Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gösser

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight IMF a barátunk... 2012.04.27 10:46:00
Amolyan magyarosan szembeköpte Bayer, Bencsik, Bogár és Kerényi urakat, és velük az összes békemenetes népnemzeti bohócot a miniszterelnök, amikor menetrendszerű rádióinterjújában kifejtette, - mit kifejtette? Egyenesen leszögezte! -, hogy rosszindulatú értelmezés az,…..
gösser 2012.04.27 12:38:22
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
Tomboló Ki lesz az új államfő? 2012.04.03 19:53:00
 Teljesen váratlanul Schmitt maga vetett véget tegnap hosszú agóniájának, és levonva a konzekvenciákat, a megfelelő döntést hozva lemondott. Április 3-án délután már meg is indultak a találgatások, hogy ki lehetne az új államfő. A Fidesz tegnap, azzal, hogy félvállról…..
gösser 2012.04.04 07:37:39
@azbesztos: Női államfő? Meg is van a tökéletes jelölt! Okos, szép, és "megvédi" az embereket... És ráadásul szenátor is! Egy kifli csekélység egy Phd-hez képest.
Létezik olyan dolog, amin Hoffmann Rózsa elkaccantja magát. Jó, én is abban a hitben éltem, hogy zsinagóga falán az utálatos kép hamarabb fog harsányan röhögni, mint Hoffmann mosolyogni, de íme a bizonyíték videó: a Magyar Családtudományi Társaság házasság előtti szex…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..