Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ayad

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan az a rossz szokásod, hogy ha rossz a kedved, akkor minden felesleges forintodat arra költöd, hogy elkényeztesd magad? Ha húzós volt a nap, akkor egy cipőboltban végzed, mert megérdemled? Esetleg stressz-evő vagy, és a jégkrémek vagy csokik között kötsz ki, hogy azzal űzd el a…..
1. rész: Öljünk meg hatmillió németet   A második világháború után egy bizonytalan létszámú zsidó csoport elhatározza, hogy véres bosszút állnak a nácikon testvéreik legyilkolásáért. Hatmillió németet szándékoznak elpusztítani, korra, nemre való tekintet nélkül,…..
ayad 2014.07.15 14:36:22
@Poroszkai Attila: ja, fõleg ha anyád is benne lett volna
Pásztor István kocsmája 1943-ban a mai XV. Kazinczy utcában. Egy képet most megmentettünk az utókornak, de vajon mi lesz a többi 945-tel? Június végén lehúzza a rolót az iWiW, minden ott tárolt adatot törölni fognak. Nem ez az első internetes szolgáltatás, ami beszünteti a…..
A rakott krumpli rém egyszerű fogás, általában az elkészítésén nem szoktak sokat variálni: főtt krumpli és tojás, karikákra vágott kolbász és jó sok tejföl összesütve. A végeredmény csak azon múlik, hogy milyen minőségű alapanyagból főzünk. Nekem az edény alján…..
ayad 2014.05.26 13:16:01
Gasztroforradalom van, a séfek pedig a tábornokai, díszes egyenruhában, délcegen figyelik a küzdelmeket. Már csak a tévében pózolnak, mindig mosolyogva, hófehér séfkabátban, dél körül mennek dolgozni, belekóstolnak kicsit a kollégák főztjébe, aztán egy pohár champagne-nyal a kézben elkezdenek…..
Flash Art Hungary Gyártósoron 2014.02.26 13:33:54
Hogy senki se mondja, hogy nincs jó új festészet Magyarországon! A legutolsó Flash Artban meginterjúvoltuk a világ jó pár szemtelenül fiatal kurrens festőtehetségét. A lap pár magyar szereplőjének részvételével pedig összeállítottunk egy lendületes képválogatást, pop-up…..
Többen fordultak hozzám az utóbbi időben tanácsért amiatt, hogy mennyit kérjenek az ügyféltől egy grafikus munka elvégzéséért. Mivel ez nem az én területem, ráadásul szabadúszóként egész mások a viszonyok mint egy ügynökség keretei között, nagyon megörültem, amikor a…..
Feltételezett ügyfél: Magyar Turizmus Zrt. Feltételezett levél az ügynökségnek: Szia Zoltánka Úr! Most kaptam a Főnökségtől egy felkérést. Az a lényeg, hogy szeretnénk újrapozicionálni a Velencei tavat. Az emberek ugyanis csak egy vízparti pihenési desztinációnak…..
Pierre Hermét talán nem nagyon kell már bemutatni senkinek sem, aki kicsit is érdeklődik a desszertek iránt. (Ha mégis, akkor ide kattints.) Idén végre összejött, ami eddig még egy magyar újságírónak vagy bloggernek sem, fogadott a világ leghíresebb cukrásza. És a beígért 30…..
Terjed a neten egy videó, melyen az látható, hogy egy lázadó parancsnok kitépi és megeszi egy kormánypárti katona szívét. Morális mélyponton a szíriai konfliktus. A napokban egy videót töltött fel valaki a netre, ami talán a legkegyetlenebb az összes eddigi szíriai felvétel…..
Az igazán jó dub techno nem csupán szemezget két különböző területről, de egyszerre meg is tudja szólítani mind a techno, mind az ambient műfaj hallgatóit. Kezdem az egyik legfontosabbal: ennek az albumnak nem lehet úgy nekimenni, hogy oké, most van tíz percem, gyorsan…..
ayad 2013.04.21 17:43:24
Vegyes a hozzáállásom a Femen akcióját illetően, amelyet a múlt hónapban vittek véghez a Notre Dame-ban. Nulladikra azt gondoltam, milyen kár, hogy már nem lakok ott, bár semmi esélyem nem lett volna pont akkor lenni a Notre Dame-nál, nem volt szokásom oda járni. Elsőre meg arra…..
ayad 2013.03.18 09:01:49
Svájc és Magyarország sok szempontból összehasonlíthatatlan, mégis érdekes kérdés, vajon mi hiányozna annak, aki ott él, ha vissza kellene költöznie. A kérdést feltettem az összes országfelelősnek, lássuk, milyen válaszokat ad rá a Svájcban élő Tilmir! "Mi hiányozna…..
ayad 2013.03.13 11:57:28
@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent:
Miert terjesztesz butasagot? Dubaiban jelenleg 94 forint egy liter benzin, a legdragabb az Obol-orszagok kozott. A tomegkozlekedes sincs ingyen,(sosem volt) csak epp olcsobb mint Magyarorszagon.
A most egybegyűjtött öt lemezt nem a műfaji hasonlóság köti össze, hanem az őszi évszak sajátos szépsége iránti fogékonyság. Az előadók: Robert Rich, Olan Mill, Casi Cada Minuto, Christoph Berg, Kettel & Secede. Kettel & Secede: When Can (Sending Orbs) Kevés…..
Ma jelenik meg Nr. 4: Songs Exhaled címmel a negyedik Angertea-nagylemez, amit már nem magyar kiadó, hanem a norvég Smash Fabric Records gondoz. A Lángoló Gitárokon a lemez nyitódalát már bemutattuk korábban, most viszont itt a teljes lemez, amit szintén meg lehet hallgatni az elejétől…..
ayad 2012.12.18 13:08:19
Green Day - ¡Tré!(Reprise) Az év utolsó hónapjával elérkezett a Green Day albumtrilógiájának befejező része is. Ahogyan a cím is mutatja, Billie Joe-ék már előre érezték mi lesz a véleményünk a harmadik lemezről, ezért voltak olyan kedvesek, és - borzalmas poénnal…..
Kell a végére az a kérdőjel, mert ezúttal nem volt időm olyan átfogó kutatásokat folytatni, mint a tavalyi végső választás előtt, de a mai ebédem olyan komoly volt, és a séf (és a cukrász) eddigi karrierje együtt garancia arra, hogy a minőséggel nem lehet probléma a…..
ayad 2012.12.03 11:20:43
@vackor1: az, hogy valakinek volt szerencseje Zanzibaron, Mexikoban, Barbadoson, vagy barhol mashol ENNI az nem garancia arra hogy meg is tudja kulonboztetni a buzat az ocsutol, ne talan jo izlese van. (azt hogy videki bunko lennel, en nem tudom, csak te irtad magadrol ;) )
Ma Írországba látogatunk, ahonnan Ravis azért írt (és vállalta az országfelelősi posztot), mert egyre több olyan magyarral találkozik, akik végső elkeseredésükben utolsó fillérjükből, vagy egyenesen kölcsönből érkeztek ki és ennek sokszor nem sikertörténet a…..
ayad 2012.10.28 10:16:39
@venator: "gyakorlatilag kevesebbet tudok Írországról, mint mielőtt elolvastam a posztot." - :DDD ezért a kommentért már megérte elolvasni a posztot
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
ayad 2012.10.20 19:39:37
Ki a franc az a Chloë Sevigny? Lehet nem mindenki ismeri, vagy nem mindenkinek ugrik be, miszerint Cloë az egyik legbevállalósabb, legőrültebb csaj jelenleg a filmiparban. Hogy miért? Az alábbi 5+1 jelenet talán elég magyarázat lesz a kétkedőknek.  Előbb nézzünk egy gyors önéletrajzot.  Cloë a 17.…..
ayad 2012.10.16 19:37:59
ayad 2012.10.17 09:11:36
@check: a Gummo fent van Youtubeon: www.youtube.com/watch?v=R0NhA4dqI08
Na, ha van valami, ami izgalmasan hangzik, akkor ez az: Steve Reich, a jelenkor egyik legünnepeltebb zeneszerzője Radiohead-számokat értelmez újra. A minimalista kompozíciók legendás mestere a minap jelentette be, hogy az együttes két jól ismert dalát, az Everything In Its Right Place-t…..
A távol-keleti ország számomra mindig meglehetősen ellentmondásosnak tűnt. Vonz a kultúra, a gasztronómia, taszítanak ugyanakkor a merevnek tűnő viszonyok és a helyhiány. G. szerencsésebb, mint én, hiszen neki megadatott, hogy mindezt saját tapasztalatai alapján döntse el.…..
ayad 2012.09.04 20:44:35
Bő egy hét múlva ismét Magyarországra látogat a psytrance első számú képviselője, az Infected Mushroom, akiknek a kissé belterjes goa közegből sikerült mára egy nemzetközileg is elismert produkcióvá válniuk. Most már nagyzenekarral járják a világot, és legutóbbi lemezüket…..
ayad 2012.06.19 15:34:59
LOL
Nívó Magyarország csodálatos! 2012.05.19 23:07:00
Sokakban felmerül, hogy Magyarországról el kell menni mert kilátástalan a helyzet, vannak akik ezt csak nyifegésnek tartják. Megint mások szerint a boldogság nem csak anyagi jellegű. Az illusztrációként szolgáló kép Magyarországon készült. És ön mit gondol? Magyarországról…..