Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lassus.

6531 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 25 éves védő 2 éves kölcsön után tér vissza Torinóba. Leonardo Spinazzola hosszú utat tett meg, hogy itt lehessen. 2010. óta a Juventus játékosa, de még egyszer sem lépett pályára az első csapatban. A Bianconeri azonban ma hivatalosan is bemutatta őt a sajtó képviselőinek. Bár egy kicsit még…..
Nagy kérdés, hogy a Juventus vajon miért szeretné eladni egyik legigéretesebb védőjét, akit korábban a legendás Gaetano Scireához hasonlítottak. Daniele Rugani már első idényében bajnok lett a Bianconerivel. "Nagyon remélem, hogy még évekig itt fogok játszani." - lelkendezett 2016.…..
Pár újabb pletyka, hogy jól induljon a nap. Bár július elején már úgy tűnt, Darmian leigazolása meghiúsul, a ma reggeli pletykák szerint a felek újra tárgyalóasztalhoz ülhetnek a játékos ügyében. A Bianconerit a nyár során többször is szóba hozták Darmiannal, egyes lapok már tudni vélték, melyik…..
A legújabb hírek szerint - bár hivatalos bejelentés még nem történt - a Juventus gyakorlatilag megszerezte a fiatal venezuelai tehetség, Christian Makoun játékjogát. A 18 éves védekező középpályás iránt az Arsenal és a Real Madrid is élénken érdeklődött. Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy a…..
A Tuttosport mai számában arról ír, hogy Paul Pogba is visszatérhet a Juventushoz. A francia középpályás két éve igazolt a Manchester Unitedhez 105 millió euróért, de a torinói lap információi szerint nem érzi jól magát Angliában, és José Mourinhóval sem jön ki jól. Torinót viszont ismeri és…..
Délután röppentek fel azok a híresztelések, melyek szerint Zinedine Zidane is követheti Cristiano Ronaldót a Juventushoz. A Real Madrid előző trénere Giuseppe Marotta mellett tanácsadói pozícióban helyezkedne el a Bianconerinél. Zidane még a madridiak vezetőedzőjeként utolsó sajtótájékoztatóján…..
Lassus. 2018.07.17 20:58:17
@m.martin91: én is pontosan ugyanerre gondoltam... Ezzel az Allegri utáni időszakot készítik elő.
Ma reggeli pletykák szerint a Chelsea hajlandó lenne 50 millió eurót fizetni Daniele Rugani játékjogáért, és a játékosnak évi 5 millió eurós fizetést adni. A fiatal védő az Empoli színeiben korábban már dolgozott együtt a londoniak új edzőjével, Maurizio Sarrival, a Juventusnál viszont nem tudott…..
A legújabb pletykák szerint az Atletico Madrid játékosa, Diego Godin érkezhet a Juventus védelmébe, ami egyúttal Medhi Benatia távozását is jelentheti.  A Mediaset Premium és a Sky Sport Italia is úgy tudja, hogy a Bianconeri érdeklődik a 32 éves védő iránt, Benatia pedig Angliába vagy…..
Lassus. 2018.07.16 20:47:36
@Trieszt120506: azaz :)))
Lassus. 2018.07.17 08:52:20
@Juvegaspy: köszi :)
Az elmúlt évek alatt is követtem a blogot természetesen, de egyáltalán nem írtam, kommenteltem. Most a többiek szabadságolása miatt ugrottam be kisegíteni :)
Lassus. 2018.07.17 08:53:25
@Dr. Grant: üdv neked is :)
Igen, lefagyasztva vártam, a szabadságok miatt viszont most reaktiváltam magam :)
A Juventus a mai napon hivatalosan is bemutatta a sajtónak legújabb igazolását, Cristiano Ronaldót. "Nem volt nehéz döntés a Juventushoz igazolni. Olaszország és a világ egyik legjobb csapatáról van szó." "Kiváló edzőjük van és egy remek elnök irányítja a klubot, a vérükben van a győzelem." -…..
Áprilisban napvilágot látott a 2014-es második féléves pénzügyi jelentés. A 2014. december 31.-én elfogadott dokumentumot ismét Bianconero csomagolta emberi fogyasztásra alkalmas formába. Mélyedjetek hát bele a számok világába! Az eredetit itt találjátok. A pénzügyi…..
Lassus. 2015.05.03 20:12:55
@Juventus FC 15: Deloitte, nem?

Nagyon jó poszt, köszönjük szépen!
A torinói székhelyű Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus az átigazolási időszak utolsó napján próbálkozhat az Atalanta csapatánál Germán Denis leigazolásával. Miután a Juventus a nyár során sikertelenül próbálkozott több csatár leigazolásával, a torinói klubvezetők…..
Az Expedíció az egyik legfélelmetesebb könyv, amit az utóbbi években olvastam. Pedig nem elsősorban horror, és főleg nem a mai zsánerirodalom tipikus, trendi eszközeivel próbálja meg rémisztgetni az olvasót. Jeff VanderMeer Déli Végek trilógiájának első részében a sokadig…..
Lassan már egy hete, hogy egyes nem túl vidám gondolatok nem hagynak nyugodni. A Fiorentina első EL-meccs utáni csalódottság már elmúlt, hisz holnap már a visszavágóra fog sor kerülni, tehát nem egyértelműen a gyenge európai szereplés az, amit miatt agyamban kattognak a gondolatok,…..
A Juventus kijelölte keretét a Fiorentina elleni Európa Liga ütközetre, s ennek nyomán eldőlt, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó Carlos Tévez hiányzik majd a zebramezes csapatból, azonban a vasárnapi bajnokit kihagyó Andrea Pirlo és Pablo Osvaldo ismét bevetésre kész. A két…..
Lassus. 2014.03.13 21:23:26
Lassus. 2014.03.13 21:23:55
@Apuleius: köszi szépen!
A tavalyi kiírásban a negyeddöntőkig menetelő Juventus keretet hirdetett a Bajnokok Ligája csoportkörének első felvonására, amely során az Öreg Hölgy a dán bajnok FC København vendégeként lép pályára az északi fővárosban. A Juventus háza táján mindenki óvatosságra…..
Rob McLellan sci-fi rövidfilmjét úgy nézzétek, hogy pár év múlva viszontlátjátok egészestés formában a szélesvásznon is - az MGM ugyanis megvette a jogait. Az Abe egy erősen megzavarodott robotról szól, aki legújabb áldozatának (fiatal, csinos nő, természetesen) elmagyarázza…..
Lassus. 2013.08.25 10:24:52
Tour de France #OGERocks 2013.07.09 11:26:17
Az elmúlt hét egyik nagy nyertesének eszement videójával nyitjuk a Tour második hetét :) jó szórakozást! ..
Geekblog Sexy Pool Party 2013.06.22 09:50:32
Kitaláljátok, ki a legszexibb ember a Földön? Na? ..
Lassus. 2013.06.23 18:55:52
A hírek szerint Stevan Jovetić képviselője ma találkozni fog a Fiorentina vezetőjével, hogy tájékoztassa a csatár Juventushoz való igazolásának szándékáról. A Gazzetta dello Sport értesülései alapján a montenegrói képviselője, Fali Ramadani ma Milánóban találkozik a…..
Geekblog GeexKomix 59. 2013.05.03 06:00:00
Age of Ultron #7Történet: Brian Michael BendisRajz: Brandon Peterson, Carlos PachecoMarvel ComicsAz Age of Ultront kétségkívül senki nem vádolhatja azzal, hogy csak egy újabb „jófiúk nekiesnek a világpusztító/uraló ambíciójukkal hepciáskodó rosszfiúknak” sablonhaddelhadot…..
A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy a spanyol válogatott támadó, Fernando Llorente július 1-én csatlakozik a csapathoz. A 27 éves csatár négy évre ír alá a Bianconerihez, de csak azután költözik Torinóba, miután jelenlegi szerződése lejár az Athletic…..
A Juventusnál a mai napon a klub egykori patrónusára, a tíz éve elhunyt Gianni Agnellire emlékeznek. Az 1921-ben született iparmágnás a FIAT fő részvényese volt, és hosszú évekig a Juventus elnöke is. "A mérkőzések legnehezebb pillanataiban is egy megnyugtató gondolat motoszkál…..
Lassus. 2013.01.24 21:35:36
@juventino92: ez így van...
Olasz sajtóértesülések szerint Gianluigi Buffon 2015-ig hosszabbíthatja meg szerződését a Bianconerivel. A Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia is úgy tudja, hogy szerda délután sajtótájékoztatót tart majd a klub, ahol Buffon és Andrea Agnelli is jelen lesz majd. A 34 éves…..
A Lazio várhatja kedvezőbb helyzetből az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóját, miután az utolsó pillanatokban sikerült döntetlent kiharcolniuk Torinóban. A Bianconeri gólját az új igazolás Peluso szerezte, míg a fővárosiaktól Mauri egyenlített. A visszavágót január…..
A Juventus csapata tegnap délután befejezte a felkészülését a ma esti, Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Miután az edzés lezajlott, Antonio Conte megnevezte 24 fős keretét az ukrán bajnoki címvédő elleni mérkőzésre. A Bianconeri ugyanazzal a kerettel vág neki…..
Lassus. 2012.10.02 21:10:31