Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conv

0 bejegyzést írt és 576 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
conv 2012.11.28 00:19:52
@Silent Bob: Ki az a mi?

nem gondolom, de azt igen, gondolom (részben pedig tudom) , hogy leszarják felsőbb utasításra a dolgokat :)
conv 2012.11.28 00:22:15
@Morcos Kartal: ottmaradt véletlenül.
előtte Izrael állam megalakulását voltak ünnepelni az izraeli nagykövetnél.
elfelejtette az ünneplés után levenni amikor a munkahelyére ment, ahol a magyar emberek sorsáról dönt.
conv 2012.11.28 00:23:40
@nu pagagyí: leszarom mire gondolt a jobbik, a jogszabályok szerint amit kértek, közérdekű adatnak számít, semmi oka háborogni rajtra senkinek, hacsaknem valami okból titkolni akarja.
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
Három kérdés a Dalai Lámától, és három röpke válasz tőled. Próbáld ki! Meg fogsz lepődni! Állítsd sorrendbe ezeket az állatokat! Előre kerüljön az az állat, aki a leginkább közel áll hozzád, a legvégére az,amit a legkevésbé kedvelsz. tehén, ló, bárány,…..
conv 2012.03.18 20:42:23
@conv: és hanlon borotvája is segít az éleben az eligazodásban :)
conv 2012.03.18 21:02:16
@Donna-CatOnAHotTinRoof:
akkor más a magyarázat :)
azért tartanak egeret inkább mint halat az emberek, mert valami rejtélyes okból az emberi psziché legmélyébe a jóisten elrejtett egy okot, amit csak a legbensőbb titkokba beavatott lélekbúvárok és osho meg a felkent katolikus szentek és földi helytartóik tudnak.
de titokban tartják mert még nincs felkészülve az emberiség a tudásra ezzel kapcsolatban, ugyanis ez az ismeret a teljes emberi civilizáció változását okozná, ez a válasz maga a második harapás lenne az édenkert almájából, egyenesen a jóisten által kordinálva a metszőfogakat.
conv 2012.03.18 23:20:31
@Donna-CatOnAHotTinRoof: ezt már columbo is megmondta, ha valaki nincs ott, az gyanúsan tökéletes alibi, biztos, hogy a keze benne van a dologban.

innen tudjuk, hogy csáknorrisz volt yoda apja. nem szerepelt a filmben, és ez elegendő bizonyíték. mindamellett, hogy csáknorrisz teremtette a midikloriánokat.
Mindörökké Off Március 15. 2012.03.15 06:15:00
..
conv 2012.03.18 19:41:10
@Donna-CatOnAHotTinRoof:

J.A. szerintem, ha ma élne, nem lenne olyan szenvelgő széplélek, mint akkoriban :)

viszont szorgos antifa lenne és harcos kisebbségi jogvédő :)
conv 2012.03.18 20:12:44
@Donna-CatOnAHotTinRoof: pontosan erre alapoztam amit mondtam :)
conv 2012.03.18 20:24:26
@Donna-CatOnAHotTinRoof:
olyan bizonytalan vagyok...
...vagy mégsem???
ProgBlog Kompország cigányai 2012.03.10 23:05:00
Ha én neked már nem kellekAzt kívánom hogy gebedj megHa a szívedből kivetnélPópa álljon a fejednélHa a szemed vetnéd másraÜljön tort az apád házaLuminita Mihai Cioabă szebeni roma királylány átkaFordította: Kányádi Sándor  El kellene már döntenünk, hogy akarunk-e…..
conv 2012.03.12 14:11:10
@piefke:

kénytelen vagyok néhány dologban kijavítani az ismereteidet:

zsidó: a kánaián (sémi) és a mezopotámi keveredés eredménye. genetikai alapon. tud.biz.: www.pnas.org/content/97/12/6769.long.
ábrahám a ma elfogfadott ismeretek szerint mezopotámiai ur és harrán területéről vezette ki az első nomád félbarbár törszeket az istene által igért haza reményében. az ie.13. század végén a mai palesztina területén telepedtek le. és aztán bla-bla királyság -> saul, egyiptom, stb.
ha a kultúrális-vallási alapot nézzük, akkor egyiptomi eredetű, (ugyanis a egyiptomi kivonulástól számítják magukat egységes zsidó népnek)

cigányok: indiai csoport (nem nép, néppé csak a vándorlások során váltak a keveredésnek), melyet indiában a sudrák kasztjaként tartottak számon. elismertésgükben, jogaikban kasztrendszer szerint a rabszolgák rabszolgáinak számítottak. genetikailag vegyes csoport volt különböző indiai népek kivetett tagjai. olyanok akiket gyilkosság, szentséggyalázás, közösség elleni bűncselekmények, lopás, stb miatt kizártak a társadalomból, a társadalmi jogokból.
ezek a közösségek mint az indiai alvilág tagjai szoros kapcsolatot ápoltak egymással. ezt manapság polkorrekten úgy fogalmazzák meg, hogy elhagyják a sudra vonatkozást (a miértet) és egyszerűen indiából elvándorolt vegyes népnek nevezik őket :)
az árjákhoz semmi közük. indoiráni az árja nem az indoeurópai. nyelvrokonság van a kettő közt, genetikai nincs. éppen ezért azok az elméletek miszerint az európai romák őseit az indiából északirán területére bevándorolt és mahmud által betelepített panjabi indiaiak adják, már régen elvetett gondolat. persze mondjuk egy észak iráni hindunak ezt fel lehet vetni, hogy ők egy család a cigányokkal, csak hosszantartó életvesztést okoz :)

magyarok. hát... genetikailag sokkal inkább európaiak mint a cigányok és a zsidók. mások nem is lehetnek. a magyar talán európában a legfiatalabb népcsoport (most felejtsük el a szlovákokat, mint viccet, ők nem népcsoport, hanem nemzetiség). persze, ha lebontjuk hunra kunra, besenyőre, meg az összes ősi népre akikből kialakult (összeállt) a magyarság, akkor nem európaiak. a magyarokra ráfogni, hogy rasszisták, vagy kirekesztők, ennek fényében igen merész dolog, ami elég nyakatekert logikában fér csak el, főleg olyan népcsoportok szájából, akik évezredek, évszázadok óta két csoportra osztják a föld lakosságát; (cigányok: roma=ember; romákra és "parasztokra" /a paraszt csak a magyar vonatkozás miatt került bele, de minden országban így történeik, a nyelvük, vallásuk, kultúrájuk és törvényeik megkülönböztetik a romákat és nem romákat) zsidók (gojokra és zsidókra nyelvük, kultúrájuk és törvényeik megkülönböztetést tesznek köztük.) A magyarok esetében ilyen nincs, a nyelvben a kulturában, törvényekben a gazemberség, az ostobaság, és a törvényszegés ami alapján megkülönböztetés történik.

az iq kérdésében:
az öröklődés a genetikán múlik. ha genetikai eredetű az iq mértéke akkor bizony nagy eséllyel nem lesz semmiféle kiegyenlítődés a generációk során. ezek a genetikai defektek, amelyek az iq-ra kihatással vannak bizony csak alacsonyabb értékeket továbbítanak a következő generációra.

jelenleg az iq 70 alatti értékekkel élők (ez a lakosság saccoltan 2%-a) 90%-a ilyen genetikai eredetű iq korláttal él.

ne legyünk feleslegesen pc-k, mondjuk ki, hogy a születéskor már megállapítottan alacsony vagy kórosan alacsony iq predesztinációval születő gyerekek jellemzően milyen nemzetiségűek?
ezután a pc-t elfelejtve a tények vonalán maradva, kérdezd meg magadtól, milyen esélyét látod, annak, hogy ők majd értékes termelő és fejlesztő tagjaivá válnak a társadalomnak, azon kívül, hogy sikeresen és gyors átfutási idővel (rövid generációs szakasszal) reprodukálják a választópolgárokat?
Államilag tervezet, vezényelt korrupciót észlelni ma nem nehéz. Miért gondolom így? Talán a legszembetűnőbb a törvényalkotás folyamata az elmúlt évben ahol pl akadálytalanul nyert a dohánylobbi ideig-óráig. Ők sem tudták azonban a tervezetet felborítani, mert kell a hely a…..
conv 2012.03.09 20:01:09
@conv:
hu.wikipedia.org/wiki/Neuro-lingvisztikus_programoz%C3%A1s

erről van szó voltaképpen korai verzióban.
conv 2012.03.10 11:43:38
@guma: tavaly történt igen. nincs még 4 hónapja.
tehát nem meglepő, hogy nem történt még hivatalos meghallgatás. ez egy egyszerű garázdaság. sokszor évek múlva kerül sorra egy ilyen ügy.
a felvétel szerint egyébként a vádlott ütött először, miután páran körbevették és lökdösték. aztán ahogyan a cikkben is fogalmaz a felperes "nagy kavarodás volt" ütötték és rugdosták a földön a vádlottat.

a hír tényszerűségéről még annyit, hogy mivel képviselőről van szó, nem is járhat el a békés megyei vagy a csongrád megyei rendőrkapitányság, hivatalból egyből az országos rendőrkapitányság nyomoz az ügyben. még a felpereseket sem hallgatták meg, nemcsak a vádlottat. amiről beszélnek, az a jegyzőkönyv felvétele az esetről a szegedi rendőrkapitányságon. ez megtörtént a vádlott esetében is.
(ismerem a felperesek ügyvédjét)

ugyanez a helyzet a tényszerűség kapcsán azzal, hogy az egyik felet megnevezik, a másikat nem. az ismert szegedi család az eltávolított mszp-s előző vezetés prominense.

szerinted valóban egy lányt inzultált a jegyzőkönyv szerint józan vádlott, vagy csak egy kötözködési alap volt ez a ne zaklasd a húgom balhé?
conv 2012.03.10 11:46:34
@conv: ha valós alapja lenne a dolognak, szerinted nem ezen rugózna az egész balos sajtó, akik egy jobbikost még azért is országos médiakampányban fikáztak, mert 19 évesen főiskolásként egy virslit tett egy péniszpumpába?
Ez csak zene, fikció, semmi több.Ha mégis felfedezni vélnél hasonlóságot valamely ország aktuális gazdasági-politikai helyzetével, az csak a véletlen műve...
conv 2012.03.07 22:52:57
@conv:
a fidesz csak annyit tett, hogy a munkatörvénykönyvével párhuzamba állította a munkavállalás jogával kapcsolatos alapvető emberi jogi szabályozást, azaz államilag ellenőrizhető és megszabható szintre emelte a jogszabályt.
addig a munkaadó és a munkavállaló közt polgári peres eljárásban lehetett érvényesíteni a munkavállaló jogát a megfelelő bérezéshez, ha bérvita merült fel. onnantól viszont automatikussá vált a munkáltató felelőssége a megfelelő bérezéssel kapcsolatban
conv 2012.03.08 01:13:45
@Marcellusca dr.:

nem. de én felismerem.
egy miniszter és egy parlamenti pártban ülő "ellenzéki" képviselő (, aki ügyvéd is) a fiatalok között akiket majd jól "felelősségre von" egyszer - mondja...a miniszter elszólta magát az ügynöktörvény szavazása kapcsán : frakciófegyelem.....
conv 2012.03.04 10:19:31
@bandika gazdája:

én azt nem értem, hogy egy mondatban hogyan tud arra hivatkozni, hogy ez egy szabad, párttól és államtól független, piaci alapon működő kereskedelmi rádió, aztán siránkozni azon, hogy hát az állam nem támogatja és nem ad neki megrendelést, mióta a fidesz van.

bazzeg éljen meg a piacon állami támogatás nélkül. ha nem tud, nincs rá szükség és kész.
conv 2012.03.04 10:54:17
@guma: kik, milyen lapokat ne rendeljenek?
meg kik ne támogassanak kiket mást?
Mindörökké Off a harmonikás... 2012.03.03 08:17:00
conv 2012.03.03 10:21:53
@miről van itt nagybasz0:

az a röhej, hogy olyan országokban ahol nagyobb arányban vannak kultúrlények a levegőpusztítók közt mint nálunk, ott a matyiéknak telt házas koncertjeik vannak és verik egymást a rendezvényszervezők a fellépéseikért. itthon meg alig pár ember kíváncsi rájuk.

nem baj, bunyóspityu megtölti a népstadiont :)

jókat tudok röhögni amikor a magyar kultúra felsőbbrendűségén ájuldozik a sok űbermagyar :)
  ..
conv 2012.03.01 20:06:54
@guma: halvány lila fingom nincs megint, hogy miről beszélsz, hogy mit másoltál az adminba beilleszteni.
arról még kevesebb elképzelésem van, hogy onnan kik meg mit másoltak, milyen megoldást.

mindenesetre azt már elmondtam, hogy a copied-nek semmi köze ahhoz, hogy a felhasználók mit másolnak.

azt is mondtam, hogy ne nézegesd, mert ha addig élsz mint a teknősbéka sem fogod megérteni mi mit jelent ott, hiába mondtam el.
amit értned kell belőle, az annyi, hogy a szám azt jelenti 5 percen belül éppen annyian nézték az oldalt.
nem azt, hogy pillanatnyilag éppen mennyien vannak az oldalon, hanem, hogy az elmúlt 5 percben mennyien voltak az oldalon.

és a témában ez volt az utolsó értelmezésem, mert unom hetente leírni ugyanazt :)
conv 2012.03.01 21:09:14
@guma:
OK: ez egy olyan program, ami figyeli, hogy ki mit másol a gépén, figyeli a billentyűkombinációkat és az egérmozdulatokat és a te gépeden feladott párbeszédpaneleket és az azokon végzett kiválasztásokat. természetesen minden operációs rendszerrel és adatbeviteli eszközzel kompatibilis, még az érintőképernyőkkel is.

tehát ott azt látod, ha valaki kimásolt innen a szöveget vagy egy képet.
conv 2012.03.01 22:07:41
@guma: hát, te mondtad.
Kicsi bevezető "másképp" indítva ezzel a filmmel, mert nem erről és mégis erről szól a film. :) Válaszokat csak úgy kaphatunk kérdéseinkre, ha tudjuk milyen a világ ami körbevesz minket. Ismerkedjünk, csatangoljunk, nézünk körbe, tanuljunk. Én biztos sosem tudnék…..
    Áprily Lajos: Túl ötven erdőn Fogy az ösvény, fogy a napfény, hideg árnyék hull a hegyre. Áll mögöttem ötven erdő, ötven évem rengetegje. Torkomig ver csorba szívem, tűz a talpam, seb a térdem. Annyi rémtől megfutottam, míg a ritkulásig értem. Seb a…..
conv 2012.02.28 15:42:33
@Horizont: bazzeg. te sem a kétfarkú kutya pártra szavaztál ezek szerint, az ország egyetlen olyan pártjára, amelyik nem hazudott a választóknak és valódi programja volt.
conv 2012.02.28 20:34:46
@Horizont: a friss emlékezet titka, hogy egyetlen dolgot kell megjegyezni: Cavintont beszedni! :)
Most, hogy beindul a kilakoltatási hullám : nézd meg a kiindulási pontot és az összefüggéseket hol a helyed a világban és miért! Kapitalizmus: Szeretem! (2009) A Kapitalizmus: Szeretem! című filmben Michael Moore a pályája során állandóan visszatérő gondolatot boncolgatja:…..
conv 2012.02.25 18:54:44
@miről van itt nagybasz0:

egyenlőre nem vagyok klasszisokkal jobb :)
conv 2012.02.26 10:43:17
@miről van itt nagybasz0: na, magyarul még nem láttam, jókat röhögtem rajta így is :)
Térjünk vissza egy kicsit ehhez a könyvhöz. Múltkor a bennem motoszkáló kérdést feltettem az illetékesnek: "feladó: laspalmas címzett: polgarmester@csepel.hu dátum: 2012. január 25. 13:02 tárgy: Vörös Csepel c. könyv   Tisztelt Németh Szilárd Polgármester…..
conv 2012.02.25 14:24:12
@Tigeri: nem, semmi baj, ha valaki nem tudja, csak ne anyázzon le mást, mert az tudja és ennek megfelelően használja a libás kifejezést :)
de hát ez csak ízelítő az ostobaságból és a mentalitásból
conv 2012.02.25 15:56:39
@laspalmas:

"értem én, hogy munkál benned a sértettség a múltkori rádszólás miatt,"

dehogy munkál.
azon baszott jót röhögtem, egészen pontosan idézzem, milyen istentelen baromságokat hordtatok össze érvként a hülyeségetekre, amik közt a fentebb már említett juhász ferences mellékszál egy bölcsesség volt? nem mondod, komolyan, hogy azt hiszed ezen megsértődtem :)
ezek alapján arra gondolok, szerinted a pöcsöt azért pöcsözöm, mert megsértődtem rá valami miatt, vagy megbántott? :)

"Szépen ismerd el, hogy már csak konokságból kötekszel."
válaszolok csupán a kérdésekre.
nem kötözködés volt amit írtam, hogy szerintem öngól volt hazudnod és utánaháborognod más hazugságán.

"szerintem meg a baráti kiadó és a haveri nyomda nagyobb horderejű , mint az én indokom"
tehát nem kell olvassam még egyszer azt részedről, hogy miféle érv az, hogy de a szocik is és ők többet, mert innentől kezdve ugyanúgy hiteltelenné vált a részedről ez is, mint a hazugság számonkérése.

látom tényleg nem érted miről beszéltem, miért öngól és miért nem hiteles a post.
köszöntem a beszélgetést.

viszlát.
kitiltottam innen magam az értelem nevében.
conv 2012.02.22 16:34:58
@bandika gazdája: hogyne hinném el :)

nem is te vagy a célközönségük :)

rózsavizet a mama készített nem olyan régen, egyébként rózsafa, narancs, citrom, ylang-ylang, szantál, levendula,cédrus, menta, vetiver, bergamott, jázmin, rózsa, meg a picsa tudja milyen olajokből szokott ő is pacsmagolni kölniket, meg testpermeteket, és esküszöm némelyik "receptje" ezerszer jobb illatú mint a gyáriak. magyarázta a nagylányomnak mint ugye a család legifjabb divatképes tagjának, hogy hohgyan kell csinálni, mikre kell az arányoknál figyelni, melyekhez mennyit szabad és milyen sorrendben, meg milyen hígításban és hőkezeléssel adni, de a csajságot nem annyira érdekli a dolog, szerintem én többet megjegyeztem belőle mint ő.

shea vajat szoktunk venni, meg kókuszt olajat testápolásra, hajmosáshoz csalánsampont szoktunk venni, a mosásra a mosódiót, és a hamulúgot, mosószódát, fehérítősót, öblítéshez sok vizet és a mama virágos testpermeteit használjuk illatosításra.
conv 2012.02.22 16:36:08
@conv: ja, szappant nem igen szoktunk készíteni, azt innen szoktuk beszerezni: illatosszappan.blogspot.com/
conv 2012.02.24 19:20:52
@miről van itt nagybasz0: legfeljebb nem lesz állandó lakcímem itthon oszt puszi. egyébként is nagyjából 16 éves korom nem lakom az állandó lakcímemen.
A tegnapi megemlékezés Drezdáról, kényszerített arra, hogy ez a poszt itt legyen kocsmánkban…..
..
conv 2012.02.14 19:47:16
@Marcellusca dr.: ugye ritkán főzöl és készítesz elő a konyhában élő halat, csirkét (belezéssel) pacalt, birkát, kecskét, savanyúkáposztás ételeket, penészes, érett sajtos, vöröshagymás/fokhagymás, rókagombás mártásokat, karalábé és zellerkrémeket, szoktál befőzni, savanyúságot eltenni?

van még kérdés, miért kell nem a hálóval és a nappalival egy légtérben készíteni a kaját? :)

tudod, ez a főzés, nem az előfőzött pacalból, meg a konzerves üvegből/dobozból, fagyasztottcuccos dobozból, tubusból, kockából elővarázsolt, szutykokból készíteni a kaját :)
conv 2012.02.14 22:16:26
@miről van itt nagybasz0:

elszántnak tűnik :))))))
+ 20°C  A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják azt) + 15°C  A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik). + 10°C  Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek. +   7°C  téli gumi…..
conv 2012.02.13 09:34:40
@guma: igen. ezért írtam én alá azt a világszintű petíciót, ami azt célozza, hogy az internetre csak egy alapszintű ismeret elsajátítása után léphessenek fel az emberek.

legyen beépítve a böngészőkbe alapértelmezetten egy dialogbox, ami óránként és a böngésző indításakor megjelenik, a felhasználó internetszolgáltatója által összeállított kérdéssorból feltesz egyet, amire válaszolni kell. ha nem tud válaszolni a jóember akkor a böngésző bezárja magát, viszontlátásra lehet újraindítani és megint próbálkozni egy kérdéssel. pl azzal, hogy mi a web.

no a sajátgépes email kliens az outlook, az outlook express, a thunderbird, az operába épített kliens, incrediamil, pegasus, the bat, eudora, pocomail, stb.
az olyan levelezőprogramok amiket a felhasználó telepít a számítógépére. (vagy a felhasználó ismerőse)
webbes felületű email a böngésződben megjelenő, URL címen elérhető szerveren futó email program. pl gmail, freemail, indamail, yahoo mail, stb.

no és akkor a web.
a web a word wide web (világméretű háló) rövidítése. az internet hipertext rendszerének teljes egésze, mely különböző fizikai helyeken tárolt adatok összességének összekapcsolása.
a web alap protokollja a http, böngészőből elérhető felülete pedig html leírónyelven kerül értelmezésre és ezután megjelenítésre a böngésződ által.
a gépeden nincs web. a géped van a weben.
hogy értsd; a web egy nagy halom bab, ami szét van szórva a világ minden részén és cérnával össze van kötve mindegyik mindegyikkel.

a web ez az összekötött babok egésze. az internet a cérna, azaz a web elemeinek összekapcsolása, a hálózatok összekapcsolása, vagyis a kisebb babcsoportok a világméretű hálózatokra kapcsolása.
az intranet egy olyan babcsoport, melyek össze vannak kötve egymással, de nincsenek a világ többi babcsoportjával összekötve, így zárt hálózatot alkot a babok közt, azaz kívülről nem elérhető az internet felől. ugyanazt a protokollt használja az internet és az intranet a babok összekötésére.
éppen ezért az internetre az intranetes hálózatot be lehet kötni az internetes hálózatba, és meg is szokták tenni, ilyenkor logikailag már az internethálózat része az intranetes hálózat egy-egy eleme, de mivel nincs közvetlen fizikai kapcsolata az internettel, hanem az összes elem egy főelemhez csatlakozva, azon a főelemen keresztül tud csatlakozni az internethez, így az intranet elnevezést használjuk erre a babcsoport hálózatra.

további hozzávalók:
80 dkg füstölt sertéscsülök
2 gerezd fokhagyma
8-10 szem egész bors
15 dkg fehérrépa
15 dkg sárgarépa
2 babérlevél
10+3 dkg (2 evőkanál) liszt
1 tojás
1 közepes fej hagyma
1 evőkanál olaj
1 kávéskanál pirospaprika
2 dl tejföl
ecet vagy citromlé
fél hegyes zöldpaprika

jó étvágyat
conv 2012.02.14 10:35:45
@guma: mire? milyen kényszerből? mibe bonyolódsz bele?

Mondtam már, hogy hiányoztam a suliból amikor a gondolatolvasást tanulták a többiek? :)
conv 2012.02.14 14:12:21
@guma: bazzeg. szóval a levelezésre léptél fel kényszerből és egyre jobban belebonyolódsz...

pedig már megfogadtam, hogy nem akarom megérteni miről beszélsz :)))))))
Három idézet kommentár nélkül... "A miniszterelnök másfél órás beszédének jelentős részét az általa csak "három lábon állló puccskísérletnek" szentelte. Eszerint az elmozdítására irányuló folyamatnak volt egy nemzetbiztonsági része, a szervezők…..
conv 2012.02.13 10:03:31
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR

(3. § Ez a törvényerejű rendelet a kihirdetése napján lép hatályba, rendelkezéseit azonban 1982. május 6-tól kell alkalmazni.)

Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet /Tvr./ 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).

A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Sőt, még az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon (?!!). A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek és az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon. A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.

A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon kivéve, ha arról az IMF önként le nem mond. A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon.
(Talán ezért érdemes a műtétet vállalni! DDDDDDDDDDDD)                 Montgomery - Beépített légzsákjának köszönheti az életét a világ legnagyobb mellű nője. Sheyla Hershey egy parti után autózott…..
conv 2012.02.11 19:29:24
@guma: :)))))))))))))))))))) bazzeg, egyszer már elmondtam, hogy az nem azt jelenti :)
conv 2012.02.11 20:39:25
@guma:
szerintem ezt először a szülőszobán hallottam.
amikor születtem.
az utolsó pedig nem csoda, hanem folyomány. egy másik csoport jellemzőjének folyománya.
Mindörökké Off Lalipop 2012.02.10 14:14:00
conv 2012.02.10 21:01:13
conv 2012.02.10 22:08:52