Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lófasz esti fényben

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetközi zsűri igaztalan döntését kompenzálták a melegszívű helyi lakosok. „Szinte éreztük minden taktusban a Go West üzenetét, ami számunkra valószínűleg álom marad. Ahogy előadták a számukat a cserzett bőrök között, egy számukra is idegen nyelven, egy…..
Lófasz esti fényben 2012.05.29 19:24:10
comment:com A nap képe 2011.12.15 14:00:00
Köszönjük Sok Szar néven kommentelő olvasónknak...
Lófasz esti fényben 2011.12.15 15:35:56
@Leadfoot:
+1
A fideszes javaslat szerint csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak akárhol 17. vagy 18., esetleg 16. életévüket be nem töltött fiatalok. Bár a szabályozás nem tér ki arra, kinek a szüleivel mehetnek el szórakozni a 21 év alatti fiatalok, az új rendelkezés értelmében…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De…..
A versenyló cseresznye-mahagóni mobilistállója két hétig ad otthont a Szent Családnak az ország több nagyvárosában Két kamionnal járja az országot hétfőtől Overdose, valamint az istállójában szállást találó Szent Család, név szerint Oroszlán Szonja (Szűz Mária),…..
Lófasz esti fényben 2011.12.15 12:15:17
Subba AZORI PISZKOS 12 2011.12.07 10:14:00
ahogy a Blikk is megírta!..
Lófasz esti fényben 2011.12.07 13:56:45
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..
A hétfői diplomácia incidenst követően a Külügyminisztérium elnézést kért Teherántól és különleges ajándékot küldött az iráni külügynek. „Kínos tévedés, de 100 százalékban kárpótoltuk az iráni kollégákat, és küldtünk nekik egy kis jó magyar…..
Lófasz esti fényben 2011.11.30 11:00:16
@Lendvai Ildi néni:
remelem te is rohogsz, mire vegzel vele.
mennyi ido neked egy ilyet megirni?

---
HCS
az uj fideszes valasztasi rendszerrol mikor szamoltok be?
Külpraktika London You Tube 2011.11.28 20:56:00
Ez a videó egyszerre súlyos és megütköztető, de ugyanakkor mégis érdekes néznivaló. A társadalomtudományi identitásom kerekedett felül, úgyhogy beágyazom ide, és kommentálom röviden. Trágár beszéd van benne - aki nem akar ilyet hallani, ne hallgassa.A helyzet kiindulópontja…..
Mandiner blog Itt az idő? 2011.11.28 08:01:00
  Tavaly azzal zártam az évet, hogy „Egyelőre még mindig bízom abban, hogy az NGM-ben / NFM-ben tudják, mit csinálnak, és jövőre nagyot homorítanak”. Nagyot homorítottak, ez kétségtelen. Nem titok, hogy fideszes (lásd még: rohadt fideszes) vagyok, ráadásul azok…..
Lófasz esti fényben 2011.11.28 10:14:55
Lófasz esti fényben 2011.11.28 19:05:54
@Born to be wild:
a politikahoz Mo-n mindenki ert, mint a focihoz.
azert is vagyunk mindkettoben unortodox modon vilagelsok.
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
Lófasz esti fényben 2011.11.28 19:05:05
@Herr SturmLikudnik:
csak akkor ha elkezdi agyonlovetni a tiltakozokat.
ez még ott nem tart, es az o dontese, hogy megcsinaltatja-e.

viszont az EU-nak nagy blamazs lenne, ha igen, ugyhogy szerintem a nemet/francia/... titkosszolgalatok igencsak odafigyelnek, hogy meddig engedi el orban a diktatori vágyait.

nem hiszem, hogy engednek, hogy a gyonyoru magyar hagyomanyom szerint a vallasi unepeken emberekt huzzanak karoba
Varánusz 110% Matolcsy 2011.11.28 15:43:00
Ami eddig kétséges volt a kormány megítélését illetően, az a hét első napján bizonyossággá válik: a normalizálódás helyett úgy viselkednek, mint egy unortodox vallási szekta, ami két futóbolondot imád. Kusza Szem népszerűsége százról száz tíz százalékra emelkedett a…..
Retteg a NASA a többi között a mi kis holdjáró pulinktól, ami 10 kilós tömegével szinte elvész majd a XX. század közepétől az ember által a Holdra juttatott 170 tonnányi mesterséges tárgy – ismertebb nevén: hulladék – között. Ide számítanak az Apollo-program holdi…..
Lófasz esti fényben 2011.11.28 16:09:31
@Polifenolok antioxidáns hatása:
tengeren ez asszem 25 ev, es nem kell, hogy vegig orizd. eleg a 25 ev gazdatlansag.

az urjog leeht, hogy mas, viszont ha te nem csatlakoztal az egyezmenyhez rad nem ervenyes.
A Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársa szerint a csoport tagjai a szervezetlenség látszatát keltve, a város több pontján elszórva kezdtek el élni életvitelszerűen.   Egy beépített TEK-ügynök ráadásul azt is kiderítette, hogy a banda egy nagyobb akcióra készült: egy…..
A hivatalos kommunikáció szerint, gyakorlatilag nincs szükségünk az IMF pénzére, elővigyázatossági megállapodásról, védőernyőről beszélnek.Néhány gazdasági kiadvány ráerősít erre az érzésre, a leminősítést elkerülendő cselt feltételeznek a kormány részéről,…..
Összeállítottam 4 kérdést arról, hogy mennyire mosták át a zemberek józan ítélőképességét, racionális várakozásait a jelenlegi hatalom eddigi cselekedetei, kommunikációja. — Önt egy közúti ellenőrzésen gyorshajtásért helyszíni bírsággal sújtják. Tudomására…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Lófasz esti fényben 2011.11.27 04:53:43
@Napkutya:
esztergomrol van szo. ott van ilyen ember. o polgarmester.
esztergomban annyi eselye van a fodesznek, mint 94 utan az mdf-nek
onnan biztos el fog tunni a fidesz legalabb 10-20 evre. az orszag tobbi reszen meg nem mutattak ki ennyire, hogy kik is valojaban.
de a jovo evi megszoritasokra nezve ez csak ido kerdese.
Sikeresen elstartolt Floridából a NASA rovere, és már el is kezdte fogyasztani a kilométereket a vörös bolygó felé. Az Atlas-V rakéta bármiféle fennakadás nélkül, tankönyvszerűen indult, ismét tökéletes startot produkálva. Videó itt.     Az izgalom most véget ért,…..
Az NMHH kiválóan végezte a dolgát az idén, átlag 2,5 havi jutalmat érdemelnek a dolgozók.Az Index információi szerint az év végén jelentős jutalmakat osztanak ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. A szervezet kérdésünkre azt közölte: átlagosan 2,5 havi jutalmat,…..
A napokban a magyar történelem megközelítésének kétféle módjára találkozhattunk példával. Az egyik a Kerényi-tárlat, amely a figuratív festészet eszközeivel akar üzenni nekünk a magyar történelemről. A másik egy történész által (Baltavári Tamás) vezetett csapat, amely a…..
A képernyők sorra kivilágosodtak. Bejelentkezett New York, Washington, Tel-Aviv, Brüsszel és lassan mindenhol komoly, öltönyös férfiak tűntek fel, a szupersebességű műholdas kapcsolat kiváló minőségű képet biztosított a videokonferenciához.A titkos társaság elnöke lassan…..
Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban. A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, többé-kevésbé sík pályán játszák. A támadó játékos először fülkeforradalmat (ejtsd: szabadságharc) hirdet,…..
Lófasz esti fényben 2011.11.25 14:54:38
Lófasz esti fényben 2011.11.26 17:28:53
Lófasz esti fényben 2011.11.26 19:40:59
@roxxtar:
de szar lehet neked tukorbe nezni
Csípős reggelek, de napközben akár napsütés is várható a hétvégén, így néhány órát mindenképpen érdemes a szabadban tölteni munkával vagy csak úgy.- A lehullott levelek még mindig adhatnak munkát, a gyepről és az utakról továbbra is takarítsuk el. Nálunk a nyírfa lombja…..
Lófasz esti fényben 2011.11.26 18:41:12
@Pszt!:
kevered a halaadassal