Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamillazok

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
kamillazok 2015.02.27 23:38:13
@Mók_Ica: Nekem is olyan volt korábban, ott kb 1 perc a száradás. :(
@csak mert: Én is így akartam, de akkor sosem végzek ebben a tempóban. :(

Lehet, hogy rossz a készülék? Visszaküldjem?
kamillazok 2015.02.27 23:39:45
@Krétagarbó: @csak mert: Jó, ez tényleg az utolsó kérdésem, bocsánat az offért mindenkitől. És utána letörlöm? Mert azt is lámpáztam. :-S
kamillazok 2015.02.27 23:42:31
@csak mert: @Krétagarbó: @Mók_Ica: Köszi! :) Off vége. Elnézést mindenkitől.
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
kamillazok 2015.02.27 02:22:26
@-pkata-: Remélem, még elolvasod. Nem vagyok pasi, sem pszichológus, de nagyon nem értek egyet az összes véleménnyel, ami ebben a kérdésben elhangzott. Aki ilyet mond, annak biztosan nem volt még nagyon kemény vizsgája, vizsgaidőszaka, amire a felkészülés szó szerint minden energiát felemészt. Amikor az ember egy hónapig vagy akár kettőig napi 2 órákat alszik minden nap és hétvégéken is, amikor minden idegszálával a feladatra koncentrál, amikor annyira leterhelt, hogy nincs idő egy szendvicset bedobni vagy egy pisire is sajnálja az időt, amikor a végére már annyira kimerült, hogy szó szerint remeg. Sajnos az ilyen huzamos stresszt nem lehet a vizsga elmúltával csak úgy, egyik pillanatról a másikra kikapcsolni, hanem idő kell hozzá, amire a több hetes mentális-lelki-fizikai túlterheltséget el tudja engedni az ember. Ehhez az kell, hogy ne csak a vizsgáig legyen megértő a közeged, hanem utána is, amíg végre(!) magadra tudsz figyelni, újra önmagad lehetsz. A lehető legnagyobb képmutatás volna ilyenkor eljátszani, hogy te most a másikra figyelsz, hiszen még arra sem volt időd, hogy önmagadhoz visszatalálj. Kell az az egy hét, kell az az eltávolodás, kell az a teljes leeresztés, hogy azután ismét tudjon figyelni a másikra is. Nem szabad ennyi alapján megítélni egy embert, vagy egy kapcsolatot, a barátnőd várja ki, hogy a fickó visszaérkezzen és ha utána is - hosszabb ideig - furcsán viselkedik, akkor lehet szakítani. De ha ennyit nem képes megérteni a barátnőd (bár úgy látom, ő hajlana rá, csak már mások elkezdték telemagyarázni a fejét), akkor még nem elég érett egy hosszútávú kapcsolatra. Mert például vegyük azt, hogy lesz egy gyerekük, ami éppen a barátnődet fogja az energiáit meghaladóan teljes mértékben lefoglalni, és nem csak egy hónapig. Akkor, ugye, megértené, hogy ilyenkor az, aki túlterhelt, kimerült, egy idő után már csak magányra, kikapcsolódásra, uram bocsá', a barátnőkkel való elutazásra vagy bulizásra vágyik? Ez egy ugyanilyen helyzet, ha szereti a pasast, akkor megérti, elfogadja és támogatja a céljai elérésében. Remélem, nincs harag, de szerintem mindenképpen érdemes az érem másik oldalát is megvizsgálni, és megpróbálni megérteni a másik ember helyzetét.
kamillazok 2015.02.27 14:46:39
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem tudjuk, hogy mennyire komoly vizsga, lehet, hogy az illető egész jövője függ tőle. Az is lehet egy teljesen reális válasz egy ilyen helyzetre, amit te írsz, de nincs egyetemes válasz egy élethelyzetre. Lehet, hogy az ember a B választ választotta. Egy hét síelés miatt nem kell azért elkapálni egy kapcsolatot. Egyébként is meg lehet kérdezni, hogy mi van, nem?
kamillazok 2015.02.27 14:48:45
@-pkata-: Szívesen. Én is csak arra gondoltam, hogy érdemes lehet más megvilágításból is megvizsgálni a helyzetet, hátha van rá magyarázat.
Ha őszintén számot vetünk az életünkkel, akkor be kell vallani, hogy mindannyian éltünk már meg szürreális részeg veszekedéseket, de amilyet a tegnapi összefoglalóban a villalakók produkáltak, arra még a sokat tapasztalt, lepukkant kocsmák előtt üvöltöző alkeszok is…..
kamillazok 2015.02.04 22:34:55
@Ilyen vagyok: Ha akarnék, sem tudnék leköpni senkit, őszintén, soha eszembe sem jutott ez a konfliktuskezelési forma. :) Meg vagyok lepve, hogy a játékosok körében ez mennyire elterjedt módszer, sajna.
kamillazok 2015.02.04 22:37:56
@csak mert: Jaj, de cukk! :)
kamillazok 2015.02.04 22:38:32
@aggyistenbrittudós: Kamilla123 írta, szerintem nagyon igaz.
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
kamillazok 2015.02.04 00:26:48
@kamilla123: Úh, imádom a hozzászólásaidat! Kicsit furcsa, mert a nevünk is majdnem ugyanaz, de mindent úgy látsz, mint én, de letisztultabban, és nagyon frappánsan meg tudod fogalmazni. Jó olvasni, jó látni.
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
kamillazok 2015.01.29 14:24:21
@sélli_: Vagy tisztelik egymas privat szferajat es nem akarnak egymasra noni. Szerintem ez a felnottebb viselkedes. Kellemesen erzik magukat egyutt, de tudjak, hogy egy mesterseges kornyezetben vannak, igy a kapcsolatukat arra korlatozzak, amire a korulmenyek lehetoseget adnak es ami jolesik nekik.
kamillazok 2015.01.29 22:49:13
@Krétagarbó: Egy technikai kérdés: és hogyan szeded le? (Még egy: hol vetted a gélszárító gépet?) Köszi. :)
kamillazok 2015.01.29 23:05:58
@Krétagarbó: Nem, sajna. De már utánaolvastam, hogy van ilyen gél-leszedő lakk. Meg találtam is pár helyet, ahonnan egész szettet lehet rendelni. Köszi a tippet, én azt hittem, hogy sokkal drágább egy ilyen indulócsomag, lehet, hogy áttérek. Off vége. :D
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
kamillazok 2015.01.27 15:43:11
@Conchobar: Rövid távú előny. Van arca már az első pillanatban. Charlott sem jókedvvel vállalta fel ezt a teljesen ciki sztorit, Józsi sem akart senkit megharcsáztatni, rábeszélik őket, hogy legyen karakterük.
kamillazok 2015.01.27 15:46:58
@Conchobar: Egyetértek. De furcsa, hogy a szerkesztők erre lehetőséget adtak, engem ez zavar.
kamillazok 2015.01.27 15:51:02
@csipkebogyótea: Hehe, nem vagyok meglepve. Igazi antiférfi.
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
kamillazok 2015.01.22 13:28:14
@ornyim: Ez valószínű, de nehéz elképzelnem, hogy egy üvöltő nő vonzóvá válik egy férfi számára.
kamillazok 2015.01.22 13:29:52
@vastyúk is ..: Mindent elmondtál róluk, amit el lehetett.
kamillazok 2015.01.22 20:05:21
@Conchobar: Mert annyi esze van, mint egy marék lepkének.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
kamillazok 2015.01.18 18:38:35
@vastyúk is ..: 1. Valóban Zsu kezdte Lacival, az "akarlak"-kal.
2. Lacinak is bejött, csak úgy szikrázott a szeme a hálóban, mikor évődtek, ő nyúlkált a nyugiban, és ő csókolta meg Zsut a fürdőben.
3. Edina már teljes riadóban volt
a jacuzzizás óta.
4. Zsu azt adta elő, hogy _csak_ Laci kezdeményezett, mert (neki is, ahogy Lacinak is) az volt az érdeke, hogy a másik legyen a felelős ezért.
5. De mivel Edina már korábban csókolózott Lacival, úgy érezte, hogy jogot is formálhat rá + neki ciki lett volna, ha Laci ilyen előzmények után mégis mást választ helyette.
6. Lacinak mindegy volt, ő "semmi jónak nem az eltontója" (=bárkivel dugott volna).
7. Mivel ilyen helyzet alakult ki, és Edina hatékonyan vitte át azt az üzenetet, hogy Zsu a hibás, _és_ hazudik is (valóban hazudott), így Laci, hogy szimpi legyen, már nem választhatott mást, csak Edinát.
8. A szembesítéskor Zsu már a lejtőn volt, de Laci még itt is halasztgatta a döntést ("menjetek ki, áll a farkam").
9. Szilveszterkor Laci berúgott és megfektette a könnyebben megfektethető csajt.
10. Utána már nem visszakozhatott, ottragadt Edina mellett.
kamillazok 2015.01.18 18:44:15
@egyemakisszíved: Az nem kapcsolat, hanem Edina szándéknyilvánítása a kapcsolatra. Laci utólag méri másfél hónapnak, mivel ez lett a később elfogadott narratíva. Sőt, el is szólta magát, neki "ezért NINCS barátnője". Edina helyében ennyi alázás után már régen kivágtam volna Lacit a hóra. De Edina is kényszerhelyzetben van, ha ő remdes lány és a tévében kefélt, akkor ez csakis igazi szerelem lehet. Ezt így nem gondolja át, de beleélte magát a szerelembe, ami mindenre mentség.
kamillazok 2015.01.18 20:29:42
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fanni apát keres a gyerekének. :P Egyébként én arra gondoltam, hogy pont Laci lenne alkalmas egy ilyen Nagy Ő féle szerepnek. Jó, ez túlzás, Laci nem nagy ő, de egy Laci feleséget keres, szerintem simán. Kigyúrt, izmos gyerek, gesztenyeszemek, flegma, független, rosszfiú imidzs, simán meg lehetne játszani. Persze nem komoly kapcsolatra, de az ilyen párkereső show-kból soha nem is lett komoly kapcsolat.
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
kamillazok 2015.01.15 20:05:05
@mézescsók: Az tök jó, mert én is pont most érek rá válaszolni. :)
A hozzászólásom nem konkrétan neked szólt, csak mivel most nálad jött fel, szerettem volna egyben válaszolni erre a feltevésre, hogy Dani gazdag lenne. Szerintem egy teljesen átlagos srác, az, hogy budai, nem jelenti egyben azt is, hogy gazdag. Ha az volna, nem játszana, akkor valószínűleg lenne más útja a hírnévhez is.
kamillazok 2015.01.15 20:06:36
@kamillazok: Bocs, ha nem te írtál erről. Közben lefagyott az oldal, annyira örültem neki, hogy vissza tudtam varázsolni az addigra majdnem befejezett bejegyzésemet, hogy lehet, hogy félrement. Bocsi még egyszer. :)
kamillazok 2015.01.16 02:13:09
@mézescsók: Ezzel egyetértek. Van más esélye is.
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom…..
kamillazok 2014.03.28 22:52:23
@egyemakisszíved: Mindig is Herman Péter csinálta a VV-t.
Az 1973-es nagygenerál során a Svábhegyi Fogaskerekű gyakorlatilag elvesztetette a kompatibilitását a múltjával: más a fogasléc kivitele, mások a peronok, más a feszültség (igaz, hogy viszont megmaradt, mert sokan a megszüntetését szorgalmazták a lestrapált és nem kellően kihasznált vonalnak!).…..
kamillazok 2012.06.25 20:55:31
@enpera: Már voltam, köszi. És ha olvasni és szöveget értelmezni tudnál, láttad volna, hogy nem a megmaradt értékekkel van a bajom, hanem azzal, hogy itthon teljes mértékben hiányzik roncsderbi mellől a fejlesztés, az innováció, a frissítés, modernizálás.
Természetvédelmi térinformatika. Hasznos, mert segít megérteni a folyamatok térbeli kiterjedettségét, ütemét, természetre gyakorolt hatásunk szemléltetését! De vajon mire szinte valós időben közvetítjük az eseményeket, addigra nem épp a végét járja a történet? Utolsó…..
kamillazok 2012.06.18 12:18:35
@Max val Birca: Meg fogsz lepődni, de az ember nem munkából él. Hanem édesvízből, tiszta levegőből, némi (lehetőleg egészséges) élelmiszerből. Ha ezek vannak, akkor tud dolgozni. Ha ezek nincsenek, akkor hiába van munkalehetőség és multi.
hogyvolt Éden hotel - 2x32 2012.04.27 05:20:00
Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk! Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő…..
kamillazok 2012.04.27 15:03:30
@Mrs. Jackman: De ha máshová áll Andi?
kamillazok 2012.04.27 15:26:05
@Mrs. Jackman: Igen, csak egy kicsit furcsa a sok "véletlen" egybeesés.

Ha különleges szabályok vonatkoznak valakire, akkor az így zajlik: "Ma olyan lesz, ami még nem volt. Kedves Andi, kedves játékosok, kedves nézők. Andinak ma rendkívüli, dupla védettsége van, odaállhat egymás után két fiúhoz is, vagy odaállhat amellé, aki mellé többen álltak, vagy ha másodszorra áll olyan fiú mögé, aki mellé többen álltak, akkor ott ő/a fiú dönt." Tehát bármilyen módon, előre tisztázni a szabályokat.

Nem pedig, hogy Pinokkina megjósolja, aztán a játékos meg "véletlenül" pont úgy dönt, ahogy a jóslatban volt, anélkül, hogy tudná, vagy bárki más a játékban tudná, hogy mi is a védett különleges ereje. A szabály, ha különszabály is, akkor érvényes, ha előre tisztázzák. Így egy kicsit büdös a sok véletlen egybeesés, nem? Vagy Pinokkina jövőbelátó. :)
kamillazok 2012.04.27 15:36:15
@Mrs. Jackman: Értem.
    Ma ez a képsor járja be a világhálót. A már néhány évesen divatdiktátornak kikiáltott Suri Cruise fura viselkedéséről beszélnek, amelyet Manhattan utcáin sétálva tanusított édesanyja társaságában. Mi nem ezt taglalnánk. Inkább Tom Cruise leányának ruhájára…..
Whitney Houston ma vesztette az életét - a 48 éves korában elhunyt énekesnő halálának okait még keresik. A sztár egy 18 éves kislányt hagyott maga után, akit nagyon megviselt az anyja halála. Bobbi Kristina egyszerűen imádta az anyját, csodálta, idealizálta őt és mindenben…..
kamillazok 2012.02.13 11:06:44
@KovácsGyuláné: Itt a pont! Ahhoz mindenképpen kislány még, hogy megértse és feldolgozza az anyja halálát, de KovácsGyulásné sokkal szebben és találóbban fogalmazta meg.
hogyvolt VV5 - 1X91 2011.12.14 21:20:00
Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni,…..
kamillazok 2011.12.16 11:04:40
@Doktor Kotász: Attila nem ezt mondta. Azt mondta, hogy Petinek többet számít az egység, mint az igazság. Vagyis ha tudja, hogy Attilának nincs igaza, akkor is kiáll mellette, a legfontosabb érték számára a barátságban az, hogy kiállnak egymás mellett minden körülmények között.
Marc Anthony teljesen kiakadt, hogy válófélben lévő neje, Jennifer Lopez egy, az énekesnőnél 18 évvel fiatalabb táncosfiúval jár. Anthony szerint Casper Smart "egyszerűen nem elég jó" Jenniferhez, s az énekes egészen belebetegedett neje új kapcsolatába. "Rengeteget…..
kamillazok 2011.12.15 11:22:30
@nagyalbi: Na jó, szóval egyszer kicsit kikerekedett, de alapvetően mindig azonos volt a súlya. És a dührohamokat te is írod, hogy jellemzőek. Csak a felháborodott hangnemet nem értem. Senki nem bántotta Marcot, inkább sajnálni lehet szegényt a cikk alapján.
GellerZeller Eredményhirdetés! 2011.12.11 11:02:00
Véget ért a Mikulás-játékunk. Talán nem is volt olyan nehéz, mert rengeteg jó megfejtés érkezett, és volt egyvalaki, aki minden kérdésre tudta a jó választ. ...De ne szaladjunk ennyire előre! Volt, aki játék közben morzsolódott le, és akadt, aki kisebb szünet után tért…..
kamillazok 2011.12.11 12:43:20
@Lilconan: Gratulálok! Legközelebb jobban igyekszem! :)
A stílusszakértők azt javasolják, hogy újítsunk karácsonyra, ne mindig a bevett dolgokat ismételjük évről évre. Ha lehet, csomagoljunk újszerűen: amúgy is elönti a világot a rengeteg karácsonyi csomagolás - a dobozokról letépett díszpapírból a teljes Földet kétszer be…..
kamillazok 2011.11.25 22:24:12
@Victoria Principal: Sajnos, tényleg van benne valami. Negyven fölött már díváskodni kellene, nem p!csáskodni. Jól néz ki, meg minden, nem azzal van a gond...