Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ungparty

814 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit a SEO marketingről tudni érdemes, azok számára, akik szeretnék weboldalukat valóban sikeressé tenni. Az utóbbi évek karanténokkal, lezárásokkal terhelt időszakában még inkább felértékelődött az online térben való sikerességre törekvés. A…..
A grillezés és a barbecue az egyik legnépszerűbb kerti tevékenység. Egy családi, baráti vagy társasági összejövetel szerves része lehet, gyakran ízletes nyári italok, különböző játékok és szórakozás kíséretében zajlik egy ilyen kerti grillparti. Ha ilyen partit szeretnénk szervezni a kertünkben,…..
PR-tanácsadás marketing szakértőknek Ment-e? Tartalommarketing és online média által a világ... Előbbre? Vagy nagy farolás ez a papíralapú újságíráshoz képest? Ki tudja, inkább csak bizakodunk, hogy bármerre is száguld, nem gázol agyon minket. Konferencia Budapesten - az online média…..
Az alábbiakban azoknak próbálunk segítséget nyújtani, akik logisztikai problémáik közepette feltették a kérdés, hogy milyen raktársátorra van szükségük. A raktársátrak logisztikai, valamint raktározási területen nyújthatnak hathatós segítséget. Ezek segítségével gyorsan létrehozható egy nagyobb…..
Fogalmad nincs, mi az a válaszfal vagy zuhanyfal? Mire jó ez a fürdőszobában? Ha szeretnéd, most cikkünkből megtudhatod!  Az elmúlt években a zuhanyról alkotott képünk alapjaiban változott. Hosszú ideig csak egy kicsiny zuhanyfülkével tudtuk elképzelni a fürdőszobát. Azóta divatba jöttek a…..
A téli öltözetek munkánk során komolyan védhetnek minket, ha a hidegben kell dolgoznunk. Az alábbiakban összegyűjtöttük a téli munkaruhák ismertebb típusait.  A megfelelő munkavédelmi felszerelések megléte nem csak a meleg időszakban szükségesek. A téli munkavédelmi ruházatok épp ugyanúgy védenek…..
Infrafűtés: az infrasugárzó fűtőtestek, panelek típusai, előnyei és hátrányai - Az infravörös fűtőkészülékek használat szerinti csoportosítása Alkalmazási módjuk szerint az infravörös sugárzókat csoportokra oszthatjuk: oldalfali infrák; mennyezeti panelek; padlón álló hősugárzók; padló…..
A divatos fogalmak mögött, gyakran nem tudjuk, hogyan zajlik maga a munka, és mikor, milyen eredményt várhatunk. Ezért most benézünk a függöny mögé, és megnézzük, hogyan dolgozik egy SEO szakember. Mit várhatunk tőle? Mikor? És mi lesz az együttműködés eredménye? Lássuk! SEO audit Az audit…..
Fontos írás jelent meg a témában Németh Zoltán tollából: Könyvsorsok: A Tsúszó Sándor-projekt. Az Új Szó hasábjain napvilágot látott cikk felhívja a figyelmet többek között arra, hogy friss közlésként két vers jelent meg a jelenleg Wakanaiban, Pápua Új-Guineában élő 112 éves költő tollából,…..
Amikor akkumulátor vásárlásra kerül sor, akkor sokakban felmerülhet a kérdés, hogy gyári, vagy utángyártott terméket vásároljanak. A gyári akkumulátorokkal szemben sokan az olcsóbb termékeket részesítik előnyben. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy megbízható-e az utángyártott akkumulátor? Az…..
Az M6-os autópályát használva könnyedén megközelíthetjük a déli határszakaszt, miközben néhány látnivaló mellett is elhaladhatunk. Az alábbiakban éppen ezért összegyűjtöttünk minden szükséges információt az M6-os autópálya tudnivalói közül. Tudnivalók az M6-os autópályáról Az M6-os autópálya…..
Miért kell blogolni 2020-ban? PR-cikk és link elhelyezése blogokban Cikkelhelyezés és linképítés egyben? Igen! A tartalokmarketing istenének akarata vagy  sors úgy hozta, hogy 2020. áprilisának elejére, amikor majd az alább említett online konferencián részt veszek, a blogok sokat vesztettek…..
A linképítés és úgy általában véve a keresőoptimalizálás kapcsán sokan esnek abba a hibába, hogy kizárólag a mennyiséget tartják szem előtt. Ez nemhogy nem előnyös, de sokszor számos hátulütője is van. Ahogy sok esetben, itt is a minőség számít inkább, nem pedig a mennyiség. Ha biztosra akar menni,…..
- Kognitív viselkedésterápia gyakorlatok - rendelő Budapesten - A pszichés betegségek közül régebben a depresszió, manapság a pánikbetegség az, amiről sokat hallunk, olvasunk. Mintha kicsit divatbetegséggé vált volna, mintha minden lelki nyavalyára, stresszre, szorongásra, fóbiára ezt sütnék rá.…..
A minőségi anyagok használata mindig fontos. Az ajándékozás idején még fontosabb erre odafigyelni, hiszen olyan ajándékot választani, ami az első mosásnál tönkremegy, mindenkinek sok szomorúságot okoz.Milyen ajándékoknál érdemes lenni? Honnan tudhatjuk, hogy minőségi termékről van szó? Összeszedtük…..
Karácsonyi ajándékozás családon belül Karácsonykor a család a legfontosabb, ám nekik a legnehezebb ajándékot választani, és néha ezért hagyjuk őket a legvégére. Ez a legrosszabb, amit tehetünk. A családtagjaink a legfontosabbak, ezért pont őket nem szabad a végére hagyni, kezdjük el tervezni…..
  PRcikk elhelyezés azonnal. Ez a weboldal kiválóan alkalmas PR-cikkek megjelentetésére link-elhelyezéssel. Ha érdekli a lehetőség, ide kattintva üzenhet a blog tulajdonosának: Azonnali PR-cikk megjelentetés   Mint ismeretes, a jól megírt és jó helyen publikált public relationc cikkek hatékony…..
Jazz Terasz Budapest. Üveg télikert A Jazz-gitár Klub által kialakított fedett, klimatizált teraszon a felszolgált friss, tiszta ivóvíz ingyen van, az üzemeltetők beépítették a belépődíjba. A kávéért már fizetni kell, de elérhető áron egészen kitűnő olasz feketét ihatsz. A caribi hangulatot a…..
Létezik a szemantikus keresés Legyen kiindulópontunk az, hogy a Google nagyjából 2012-től kezdődően megvalósította a szemantikus keresést. Ezt nem annyire elvi megfontolásból tette, hanem a keresési pontosság javítására törekedve. A szemantikus keresés (semantic search) lényege a keresési…..
 terasz fűtés és télikert - ház, lakás, otthon - lakberendezés, dolgozószoba, napfény, otthoni munkahely Exkluzív alkotótér üvegfalak között Egy jól megépített, igényes kivitelű télikert nem csupán arra alkalmas, hogy növényházként, esztétikai élményt nyújtó zöld oázisként hasznosítsuk, számos…..
Dalí "A szürrealista alkotásmód magas esztétikai szintre emelésével egyszerre nyitott és tetőzött be egy korszakot." Ez a mondat a magyar Wikipédia egyik első megállapítása Salvador Dalí i Domènech katalán-spanyol festőművészről. A megállapítás állítólag az Alkarpatraz egykori mentorától származik,…..
Könyvek laptop és tablet kijelzőre. Hangoskönyv ajánló: Freud és Ferenczy, Amerikai kulturális lexikon A legjobb digitalizált könyvek laptopra, tabletre optimalizálva A hangoskönyvek elterjedése a digitális forradalom kísérőjelensége. A laptop és tablet számítógépek meg okostelefonok ma már…..
Film: Bíborhegy (Crimson Peak) magyarul beszélő amerikai horror, 2015. Filmkritika Hidi Tünde  A horror esztétikája — Bíborhegy Guillermo del Toro, a horror és a fantasy műfajainak filmes guruja a Mimic-kel és a Hellboy-szériával szerzett komoly népszerűséget a zsáner rajongói körében, mígnem A…..
könyv - alice miller - tehetséges gyermek drámája - igazi én - a nacionalizmus, a fasizmus és az idegengyűlölet nem egyéb, mint menekülés az egykor átélt megvetés elől egy ideológiává emelt, programszerű embermegvetésbe Alice Miller: A tehetséges gyermek drámája és az igazi én felkutatása A…..
a képmanipulátor - fotó manipuláció - erik johansson fotótrükkjei - photoshop kép Amikor már sokadik képébe botlottam különféle weboldalakon, megjegyeztem a nevét, aztán rákerestem. A weboldalát és azon számos képét megtaláltam, de róla magáról nem sokat sikerült megtudnom azon túl, hogy svéd…..
ungparty 2017.08.04 14:43:45
@letty19: Janssen Photoshop-pal dolgozik, ingyenesen és legálisan nem tölthető le, profi képszerkesztő program. Egyszerűbb szoftverek elérhetők online, de általában csak pár speciális feladatra jók; lehet pl. szófelhőt készíteni velük: linkepites.balladium.hu/szofelho_5/