Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdt

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prológ. Közel 70 éves koromra riadtan kapkodom a fejem, hátha tudok blogot írni Sixxbe, mert autodidakta módra megtanultam pixelezni, ami pont 640 legyen, és képet csinálni, meg html, szerintem hegyeket mozgató küszködésemhez képest a Bill Gates dos-megalkotása holdfény játéka a…..
hogyvolt Chicago Fire 1x01 - Pilot 2014.07.22 13:00:00
A magyar címfordítás (Lángoló Chicago) pont nem azt adja vissza, amiről a film szól, ez elsősorban nem katasztrófafilm, Chicago egészben nem, néha részben ég. Szó esik a tűzoltókról, hivatali- és magánéletükről, van benne izgalom és líra is, előbbi bővebben. Két évad ment…..
sdt 2014.07.27 16:44:07
@Holtsav: Örülök, hogy tetszik a film. A Chicago PD-t is felrakhatom...
A második rész első néhány perce természetesen a „mitörténteddig” összefoglaló, igaz, ha valaki hetente-kéthetente nézi, még ezzel is komoly memória kell a mozaikok összerakásához.Hogy húzzam az időt, Chicagóról sajnos mindig eszembe jut egy aranyos anekdota, reméljük nem…..
Ha a 24 legutóbbi, kegyelemkenyérnek is tekinthető, félévada, a Live Another Day az első perctől kezdve olyan lett volna, mint az utolsó két rész (eltekintve a kilométerekről látszó cliffhangertől), akkor itt verném az asztalt, és toporzékolva követelném a Foxtól, hogy legyen…..
Jó lesz ez a negyedik évad, legalábbis a videó erről árulkodik. Akciódús, terroristás őrületnek tűnik, de a Quinnek baja esik, felgyújtom a Showtime-székházat. Premier: október 5. ..
A Vadon szava és az amerikai aranyláz romantikus történetein, a természet ellen küzdő, és ebben (hősiesen) elbukó vagy diadalmaskodó kisember sorsán felnőtt nézők könnyes szemel fogják követni a Discovery Channel első drámai sorozatát a Klondike-ot, amit egy Charlotte Grey nevű…..
Pont tegnap adta a köztévé a Gyaloggaloppot, benne a sok legendás beszólás mellett elhangzott ugye a "hülye angolok, angol hülyék" is, ami a mai hír mellé pontosan passzol is. A Radio Times ugyanis megkérdezte a briteket, ugyan, melyik sorozat volt szerintük a legjobb…..
Tessék elképzelni egy olyan sorozatot, amihez az írók tompa zsírkrétával skiccelték fel a szereplőket, berakták őket egy látszólag érdekes, de közelebbről megnézve tök unalmas és sablonos háttérbe, majd elővették a Nagy Konfliktusgenerátort, és random eseményeket…..
A főműsoridős sorozatok jelenlegi doyenje, a Helyszínelők azóta van szarban, mióta Will Petersen lelépett, és az eredeti szereplőgárdából csak három arc maradt a sorozatban. Hiába hozták be Laurence Fishburne-t a szériába, nem sikerült a korábban húszmilliósra is felkúszó…..