Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szubhuti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját. Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég. Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán, Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán. (via) Te, Viktor, ez a hét lassan nekem…..
szubhuti 2012.07.29 09:30:55
Az Aconcagua(6963méter) megmászához jó adag szerencse kell és még nagyobb adag koka-levél Mendozába egy whales-i mászó fickóval érkeztem, na jó annyira nem mászó. Rich egy lesérült rögbi játékos, aki a sérüléséből úgy épült fel, hogy nem kokainista lett, vagy valami…..
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
szubhuti 2012.03.14 04:37:34
@Rorschach: Azért fekete a penge, mert nem rozsdamentes acélból készült hanem vmilyen szénacélból és a fekete bevonattal védik a korróziótól. Amúgy tényleg szar. Az LMF II. az igazi! Ez egy rossz másolat.
Fórumot tartott szerdán Hunvald György, a kerület volt szocialista polgármestere. A Dob utcai Piros Pont nevű irodában hat órakor kezdődött a rendezvény. Hunvald mellett a kerület másik volt szocialista polgármestere, Szabó Zoltán is a rendezvény meghívottja volt. Németh…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
szubhuti 2012.01.15 16:10:58
@xenuka: Egész jó! Egyet tudnék érteni vele, ha intelligens maradt volna a vége!
Az a baj, hogy sokan nem értik, hogy nem attól Magyar valaki, mert pödri a bajszát,gumicsizmában áll a trágyában és cifrákat káromkodik! Ez árt a Nemzetnek. Egyébként igazad van, csak ne így...
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
szubhuti 2012.01.04 19:46:03
@gonoszboszi: Ez tényleg durva! De ami még durvább, hogy még Demcsáknál is vannak butábbak! Valószínűleg Alekoszék a TASZ-os srácnak már a szavait sem értenék, pláne nem a gondolatait!! Szuper!