Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tútmirlájd

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Észak-, vagy Dél-Korea? Kelet- vagy Nyugat-Németország? Ha közelebb jövünk időben és térben: Görögország, vagy Írország? A jó- és rossz kormányzás közötti különbség eredménye már néhány évtized távlatában is ég és föld, menny és pokol, vagy visszafogottabban:…..
A Haza és Haladás Alapítvány internetes oldalán 2011 decemberében jelent meg egy hosszabb lélegzetvételű elemzés a trianoni békéről, illetve annak politikai következményeiről a mai Magyarország számára. A tanulmány lényegében egy új, friss baloldali narratívát próbál…..
A kommunista pártállami vezetők nyugdíjainak csökkentése a Galamus szerzője szerint a rendszerváltás presztízsének lerombolása: „Orbán Viktor – a rendszerváltás lényegének meggyalázásához érkezett el, kizárólag a maga hatalommániájának érvényesítése…..
tútmirlájd 2011.11.12 21:56:57
@Otido: 2006. október 23-án, jó lenne már leszögezni, nem volt terror. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: neeeem vooolt terrrrrror. Világos? Legfeljebb Kerényi ikonfestő piktorának képén fedezhető ez fel, ami minden valószínűség szerint bele is kerül a történelmi kánonba a magyar nemzet dicsőségére. Egy dologban igazad van, kedves Otido, nincs ki megállítsa Orbánt, és ez maga a katasztrófa!
Wittner Mária meg attól, hogy 56-ban jó ügyért harcolt nem lett ám okosabb, empatikusabb, stb. Butuska, hát mit csináljunk? Kötögessen, horgolgasson, az való neki.
tútmirlájd 2011.11.13 06:46:15
@Otido: Hol hülyeség van, ott meg hülyeség van...