Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balloons

439 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IndieClub Haim - Forever 2012.09.25 18:00:18
Újabb lánycsapatra találtunk a Haim képében. A Warpaint-hoz hasonlóan ők is Los Angeles-ből származnak, de ők sokkal poposabb téren mozognak. Első klipjüket a Forevercímű számukhoz készítették el, amely egy igazi nyári sláger. Merem állítani, hogy még sokszor fogjuk…..
A Grizzly Bear nemrég jelentette be, hogy szeptember 17-én szándékozik kiadni a még cím nélküli negyedik lemezét a Warp Records-nál. Egy darab számot, a Sleeping Ute-ot máris közzé tették internet szerte (nálunk is megtaláljátok). Előző lemezük a Veckatimest után, többen is…..
Máris itt a félév és már rengeteg remek lemezen vagyunk túl, de még a java része hátra, mind az évnek és mind az albumoknak (Bloc Party, Yeasayer, Muse stb.). Az igaz, hogy júniusban lesz pár régóta várt megjelenés, de mégiscsak a hónap első két hetében fog igazán bármiféle…..
Alig egy napja tettük közzé, hogy a Muse következő lemeze, a The 2nd Law érdekes irányba tereli a zenekar eddigi munkásságát, máris újabb hírekkel szolgálunk nektek a trióról. Örömmel közöljük, hogy a két évvel ezelőtti Szigetes Nagyszínpadi koncertjük után - amely…..
Aki legalább egy Die Antwoord klipet látott már - van még olyan ember, aki nem? - az már tudhatja, hogy mindegyik garantálja a 4-5 pernyi tartós nevetést. Legújabb videójuk a Baby's On Fire is követi ezt a vonalat. Ezúttal Yo Landi és Ninjaegy testvérpárost alkotnak, akik…..
Korábban már hallhattunk olyan kijelentéseket a Muse tagjaitól, hogy valami egészen mással térnek vissza és jobban előtérbe fog kerülni az elektronika. Dehogy pont a dubstep felé nyitnának, ezt szerintem senki sem gondolta volna róluk. Következő lemezük szeptember közepe felé…..
IndieClub M83 @ A38 2012.07.26 20:26:11
Már több, mint tíz éve a zeneiparban van a francia, de spanyol származású Anthony Gonzalez az M83-al, de a hazai rajongóknak tegnap estig kellet várniuk, hogy végre itthon is láthassák zsenialitásának eredményét. Igaz, hogy régóta van a pályán, de a legnagyobb sikereket tavalyi…..
IndieClub Purity Ring - Belispeak 2012.07.26 20:24:28
Kedvenc új elektro pop előadónk a Purity Ring július 23-án jelenteti meg első lemezét, a Shrines-t. Az új klip után is, habár a Belispeak-et már korábban is hallhattuk még mindig bízunk benne, hogy egy nagyon ütős debütöt fognak összehozni. Az album a 4AD-nál fog megjelenni.…..
Mostanában napi szinten jelentik be kedvenceink megjelenő lemezeit. A mostani ezúttal a Szigeten is fellépő The XX. Második albumuknak a Coexist választották címül, amely mellesleg szeptember 10-én fog  világszerte megjelenni. A Mercury Prize díjas XX folytatásáról eddig még…..
IndieClub M83 az A38-on 2012.07.02 00:14:00
Szerencsére idén mi kis "közösségünk" is el van látva jobbnál jobb koncertekkel, de az nem vitás, hogy az M83 klub koncertjének a bejelentésének örültünk a eddig a legjobban. Anthony Gonzalez korunk egyik legtehetségesebb dalszerző-producere. Már több, mint tíz éve alapította…..
A héten írtunk a The Temper Trapmásodik címnélküli lemezéről és mára meg is érkezett következő videoklipjük. A Trembling Hands videójában csak a zenekar frontembere, az indonéziai születésű Dougy Mandagi szerepel. A valószínűleg Kubában játszódó történet…..
Örök kedvenc indie zenekarunk nemes egyszerűséggel a negyedik lemezüknek a Four címet adta. Kíváncsian várjuk, hogy mivel fog előrukkolni a Bloc Party. Sajnos teljes számot még nem hallhattunk tőlük, de részleteket igen az albumhoz készült trailerhez, amit nálunk is…..
IndieClub O.Children - Chimera 2012.06.10 22:13:00
Hétfőn jelent meg az O.Children második lemeze, az Apnea. Már jó pár számot hallhattunk a lemezről, többek közt a Red Like Fire-t, a PT Cruiser-t és aChimera-t, amely most klipet is kapott. A videóban egy furcsa randit láthatunk, mint már korábban is említettük, a srácok maguk…..
Már három éve, hogy megjelent a ausztrál The Temper Trap első lemeze, a Conditions, amely a legtöbb zenekar álmát elhozta nekik, a sikert. Rengeteg helyen szerepelt az évvégi lsiták élén, sőt az olyan számok, mint például a Sweet Disposition rengeteg filmben, reklám és…..
IndieClub Poliça - Wandering Star 2012.06.10 22:10:00
  Eddig az év egyik legjobb női szóló lemezét egyértelműen Poliça készítette el. A Give You The Ghost-ról a legújabb kislemez dalnak a Wandering Star-t választotta ki - amelyen a Bon Iver-ből ismert Mike Noyce is közreműködött -. Egyszerűen gyönyörű a szám és a klip is,…..
IndieClub M83 - Reunion 2012.06.10 22:08:00
A jó múltkori Midnight City szuperképességekkel rendelkező gyerekek történetének a folytatása megérkezett ma a Reunion klipjével. A mostani filmet is Fleur & Manu rendezte. A francia Anthony Gonzalez-nek tavaly jelent meg dupla lemeze a Hurry Up, We're Dreaming címmel. Érdemes…..
Florence + The Machine-ból sosem elég.Nemrég készített egy számot a mostanában a mozikban futó Snow White And The Huntsman-hez, a Breath Of Life címet viselő dalt, most pedig megérkezett a tavalyi Ceremonialslegújabb kislemez dala is. A Spectrumaz egyik legjobb szám az albumon,…..
Tegnap jelent meg a londoni Citizens! legelső lemeze, a Here We Are. Alex Kapranos (Franz Ferdinan) által producerelt albumot mostantól nálunk is meghallgathatjátok teljes egészében. Érdemes párszor végig hallgatni a bő félóra hosszú lemezt, hiszen idén nyáron mi sem maradunk ki…..
A szünetet tartó Seabear tagjai a zenekar jegelése után sem unatkoztak, hanem ki-ki belefogott saját szóló munkájába. Talán a mi legnagyobb szerencsékre, ugyanis, mint Sóley és, mint Sin Fang mind - mind remek muzsikával rukkoltak elő. Tavaly ősz óta együtt turnéznak…..
A hazai The Killers rajongókat idén jól ellátja majd kedvenc zenekaruk meglepetésekkel, hiszen a Szigetes fellépésük mellett érkezik a negyedik lemezük is, amelynek mint kiderült a Battle Born címet fogják adni. A név a saját stúdiójuk nevéből és a szülővárosuk…..
IndieClub 2:54 - Creeping 2012.06.10 21:57:00
Ma jeleneik meg a 2:54 címnélküli debüt lemeze, ennek örömére egy újabb videoklipet is kaptunk tőlük. Egyszerűen lehetetlen a Thurlow testvérekben csalódni, a Creeping van olyan jó, sőt talán még jobb is, mint az eddigi számaik. A lemezen többek közt szerepelni fog a…..
Dev Hynes-nak aka Blood Orange-nak nagyon bejött ez a 80-as évek stílus, hiszen, mint a tavaly megjelent lemeze, a Coastal Grooves, mint az összes eddigi klipje csak alátámasztani tudja ezt. A mostani I'm Sorry We Lied az elmúlt egy hét legjobb videója lett, természetesen maga a szám…..
Hétfőn jelent meg az ausztrál The Temper Trap második lemeze, amelyet mostantól már nálunk is meghallgathattok teljes egészében. A cím nélküli album bánatunkra nem lett akkora nagy dobás, mint az ezt megelőző Conditions, de egy próbát megér a történet. Legutóbbi klipjüket,…..
IndieClub Get People 2012.05.27 23:53:00
Igen, már megint Londonból került elő legújabb kedvenc zenekarunk - gyártják ott a bandákat vagy mi? - a Get People. A trióra leginkább a trópúsi elektro stílust szokták bélyegezni, ami valóban igaz, hiszen eddigi legtöbb számukra jellemző a forró éghajlat hangulata.…..