Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maksa Zoltán egy humorista

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mi a helyzet Habony úr háza táján című vándor-szappanopera ezúttal a Átlátszó blogon jelentkezik. Csütörtök este Habony Árpád, Orbán Viktor "munkanélküli" főtanácsadója Hajdú Péter társaságában meglátogatta az Erzsébet téren felállított, Sziget Eye névre…..
Maksa Zoltán egy humorista 2013.06.28 13:54:06
@(Nemzeti Dohánybolt) THY Rokk *n* Troller: mert jelentéktelen jellemtelen emberek
Több száz férfi, egy teljes hadsereg csontjaira bukkantak Dániában egy tőzeglápban. A harcosok 2000 éve haltak kegyetlen halált.   Az Alken Enge-lápban talált több mint 200 harcos maradványain jól látszanak a kegyetlenkedés nyomai, törött csontok, köztük koponyák…..
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják. Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta…..
Úgy tűnik, hogy az m1-nek nem jött be az a terve, hogy a nézők a karakterek bevezetése és a történet beindulása után majd rákapnak a Marslakókra. A köztévé napi sorozatából már lement négy hét, a nézettségen ez azonban nem látszik. A Marslakóknak a teljes népesség…..
Rájöttem! Világvége 2011.11.11 13:01:00
  Nemsokára itt a világvége.Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszercsak megfagy a föld,  vagy egy mutáns vírus mindenkit elpusztít, vagy egy meteorit csapodik be, ahogy az amerikai filmeken szokott lenni. A mostani világvége az eddig megszokott életünk végét…..
A Belvárosban lehet, hogy hasít a Telenor Hipernetje, de Csepelen még a 3G sem működik, ahogy naiv ügyfelet az ügyfélszolgálat tájékoztatta. Ennek ellenére rábeszélték, hogy váltson Hipernetre, az majd milyen jó lesz. Egyszer biztosan.Ismét egy panaszt hallhattok a Telenor…..
Maksa Zoltán egy humorista 2011.11.11 14:27:33