Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vohumánó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
Vohumánó 2016.10.05 21:01:40
@billy reed: Egyáltalán nem így volt. 1976-ra csak 1 kidolgozott forgatókönyve volt Lucasnak, amiből később az Episode IV (eredeti címén Star Wars) lett: The Adventures of Luke Starkiller as taken from the Journal of the Whills, Saga I: The Star Wars.
A többi nem volt még nagy vonalakban sem kidolgozva.
Bezony, a VV6 üvöltözős házaspárjának egyik fele, VV Iza, aki szájba tud köpni bárkit három lépésről, lábfétises videókban tündököl, amiket 2013 decemberében töltöttek fel a netre. VV Iza a Blikknek azt mondta hogy ez nem prnó van rajta ruha és eleve úgy volt  hogy…..
Hepiendhez érkezett néhány héttel ezelőtt panaszkodó olvasónk, akinek használt laptopja tűnt el, miután feladta a postán. A Magyar Posta ezen felül fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Homáron hetente olvasható bejegyzések száma elenyésző a sikeresen kézbesített csomagokéhoz…..