Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izing-Máté

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint másfél ezer kilogramm ruhát, s közel 400 adag élelmet osztott ki a Hit Gyülekezet Karitatív Szolgálata, a Hites Adakozók Hálózata (HAH) a város lakóinak hóesésben, ma a Kossuth téren, akiket a Bicskei Polgárőrség önkéntesei biztosítottak.  Volt aki holnapra, az…..
 Tegnap, napnyugtától napkeltéig tartott a Bicskei Fesztivál Fúvószenekar szervezésében a  Petőfi Művelődési Központban a már hagyománnyá váló Jelmezbál. A rendezvény ismét sikerrel zárult.    Ha nem indulna a diavetítés, kattintson IDE!   Fontos,…..
Bicskei Szó Free Stage képekben 2011.12.23 10:46:00
 Fotók: Pálfi Balázs    Ha nem jönne be a diavetítés, kattints IDE!..
 Mindenféle értesítés, a város által évi milliókból fenntartott TV, illetve honlapján sem közölték előre, de utólag sem. A Prohászka úti munkákhoz hasonlóan itt is két nappal ezelőtt jelentek meg a daruk, teherautók. A munka és a kivágott fa minősége azonban a…..
Bicskei Szó Esetkocsit Zsámbékra 2011.12.09 10:59:00
A Zsámbéki-medencében Bicskén és Zsámbékon is van mentőállomás, s e két állomás nem csak térségünket, hanem a környező településeket is ellátja, azaz közel 100 ezer főnyi lakosságot. Esetkocsi azonban csak Bicskén van, s ez komoly problémát jelent a sürgősségi…..
 Az idokep.hu mai felmérése alapján a szálló por koncentrációja több városban meghaladja az egészségügyi határérték (100%) akár kétszeresét is. Nem ajánlott gazt égetni, szabadban sportolni.Bicskén ugyan az egészségügyi határérték alatt van ez a szint, de…..
Női Labdarúgócsapatunk a legszűkebb költségvetéssel rendelkezik, s annak a felét is a játékosok dobják össze. A Hervis Sports Magyarország Facebook-os oldalán szavazhatunk a csapatra. A fődíj egy 200.000 Ft-os vásárlási utalvány, ami nagyon jól jönne a csapatnak. Kérünk…..
Bicskei Szó Finom, igazi. Etyeki 2011.11.12 17:40:00
 Hozzá kell szoknunk a gondolathoz, a Bicske közeli Etyek már nem csak a borvidékéről nevezetes. Túró Gyuri és Túró Juci, Fenékig Tejföl, és még sorolhatnám az Etyeki Gazdaság frappáns névvel ellátott tejtermékeit. Persze elsősorban nem az említett megkapó nevek miatt…..