Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RayX

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Filmrajongók! Kisorsoltuk az LG Blu-ray Blog születésnapi nyereményjáték harmadik egyben utolsó fordulójának, a FelmFestésnek a nyerteseit. BP325 3D Blu-ray lejátszó - Bakos Ferenc Babzsák fotel - Balogné Mira Bosszúállók Blu-ray lemez és…..
Ma este véget ér a Születésnapi Filmvadászat játéksorozatunk, amivel három éves fennállásunkat ünnepeltük. Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok, és persze azt is, hogy ilyen rég óta követitek a…..
...James Cameron évtizedek óta fanatikusan keres, talál és honosít meg újabbnál újabb korszakalkotó filmezési technikákat? Munkájának jelentőségét korunk filmkészítésére nem lehet eléggé hangsúlyozni. Annak idején úttörőnek számított a Mélység titka számítógép…..
Kedves Filmrajongók! A nagy sikerre való tekintettel új évi ajándékként meghosszabbítottuk a Bluray blog Születésnapi Filmvadászatának harmadik játékát, a FilmFestést. A játékra 2013. január 20-a éjfélig fogadunk el megfejtéseket!!! A Blu-ray Blog „Születésnapi…..
RayX 2012.12.07 00:11:18
@Edd China: Ne aggódj, ezért senki nem esik ki a játékból. A lényeg annyi, hogy minden játékostól egy megoldást veszünk majd figyelembe a sorsolásnál.
Kedves Filmrajongók! Ha szeretnétek megtudni mik voltak a Képes Hármas játékban szereplő filmek, itt megnézhetitek. ..
Kedves Filmrajongók! Kisorsoltuk az LG Blu-ray Blog születésnapi nyereményjáték második fordulójának, a KépesHármasnak a nyerteseit. Babzsák fotel - Fonyó Andreas Bosszúállók Blu-ray lemez és póló - Mayer Kinga Blu-ray blog-os kerámia popcorn tartó - Schüszler Dávid…..
Kedves Filmrajongók! A KépesHármas játékunk nyerteseit hamarosan kihirdetjük itt a blogon! Köszönjük a türelmeteket! Blu-ray Blog..
Még két napotok van játszani, a KépesHármas filmkvíz megoldásait december 2. éjfélig küldhetitek el! A Tim Burton és Johnny Depp rendező-színész párosnak már számos abszurd, valóságtól elrugaszkodott és jellegzetes hangulatú alkotást köszönhetünk. Játékunkban…..
A Blu-ray Blog 3. születésnapja alkalmából 3 filmes játékkal és értékes nyereményekkel kedveskedünk Nektek. A „Születésnapi Filmvadászat” második játéka a KépesHármas, amiben újra megcsillogtathatjátok filmes tudásotokat. 14 filmet kell kitalálnotok úgy, hogy…..
A Blu-ray blog „Születésnapi  Filmvadászat” második játékához, a KépesHármas-hoz is kaptok egy kis segítséget. Az összetartozó képkockák megtalálása egyszerűbb, ha tudjátok melyik filmet kell keresni. Tom Hanks szénészi géniuszát három kiválasztott filmben is…..
Blu-ray Blog Körkvíz megoldások! 2012.11.06 13:57:52
Itt láthatjátok, hogy mik voltak a Születésnapi filmvadászat Körkvíz játékunk megoldásai. Egy-két esetben több megoldás is helyes volt, természetesen az azokat beküldők is részt vettek a sorsoláson. Mi ezekre a filmekre és színészekre gondoltunk: ..
Kedves Filmrajongók! Örömmel értesítünk benneteket, hogy az LG Blu-ray Blog szülinapi nyereményjáték első fordulójának nyerteseit kisorsoltuk. Akiknek briliáns tudása ezúttal szerencsével is párosult: Babzsák fotel - Nagy János Bosszúállók Blu-ray lemez és póló -…..
Blu-ray Blog Körkvíz játékunk a végéhez közeleg, íme az utolsó előtti segítség. Filmünk a második világháború idején játszódik, egy festői görög szigeten. A háború sokáig elkerüli az évezredek alatt már sokat látott vidéket, az ide érkező olasz század is…..
A film valóságos jutalomjáték a már akkor hatvanon túli színészlegendának, a szerepet kb róla mintázták. Az elvből csak és kizárólag 30 alatti bombázókkal randizó playboy önmagával meghasonulva beleszeret a korban hozzá illő Diane Keaton-be, ami a röhögéstől…..
Szeretnénk, ha te is velünk ünnepelnél, ezért elindítjuk „Születésnapi Filmvadászat” játéksorozatunkat. 3 játékkal készülünk a következő 3 hónapban és minden alkalommal 3 nyertest sorsolunk ki, akik értékes nyereménnyel gazdagodnak. Legelőször a Körkvízben…..
Mindenki jól ismeri, jó barát és jó szakember hírében áll a vidéki autószerelő, George. Élete gyökerestül felfordul azonban, miután a születésnapjáról hazafelé tartva különös fények a földre taglózzák. Másnap csillapíthatatlan tudásszomj lesz úrrá rajta, ami…..