Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mint vendég

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóságos felüdülés végre olyat olvasni, hogy egy masszőr a munkáját a saját lelki egyensúlyának felépítésével kezdi - mert igazi megnyugvást testnek és léleknek csak az képes adni, aki maga is kiegyensúlyozott. Erről olvastam ma a Csak én kiáltok blogban.Isten tartsa meg…..
mint vendég 2012.10.07 14:45:04
@VéZsé: én köszönöm az elkövető nevében is! :-)
Fogyasztó masszázs??Én eddig úgy tudtam, hogy létezik ilyen, ám a hiedelmekkel ellentétben nem a masszázspadon tehénkedő kuncsaft, hanem a komoly fizikai munkát végző masszőr fogy, mert amíg átdolgozza a hájtól remegő testet, addig eléget vagy kétezer…..
mint vendég 2012.10.07 14:44:01
@Vejnemöjnen12: sok sikert a fogyáshoz, méginkább az eredmény megtartásához.
Fogyni nem nehéz, de nehezebb, mint aztán visszahízni!
(szomorú tapasztalat)
A hivatkozott poszt mindössze három szó, mégis annyira érdekes, hogy szívesen emlékezünk meg róla.Bakancslista.Nem mindenki tudja, mi a jelentése.Mi az, amit szeretnél megtapasztalni, mielőtt végleg feldobod a bakancsod?Van valami, aminek a kipróbálás, megtapasztalása előtt nem…..
Misztikandi lomi-lomi masszázsa Kispesten ..
Ismét találtam valakit, aki masszázsról ír, szerencsére nincs benne semmi erotika, a történet életszagú, tanulságos és olvasható. Olvasd el Te is! :-) A masszázs tanulságai Akkor leszek egy kicsit vidámabb, ha az erotikus, az üzletszagú és az egészségügyi masszázsokról…..
Nem mindenki tudja, hogy a thaimasszázs nem erotikus, hiába jár a férfihad Thaiföldre. Amit ott kapnak, az nem az, amiért ki sem utazni Ázsiába, ugyanis a hagymoányos, gyógyító thaimasszázs elérhető Budapesten, de még a vidéki városokban is.Erről írt a masszázsblog...
Sonnenwirth Péter jógaoktató és ájurvédikus masszázs-terapeuta interjút adott a bharata.hu -nak, ami az Almási tér közelében működő indiai kultúrközpont weblapja. Sonnenwirth Péter egy szerencsés véletlennek köszönhetően került kapcsolatba a masszázzsal: Indiában…..
Ez a provokatív gyöngyszem is csak azt a közfelfogást erősíti, hogy minden masszázs = szex.Hiába volt a szakmai sorvégen az erotikus szolgáltatás, természetesen erre lett a hangsúly fektetve. A baj azzal van, hogy magával a masszázs minőségével és tényével a poszt írója…..
mint vendég 2012.01.11 12:51:59
@panyibende: eltelt bő egy év, azóta nyilván törlődött.
Egyre ritkább, amikor olyan valaki blogol, akinek tényleg vannak közvetlen, saját tapasztalatai és nem csak a neten olvasható élménybeszámolókat ragozgatja. Good guy goes to heaven, bad guy goes to Pattaya A kopottas targonca blog legfrissebb posztja igazi élvezet! Jó szórakozást…..
masszázsfigyelő Kiccica és kutya 2012.01.05 17:35:31
Állatmasszázs.Lájkoljuk.Lájkold te is.Tetsziklájk blog.Rulez.:-)..
Merülj el a Lelo luxus kényeztetést nyújtó masszázs olajának élvezetében. Természetesen magas E vitamin tartalmának köszönhetően táplálja a bőrt, a benne található 24 karátos arany szemcsék pedig fénylővé és csillogóvá teszik az olajat. Ez a reklám helye. A körítés…..
Pozsonyban egy hároméves kislány az összecsukható masszázspad alatt játszott, amíg édesanyját masszírozták.A szerkezet váratlanul összecsukódott, rá a kislányra.Édesanyja, a masszőr és a segítségükre sietők hiába próbálták kiszabadítani a gyermeket, már csak a…..