Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regina59

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Regina59 2015.05.27 12:52:23
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Regina59 2015.05.11 12:30:46
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Regina59 2014.11.19 12:19:18
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Regina59 2014.10.14 13:16:20
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Regina59 2014.08.28 13:28:03
A nagy sikerre való tekintettel a BABA ismét szeretné megajándékozni hű rajongóit, akiket most különleges újdonsággal szeretne meglepni! Idén tavasszal a Babánál az egzotikus és frissítő kókusz kapta a főszerepet, melynek számtalan jótékony hatásai ismert, a hajra a többek…..
Regina59 2014.06.04 13:21:20
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Drága sütisütő olvasóim, itt ez ideje, hogy én is adjak nektek valamit karácsonyra. Egyrészt megkapjátok tőlem ennek a jól bevált mákos guba tortának a receptjét, mert szerintem a bejgli mellé nyugodtan odafér még az ünnepi asztalra. És ami talán még ennél hasznosabb…..
Nagyon mosolyogtam mikor rátaláltam a Horgooka kreatív mamékszerére, hiszen divatszerkesztőként nekem is nehéz feladat volt lemondanom a kedvenc csüngőimről. A legtöbb Anyuka szülés után is törekszik a nőiességének megőrzésére, ami igen nehéz feladat!  Az egész napja egy…..
Regina59 2013.11.06 21:31:32
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
Regina59 2011.11.10 18:51:31