Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dömsödi fanclub

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint kaptunk egy navit tesztre. Látszólag semmi újdonság a nagyobb képernyőn kívül, kezdetben így éreztem. Aztán jött a Spanyolország-próba... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Dömsödi fanclub 2011.12.16 19:10:00
@Shadowbull: "En kinezek az ablakon, oszt jovan."

Nincs is ezzel semmi gond; a gondok ott kezdôdnek, hogy azt hiszed, te vagy a 99% százalék.

"Szerintem egy adott jovedelem alatt igencsak luxuscikk."

Höhö.

www.amazon.de/dp/B003H7UHT2/
www.amazon.de/dp/B004FLQEY6/
www.amazon.de/dp/B003V2WN5O/

Ez mind szerzôdés nélküli ár. Kb annyira luxuscikk, mint egy DVD-lejátszó.
Dömsödi fanclub 2011.12.17 13:22:27
@Shadowbull: Pár év múlva egyáltalán nem fogsz kapni billentyûzetes telót, mint ahogy ma sem kapsz már olyat, amin pl különálló antenna vagy monokróm LCD van (vagy legalábbis nagyon ritka). Érintôképernyô amúgy jobban világít a LEDnél:
itunes.apple.com/us/app/flashlight./id285281827?mt=8
De a vakuval is tudsz világítani:
itunes.apple.com/de/app/taschenlampe/id380248105?mt=8
De mi a fasznak neked lámpa, nincs nálatok közvilágítás? :)
Dömsödi fanclub 2011.12.18 16:16:07
@Shadowbull: Akkor miért bohóckodsz egy szaros telefonnal?
www.amazon.de/dp/B000WIFTNI/
Vizhatlan, ütésálló, autószereléshez is jó.
Belsőség Minőségi japán roncs 2011.12.14 18:44:00
  Nem szerettem soha igazán a japán autókat, de mindig tudtam, hogy a 90-es években olyan autókat csináltak, amelyekhez nem kellett 3-400 ezer kilométerig komolyabban hozzányúlni. Vezérműláncosok, D.I D. kétsoros lánccal, egyszerű, de megbízható elemekből épített…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Dömsödi fanclub 2011.12.14 20:24:50
@Bambano: "értem, tehát ha az állásokat először betöltik a haverokkal, csak utána jut a kívülállóknak, akkor nem a csókosok kapják a jó állásokat?"

Nem haverokkal és csókosokkal, hanem a cégen belül jövô, tapasztalattal rendelkezô és minimális átképzést igénylô "plug'n'play" emberekkel. Minden épelméjû cég így mûködik (hatékonyság), függetlenül attól, hogy te paranoid módon mit vizionálsz ebbe bele.

"maradjunk annyiban, hogy elsősorban csókosok, másodsorban vetítőgépek kapják, nagy ritkán a rátermett emberek."

Nyugatbalkán-felsôn, állami szektorban, esetleg. Máshol teljesítmény alapján - már csak azért is, mert egy alkalmatlan ember etetése kôkemény anyagi ráfizetés, és iszonyatos károkat tud okozni. Nincs olyan cégvezetô, aki puszta haveri jófejségbôl tolerálja ezt.
Dömsödi fanclub 2011.12.15 00:16:44
@Shadowbull: Engem az olajlobbi szokott megakadályozni, de ezen nem veszünk össze :)
TComment Jó ez, jó ez, de minek? 2011.12.05 05:54:00
Jól gyorsul, brutálisan fékez, de a benzinkúton jön a mély torok. Egy Alfa Romeo azoknak, akik még hisznek a marketingeseknek. ..
Dömsödi fanclub 2011.12.06 09:31:22
@Krisi: "vannak emberek (mondjuk én is ilyen vagyok), akiknek a 4hengeres BMW nem BMW, mint ahogy a quattro hajtás nélküli Audi sem Audi, vagy akiknek a 20 évnél fiatalabb Merci sem Mercedes."

Én is ismerek ilyen embereket. Jellemzôen vén lepukkant szarokkal járnak, mert ha akarnák se lenne új autóra pénzük, és gyártanak mellé valami ideológiát, miért van jól ez így.
Igen, megvolt a 0–100 2,8 sec alatt. Nem, nem tudom, hogy csinálták. Egyetlen ember tudja, egy huncut nagyapó a világ keleti végén. Meg is magyarázta, de nem értettem. Ahogy senki más se az egész föld kerekén. ..
Dömsödi fanclub 2011.12.04 23:31:31
@midnight se: "Csak a japanok a piacra bocsatas utan sem allnak meg a konstrukcio ujra es ujra atnezesevel. Es erre osztonzik a beszallitot is, eleg agressziv modon. Pl ugy hogy x % arcsokkentes minden evben."

Az egész piac így mûködik, szakértô úr. Jó reggelt kívánok.

"otletek pl ahogy terveztek a futomuvet. (lasd interju). Miket vettek figyelembe. Hogyan. Es meg sokezernyi dolog, amirol mi nem tudunk."

Az ötletekkel sajnos kitörölheted. Ami súlyos pénzeket ér, és jelentôs költségeket lehet vele megspórolni a fejlesztésben és gyártásban, az a konkrét implementáció. Légy oly kedves, sorold már fel, milyen konkrét komponensek (=implementáciok) kerültek át a mezei Nissanokba a GT-Rbôl. Köszi.
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Dömsödi fanclub 2011.11.25 20:22:37
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: "mindenféle erdőben járós trabira meg suzukira mi a tökömért fizetne vki éves autópályahasználati díjat? ezt magyarázd meg, kérlek."

Ugyanazért, amiért a nyugdíjadat is államosították. Kell az üzemanyag a gyorsnaszádba.
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
Dömsödi fanclub 2011.11.14 01:07:13
Klasse K-val, gyerekek:
www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/b-class/w246.flash.html

- Csoki ne beszélj spanyolul.
- Mér?
- Mer nem tudsz, azér. Tudnál aszondanám beszéljél, de nem tudsz.
Belsőség A tévé, az szent 2011.11.12 16:47:00
Hajlamosak vagyunk kacarászni az orosz vagy a kelet-ázsiai viszonyokon. Itt van végre egy hazai csemege: nem csak távoli, elérhetetlen országokban szállítanak furcsa módon furcsa dolgokat: itt egy magyar, igazi, ízes hazai. Nem teljesen értem, miért nem lehajtott hátsó üléssel,…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
Dömsödi fanclub 2011.11.12 15:16:41
@Erikbaba: Majd hülye leszek feljelenteni. Nekem van annyi eszem, hogy ha a nyomorékok verekszenek, nem veszek benne részt.

@ommm: "Maradjunk annyiban, hogy a nyilvánvaló hibákra mutatott rá és egy megoldást javasolt a MAK rossz megítélése ellen."

És micsoda véletlen, pont ô maga lett volna a megoldás :DDD
Ennek a konfliktusnak pont az a központi eleme, hogy a Komcsi Kövületek nem engedték oda Dömdödömöt a fazékhoz (ôk így is el tudnak utazni Ausztráliába a családdal, nem kell oda még egy léhûtô).
Ha te komolyan elhiszed, hogy ennek a sztorinak bármi köze van az igazság feltárásához, vagy az autósok érdekeinek képviseletéhez, fog még néhány kemény csalódás érni az életben.
Dömsödi fanclub 2011.11.12 15:33:12
@gromek7: "Így sérül a teljeskörű tájékoztatás és a pártatlanság elve."

Én is így látom. Aki tényfeltárósdit akar játszani, mutassa meg az érme mindkét oldalát - megkockáztatva, hogy közben ô is ráfarag, mert mindkét oldal utálni fogja. Az igazság álarcos bajnokának lenni mindig kellemetlen és hálátlan szerep, ezért övezi megbecsülés.
Dömsödi fanclub 2011.11.14 00:28:29
@kamionmentés: Atyaisten. Tipikus modoros ostoba buzgómócsing stílus. Amikor a butaság szorgalommal párosul.
A közösségi oldalakon végzett tevékenységünk veszélyeztetheti otthonunk biztonságát, de az eddigi külföldi és hazai tapasztalatok szerint egy esetleges betörés esetén akár segélykérésre, elkövetők azonosítására vagy tolvajok lebuktatására is alkalmasak lehetnek a…..
Dömsödi fanclub 2011.11.12 16:03:21
@odamondó: Nem ad élô képet te gyökér, viszont látják, milyen házad, kocsid van!
(Magyarra lefordítva: érdemes-e betörni.)