Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostjó?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OpenEyes Komment áradat 2016.08.23 22:37:06
Amióta az emberek szabadon kinyilváníthatják a véleményüket az interneten, azóta már mindenki úgy érzi, hogy bármilyen formában kulturáltan vagy kevésbé kulturáltan, de kinyilváníthatják véleményüket! Mindig kíváncsian nézelődök a különböző oldalakon ahol miután elolvasod a cikket elmondhatod mit…..
A brit népszavazás eredménye után több ismert fideszes politikus is meggondolatlanul nyilatkozott: Lázár János és Kovács Zoltán is az Unióból való kilépésre szavazna, ha lenne ilyen népszavazás Magyarországon. Még ha magánemberként is képviselték a véleményüket, az ügy…..
Mondhatnánk persze, hogy Isten áldása a hévízi tó maga – de ez a lezárt tó a maga jegyáraival jó ideje már csak a németeké és azoké, akiket az orvos odaküld, egészséges magyar paraszt nem nagyon dughatja bele csak úgy a lábát. Mi viszont pont ilyenek vagyunk, ebben a…..
Kreatív Kertész Mi lehet ez? 2012.11.07 22:59:38
A fenti teraszon találtam a téglafal-párkányon. Ezanemsemmi! Ha nem változik halálos mérget kibocsátó baziliszkusszá, akkor maradhat... De tényleg, ti tudjátok, mi ez??? ..
Régebben nekem is összegyűlt néhány büntetésem, ami abszolút vitatható lett volna. Mégsem vállaltam a hosszú pereskedést, hiszen már akkor is tudni lehetett, a bíróságok minden bizonyíték nélkül simán a parkolási társulások javára döntöttek, az autós pedig az eredetihez…..
Látványterv már legalább van. Az is valami. (A képet Sadia találta az I. kerület FB-csoportban - kösz!)Frissítve: itt vannak a szöveges háttérinfók is a felújítás részleteiről...