Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sedi

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Makláry Ákos nyílt levélben reagált a publicista pápagyalázó cikkére. A levelet teljes terjedelmében közöljük...
Jó fotót készíteni nem egyszerű. Különösen jó fotót összehozni pedig még nehezebb. Na de hogyan lőjünk „lehetetlenül” szép fényképeket? Természetesen Photoshoppal! Egy nemzetközileg ismert és elismert fotós, Peter Stewart most megmutatja, hogy milyen különbség van egy „lehetetlenül” szép kép és a…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
sedi 2017.07.29 11:40:00
@Csaba Szikora: Igen, a hamburgi késelés is csak fikció.
Életének 68. évében elhunyt Usztics Mátyás színművész, a Nemzeti Kamara Színház alapító-igazgatója - tudatta a színész családja a hírt a Facebookon. Usztics Mátyás az Angyalbőrben és a Kisváros című sorozatoknak köszönhetően lett ismert és közkedvelt, de filmekből, színdarabokból és megannyi…..
sedi 2017.05.01 11:40:00
Nyugodjék békében!

@morph on deer: "Nyugodjon - végre békében!"
Végre? Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy vártad a halálát?
Épp ideje volt, hogy a civil tiltakozók végre a rendszer lényegével, a politikai elnyomással kezdjenek el foglalkozni, és a felszínt karcolgató fel-le vonulások után tartós mozgalmat szervezzenek. Aligha lehet erre alkalmasabb ember, mint az elmúlt években komoly kockázatok árán jelentős erkölcsi…..
Reggel sütött a nap, a meteorológus is azt ígérte, hogy ma végre nem lesz szürke minden, ahová csak nézek, és bár utálom a meleget, - ne vessen meg senki ezért – a nyarat is, ami várhatólag idén is követi a most még kellemesnek tűnő „langyot”, de mindezek ellenére jókedvűen kezdtem neki a napnak, a…..
sedi 2017.03.01 08:48:04
@Ballib cenzúrázók réme 24: Emlékszem, mikor a főlibsi Kuncze a betört fejű Révész Máriuszt gúnyolta: "Mártíriusz".
Amikor valami vargabetűkkel volt csak értelmezhető, leírható, akkor Obelix mindig azt mondta Asterixnek, hogy dilisek ezek a rómaiak. Nos, Obelix egy kedveskedő, nagydarab képregényhős volt, aki beleesett a varázsitalos kondérba, azóta csak idült vigyor ül az arcán, ami mellé odalopózik némi…..
sedi 2017.02.22 07:51:20
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Pont ezért vízfej, te kúrthülye!
Kiszelly Zoltán – van-e ki e nevet nem ismeri – újabb liberális-gyalázásra adta a fejét. Nekiment mindazoknak, akik ételt gyűjtenek, osztanak a rászorulóknak,  pedig, ezek a liberálisnak mondottak adott esetben még neki is adnak egy tállal! – mert ezt diktálja emberségük. Nem árt tisztában lenni…..
52 évesen meghalt Grespik László ügyvéd, MIÉP-es politikus, volt közigazgatási hivatalnok, az ezredforduló ismert médiaszereplője. Egyelőre nem tudni a halál okát...
sedi 2016.12.28 09:33:38
@zako1: Te egy pöcs vagy, de ezt gondolom nem tőlem hallod először.
Goró Oszkár után Samu Tamás Gergőt mutatjuk be, akinek szintén hasonlít az esete Ahmed H., a tíz évre fegyházra ítélt menekült történetére...
sedi 2016.12.04 10:59:00
@nick papagiorgo: "Magyarország 2016: a tüntetőknek angolul kell elmagyarázni, hogy mi ellen tüntetünk :)"

Ohhhohohohohhhhhó. Egy nagyon jó. (De sajnos igaz.)
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
sedi 2016.09.16 18:08:25
@exterminador: Valaki egyszer nagyon frappánsan megfogalmazta, hogy bőven akadnak hülyék, akik a globális túlnépesedést épp Magyarországon szeretnék megállítani.
Mielőtt a címbéli kijelentésre magyarázatot adnék, elöljáróban meg kell mondanom, hogy én alapvetően egyetértek a Fidesz jelenlegi menekültpolitikájával, azzal a részével legalábbis, hogy idehaza nem engednek teret az Európát célzó tömeges népvándorlásnak. Azt gondolom ugyanis, hogy minden…..
Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..
sedi 2016.08.22 06:57:51
@karandash: "A következő olimpián jó lenne, ha az egyenjogúság nevében minden számban a versenyzők nemtől függetlenül közösen versenyeznének. Akkor megnézném, hogy hol kerül be a top 10-be bárhol egy nő."

Igen, ez lenne a megvalósult liberalizmus, ahol a magyar Kukutyin Bt. versenyezhet a Deutsche Telekom konszernnel. Szabad verseny, meg "egyenlő esélyek".
Az Enola Gay nevű B-29-es repülőgép 1945. augusztus 6-án reggel fél nyolckor ért a japán város fölé, majd kioldotta rettenetes terhét, amely 17 ezer tonna TNT erejével pusztított. A 12 fős legénység addig a pillanatig elképzelni sem tudta, hogy a Little Boy névre keresztelt szerkezetnek milyen…..
sedi 2016.08.06 09:07:26
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Pearl Harbornál egy katonai (haditengerészeti) támaszpontot támadtak, te libsi barom, nem két több százezres nagyvárost nőkkel, gyerekekkel és idősekkel. Persze szerinted ez összemérhető, te undorító szardarab.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Őszinte köszönet illeti Speidl Biankát a Mandineren megjelent, Abdelsamad Belhaj iszlám-kutatóval készült interjújáért. Mély, de laikusok számára is érthető analízist olvashattunk a dzsihádizmus és a neoliberális gazdasági rendszer összefonódásának…..
sedi 2016.08.01 21:21:12
@Gaál Károly: Tessék, egy nyilvános lefejezés Szaúd-Arábiából. A videó 2011-es és 18+.

Execution of Indonesian woman Ruyati Binti Sapubi by a single stroke of the sword taking the head clean off (June 18 2011).
www.liveleak.com/view?i=ce2_1311328714
A lovasíjász beírta magát a magyar filmtörténelembe, igaz, olyan magyarosan unortodox módon: elérte, hogy hazánkban már ne csak a politikához és a futballhoz, de a box office elemzésekhez is értsen mindenki. Azonban attól függetlenül, hogy a Saul fia nézőszámait csak néhány…..
sedi 2016.05.24 22:32:22
@danialves: Hülyegyerek.

Igen, te.
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
sedi 2016.05.08 00:49:37
@Namir: "keményen balos (esetleg balliberális?) film ez"

Ő is az.
sedi 2016.05.08 09:37:53
@draft22: Ez kit érdekel?
sedi 2016.05.08 11:56:23
@nu pagagyí: ""Koszfészket építünk!" - részlet Tarlós István programjából."

Bezzeg Demszky Mao nem épített koszfészket. Neeem-nem.
Antoninus Heliogabalus aligha tartozik a Római Birodalom legjelesebb uralkodói közé. Uralkodása négy évig sem tartott, és alighanem a Római Birodalom III. században elmélyülő válságának egy jellemző tüneteként foghatjuk fel. Vallási újításai kiváltották az alattvalói…..
sedi 2016.05.07 12:10:39
@Jabi: Az az apróság ne zavarjon össze, hogy Norvégia alkotmányos monarchia (Norvég Királyság). Arról nem tudok, hogy az államfőjük, királyuk, V. Harald leszbikus lenne - erről szerintem ő maga sem -, de arról igen, hogy a fene nagy jólétet sokkal inkább az olajmilliárdoknak köszönhetik, mint a buzulásnak.
Bojtos Zoltán Sosem felejtem el azt a márciusi napot, amikor 1989-ben Wörgl-ben, Tirol tartományban először hallottam a leendő munkaadómat beszélni. Akkorra már mögöttem volt egy német érettségi, és abban a tudatban voltam, hogy németül már nem tudnak eladni. És ahogy hallgattam őket, ahogy…..
Vendégszerzőnk, Duka Zsófia közgazdász, politológus (Igazságügyi Minisztérium) írása   Ismerőseim körében újra felütötte a fejét a 168 óra online-on megjelent korábbi írása a kivándorlásról. Nem tudok érzelmek nélkül elmenni a téma mellett, és most már szó nélkül sem. Reflektálnom kell,…..
sedi 2016.03.13 04:17:55
@BircaHang Média: "Azonnal vegyél magadra kockás inget, pakolj egy böröndbe kukoricát, s indulj el gágogva Londonba mosogatni."

Ez hatalmas. :D LOL
A tegnapi nap bővelkedett izgalmakban. A kormány olyan ámokfutást rendezett, amilyenre idáig még nem láthattunk példát. Az egész Ákos kijelentésével kezdődött, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem a női princípiumot kell…..
sedi 2015.12.19 14:22:02
@Behajtó70: ". Azt, hogy az ilyen szellemi toprongyok, az ilyen ostoba funcionális analfabéták, mint te is, szabadon írhassanak, mondhassanak bármit, ami nem aláz meg másokat, ami nem buzdít valakik ellen. "

+1
A hír a következő. egy srác mikulás napján beöltözött mikulásnak elment egy családhoz, akik NAV ellenőrök voltak és mivel nem volt vállalkozói engedélye és nem adott számlát ezért megbüntették 200 ezer hufra. .Kettő dolgot szeretnék leszögezni: egy nem vagyok benne…..