás premisszára alapozva folytatja a gondolatmenetet.
pont ahogyan el is magyarázta.

hiábavaló, céltalan, fölösleges, eredménytelen tevékenység csupán önmaga logikátlanságát figyelembe nem véve.
Alaptézisként megállapítja nincs objektív tény és ezt azzal bizonyítja, hogy ezt objektív tényként kezeli a gondolatmenetben.

tudod; a víz nem létezik mint alapvetés és ezt az alapvetést tényként használva bebizonyítom, hogy az élet alapja nem a víz.

faszság. fingreszelés.

a tények éppen azért tények, mert nézőponttól független valóságok. megvilágítom vitánk esetével a dolgot.
- tény, hogy te önként szavaztál valakire (ennek sem színe, sem szaga, sem egyéb nézőpontbeli vetülete nincs.
- tény, hogy akikre szavaztál szaralakok gyülekezete és elbaszták az életed.

ezen tények tükrében:
- tény, te tehetsz arról, hogy elbaszták az életed és ezen az sem változtat, hogy nem tudtad ez történik, mert nem tudtad kik ők.
- tény, hogy csak te tehetsz ellene, te változtathatsz az életeden a neked megfelelő irányba, más nem.
- tény, hogy kijelentetted, visszavágyod mégis azt amikor a jelen helyzethez képest sokkal inkább irányítottak és korlátoztak abban, hogy változtass az életeden.

a következtetést te vond le a vitathatatlan tényekből.
Conv. 2012.05.22 19:12:48
@Horizont:

én tényleg elhiszem neked, hogy elégedett vagy az életeddel úgy amblock.
ezt nem érted meg, hogy én ezt elhiszem és felfogom :))))))

ok.
nem szavaztál senkire.
nem hibáztattál senkit.
nem siránkoztál.

1, akkor összekeverlek valakivel akinek a kommentjeit olvastam itt az utóbbi években. elnézést.

persze lehet, hogy nem keverlek, csak te mást nevezel siránkozásnak, hibáztatásnak, és szavazásnak.
ez előfordulhat. szubjektív megítélésű dolgok ezek.

2, vagy pedig hülyének nézel.
Mindörökké Off nem árt tudni... 2012.05.18 08:15:00
forrás : mfor.hu A tervek szerint valószínű, hogy feleannyi nyugdíjat kapna, akinek nincs gyermeke, mint az, akinek legalább négy van.   A gazdasági tárca Új baby boom tervezetében a Blikk fedezte fel azt a passzust, amely szerint a munkavállalók nyugdíjának megállapításánál…..
Mindörökké Off felismered? :))) 2012.05.17 08:09:00
Tom Cruise a W Magazinban... Tom legújabb filmjében a Mindörökké rock című musicalben Stacee Jaxx rockert alakítja, és a szerep kedvéért a jól konszolidált családapa démoni heavy metál sztárrá alakult át.     forrás :…..
Conv. 2012.05.17 11:21:57
@guma:
milyen reklámja? hol?

félelmetes, hogy egy marharépa leír egy baromságot, a többiek meg egy villanásnyi gondolat legkisebb nyoma nélkül átveszik és terjesztik.
Conv. 2012.05.17 11:38:30
@guma: értem.

melletted pedig ott áll egy fegyveres tálib, aki fejbe lő, ha a hülyeségeket nem kopizod be ide. :)
 az 2012. 05. 17-es poszt ismét : Erdős Virág: Na most akkor...   ...mondjátok meg nagyokosok, mi legyen, ki ne legyen miközülünk maholnap és ki legyen, ki legeljen penneágyon rozmaringos mellfilét, ki pecázza kukából a halolajos kiflijét, kinek legyen friss levegőn…..
Conv. 2012.05.17 20:42:30
@guma: sose táncolt, milyen emos frizura?
Conv. 2012.05.17 20:43:19
@Conv.: jah, hogy a néptáncra gondolsz? az más tészta, az hagyományőrzés :)
Conv. 2012.05.17 21:33:36
@guma: vita nem volt :) szeretett volna.
de erősebb vagyok :) ma már hálás érte :)
  ALVIN ÉS A MÓKUSOK • NÉZLEK ÉS NEM HALLOK MÁST Csak egy vastag bőr a képünk, De még érzem, hogy tart a varázs! Kéz a kézben vattacukrot tépünk És a hős feláldozza magát! Kár volt ilyen olcsó filmet hozni, Ahol a szerelmes halálig dorombol, A háztetőkről az…..
Mindörökké Off Fűnyírók! 2012.05.14 19:10:00
Egy kis lazítás "miről van itt nagybaszO" sokkoló videója után:) A téli pihenő után visszakaptuk a "fűnyíróinkat". Nyolc anyukával jött kilenc kis bárányka!! Apuka egy sincs, de nagyon jól működnek. Aranyosak és büdösek! Sokat tanulmányozom őket, le a…..
Frissítve a 2010-es poszt: remélem mindenki tisztában van a KSH 2015-ős jelentésével, hogy pl a nyugdíj 2018, 2019-ig van rendben a mai feltételekkel!? El kell gondolkozni mindenkinek! Kérdezni és kérdezni a képviselőket! Kaptak erre felhatalmazást? Hogy lehet egyetlen tollvonással emberek 100ezreit…..
Conv. 2012.05.14 19:01:08
@Horizont: jó film, nézzétek meg.

Így azért érthetőbb, miért nem akartam dolgozó lányként aposztrofálni a társaságot? :) a munkásasszony mégiscsak tisztességesebben hangzik :)
Conv. 2012.05.14 19:52:05
@Horizont: nem tudok segíteni, én nem látom az analitikát.
Conv. 2012.05.14 20:52:02
@Horizont: :) hát ez már nagyon régóta így, van, amióta a régi accom törölve lett.
Talán az ország gazdasági helyzetével kellene foglalkozni szerintem és nem végig tarhálni világot és közben behajthatatlan szintű bírságokat meg mérhetetlen mennyiségű új adókat kivetni. Különben nagyon időszerű Demján mondata: a szegénység motivál! Tehát qrva gyorsan…..
Conv. 2012.05.08 16:59:33
@bandika gazdája: értem én, én meg csak "hangosan" gondolkodtam, hogy mi lehet az ami miatt megfutamodásnak látod a dolgokat, és mi az ami miatt bárki is úgy gondolja, hogy nem lép, ha megteheti.
és a lépés nem azt jelenti, hogy elköltözik pereputtyostól csak úgy bele a nagyvilágba.
a lépés az az, ha függetleníti magát a nehézségeket okozó államtól.
van aki új munkát és új bevételi forrást keres... ismerek egyedülálló 67 éves mamit, aki jobban keres, mint a diplomás gyerekei. máig köszöni a tippet, akin látok szándékot, annak segítek. kerestem neki egy jó egyedi ékszer készítő tanfolyamot, egy ötlettel megtoldottam és megtanítottam ingyen, otthonról a neten keresztül hogyan értékesítsen.

tehát elvégzett egy semmi végzettséget nem adó tanfolyamot, amivel pénzt tud keresni.
az ebay-en paypales számlával értékesíti a saját maga által készített dísztárgyakat. 150-200 euróért adja darabját, mindemellett tanfolyamokat tart, ahol megtanít másokat is ilyesmire. egy régen diszidált ismerőse segítségével most egy német vállalkozása van, itthon él, nyugati adót fizet a nyugati bevételei után és 65 évesen kezdett bele.

itt van egy hasonló tanfolyam:
www.kreativcafe.hu/component/content/article/163-tanfolyamok/1192-art-doll.html
bárki tudja csinálni, bárhol, az interneten keresztül az egész világ a vevőköröd.

nekem ne mondja senki, hogy nem savanyú magatehetetlenség, fantáziátlanság és élhetetlenség, az a siránkozás ami arról szól, hogy jajdemileszvelem.

lehetetlen nincs, csak tehetetlen. a siránkozás soha nem fog eredményt hozni. lépni kell, szakítani az addigi gondolkodással és prioritásokkal, ha az csak szart hoz.

az aki azt mondja de, hát nincs rá lehetőség, meg ilyen olyan körülmények, az szarul látja a világot.... vagy mondjam úgy, hogy nem látja a világot, mert a saját bajával van elfoglalva.

akinek meg családja van, felnőtt gyerekei jó végzettséggel, az élet lehetőségével, és még nagy családi összetartásban is élnek, az nem a lehetőségek hanem az akarat hiányával küzd.
majd ha az emberek felismerik, hogy a felelősség és a lehetőség a saját kezükben van, nem máséban, nem mástól függenek és megtanulnak nyitottan gondolkodni, akkor segíteni tudnak magukon. addig senki nem tud, hiába is mutogatnak másra és a körülményekre, mint a baj forrására.

ez még a szoci érában csak-csak megvolt de a világ már nyitott, az ismeretek szabadok.
Conv. 2012.05.08 17:05:21
@bandika gazdája: van... csak ehhez meg kellene változni a mentalitásnak, a gondolkodásnak.

nem a gazdagokkal van a baj, nem azokkal akik meggazdagodnak és megélnek mások nyomorán, hanem azokkal akiken meg lehet élni.

van az a mondás:
az üzletben nem az az ostoba akit át lehet verni, hanem akit nem is kell.
az emberek 95%-a akkor sem hiszi el, hogy megvezették és a saját butaságát használták ki, ha betűnként rágod a szájába nyolcvanféle módon. soha nem fogják megérteni, hogy ők nem csinálják jól, ők nem gondolkodnak jól, nekik mindig lesz valami külső ok, mi miatt szerencsétlenek.
Conv. 2012.05.08 18:04:31
@bandika gazdája: no igen. de hiszed-e, hogy ha azt mondod neki, a saját hibája az ahogyan él, akkor te lettél volna a büdös paraszt, mert ő mindent megtesz, csak az ilyen-olyan körülmények azok a a frányák ami miatt ő nem tud érvényesülni.
kicsit nehéz ilyen pihe-puha anyagon olvasni, de a fiúknak sikerül! DDDDDD ..
Conv. 2012.05.06 10:01:38
@Conv.: upsz, bocsi a megtévesztésért :) BAL EGÉRGOMBBAL KATTINTÁS :)
Conv. 2012.05.06 13:31:17
@Horizont: ok, nincs vita.
bonyolult és nagy ügyesség kell hozzá :)

nehéz titeket követni:
azok hülyék, faszok, akik milliárdokat tudnak keresni azzal, hogy ismerve a lehetőségeket, kihasználják azokat és irányítják a gazdaságot a saját javukra.
azok meg zseniális, ügyes alkotók, akik meg tudják nyomni az egér bal gombját általános iskolai szintű informatikai és idegen nyelv tudás birtokáéban. :)
Különös, megrázó  film egy lány szemén át napjainkban "a"  világáról.Persepolis Egy erőteljes, fekete-fehér film, mely részben a valóságon alapul, részben a képzelet szülötte, egy film arról, hogy milyen volt az élet Teheránban a forradalmat megelőző…..
Conv. 2012.05.06 12:07:32
@guma:

és mire jutottál a nagy gondolkodás végeztével?
mi lett a konklúzió?
Nem ezért drága az OTP itthon mert minden "titánt" ott dekkoltatnak?           Mert az nem kérdéses, hogy minden gazdasági változás az érdekükben történt. Kell az új tőkésosztály és a haza fényre derül. Csak tudnám a…..
Conv. 2012.05.05 20:26:08
@guma: törvényesen kapják a pénzt, jogszerűen, és adókkal terhelten, nincs miről elszámoltatni őket.

A törvények testreszabását nem ők végzik. Egyik sem törvényalkotó.
Az adóforintokhoz pedig annyi közük van, hogy sok adót fizetnek.
Az adóforintok átcsoportosításáért a kormány felel.
Conv. 2012.05.05 21:23:48
@guma:

Hát az a nagy büdös helyzet, hogy a jog szerinti felelősöket lehet megbüntetni. és kell is. Ők a jog szerint nem bűnösök...
Te sem vagy bűnös, ha megpróbálsz rávenni valakit, hogy a te vállalkozásodnak kedvezzen a jogszabály amit alkot. Hülye viszont vagy, ha nem próbálod meg. Ez teljesen törvényes dolog, a lobbi világszerte ismert jogszerű tevékenység.
A bűnös az, aki vállalja, hogy más hátrányára alkot jogszabályt. Ők jogszerűen felelősségre vonhatóak, ők a képviselők, jogalkotók, a kormány.

De a legnagyobb bűnös - akin igazán múlik ez a dolog - az, aki ezeket a szaralakokat beszavazta folyamatosan és hagyja nekik, hogy így végezzék a dolgukat.
Az igazi bűnös az, aki ezekre a lényekre szavaz, és megvonja a vállát, hogy ez a kisebbik rossz, aki elfogadja, hogy ennek így kell lenni.
Conv. 2012.05.06 11:05:41
Mindörökké Off Vannak?! 2012.05.03 10:12:00
  Döbbenetes: A NASA az űrből vett fel ufókat - videó! A NASA több felvételén is láthatók villámgyorsan repülő objektumok, általában a háttérben. Van olyan felvétel, amelyen két ilyen eszköz is éppen a Földről startol el. Valahogy az űrkutatók elfelejtettek szólni.…..
Mindörökké Off belehalok... 2012.05.02 09:50:00
Refrén. (Majka) Kicsikét szűk a világ nekem. Keresem benne még a helyem. Nem látom tisztán a holnapot. Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok. Félig telt poharak az asztalon. Ha úgy tartja kedvem, néha beleiszom. Szólj rám, ha egyszer véletlen. Össze, futnánk egy másik…..
Conv. 2012.05.02 20:44:04
@guma: "oszt menet közben sokszor még be is lelkesednek mert varázsa van a hangulatnak, készülődésnek, tervezésnek..."

meg ára. feleslegesen.
Conv. 2012.05.02 22:40:43
@Donna-CatOnAHotTinRoof:

ez nem rongyrázás, nincs felesleges költekezés, ahogy leírtad ez egy családi összejövetel, ami időzítve van az esküvő időpontjával.
Conv. 2012.05.03 11:55:48
Már nem emlékszem melyik posthoz tettem be a múltkor a cégcsoportokat, hogy mely tulajok kezében van az a sok cég amiről azt hiszik az emberek, hogy sok cég, sok tulajdonossal.

Most egy kis kiegészítésként néhány magyar termék aminek a megvásárlásával a magyar piacot, a magyar gazdaságot, a magyar termékeket támogatjuk

Néhány termék, amiről az HITTED Magyar:

- Sió (a német Eckes-Granini csoport tulajdona)

- Sága (angol tulajdon)

- Globus konzervek (a cseh Hamé illetve a francia Bonduelle tulajdona)

- Globus ételízesítők (az angol, illetve holland Unilever tulajdona)

- Győri (az amerikai Kraft Foods vállalatcsoport tulajdona)

- Piros Pöttyös (a holland Friesland tulajdona)

- Boci csoki (a svájci Nestlé tulajdona és Csehországban készül!)

- Horváth Rozi (az osztrák Salinen tulajdona)

- Kalifa (arab tulajdon)

- Vénusz (a francia Bunge csoport tulajdona)

- Milli Tej (a holland Friesland tulajdona)

- Pannontej (a francia Bongrain Csoport tulajdona)

- Medve, Karaván, Bakony és Tihany (Bongrain Csoport)

- Theodora (a svájci Nestle tulajdona)

- Törley, Hungária, Walton pezsgők (a német Henkell tulajdona)

- BB bor és pezsgő (Henkell)

- Delikát8 (Unilever)

- Kotányi (az osztrák Kotányi GmbH tulajdona, a gyártás is Ausztriában zajlik)

- Baba (az Unilever tulajdona, Csehországban és Lengyelországban készül)

- Tomi (Henkel)

- Amodent (Unilever)

- Koronás Cukor (az osztrák Agrana tulajdona, de a termékek egy része itt készül)

- Kaiser (a szlovák Penta csoport tulajdona 2011 tavaszán a termékeiket Ferenc József arcképén kokárdával reklámozva.)

- Debreceni, Csaba Hús, Sole Meat (Penta csoport)

- Sport (szelet), Kapucíner, Piros Mogyorós (az amerikai Kraft Foods tulajdona)

Ezek nagy része még csak nem is itt magyarországon készül, de még csak csomagolás szintjén sem.
A vélemény, a gondolat szabad áramlása, ütközése kocsmánkban is hétköznapi dolog: Harmadáron jutottak földbérlethez hosszútávra, kiszorítva a helyi gazdákat. Vajon mi az oka ennek a "földgyűjtésnek" ami politikusaink és rokonságuk, barátaik közt ilyen mértékű…..
Conv. 2012.05.02 20:48:07
@Horizont:

az is szomorú, hogy igaza a benne írtak tartalma és az is szomorú, hogy ilyen módon kell ezt nyilvánosságra hozni és ilyen emberek vannak mindkét oldalon, ilyen gerinccel és morállal.