Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BotosJeti

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kökény-Szalai Vivien tavaly április 1-i, kurvára nem vicces dúlásának egyik áldozata az a Dudás Ádám volt, aki 19 év után, közös megegyezéssel távozott a TV2-től. Szerkesztő-riporter volt a TV2 szinte összes hírműsorában, 2004 óta Tényekben dolgozott, a hírműsor egyik arca, műsorvezetője volt. Aztán…..
Elérkezett A Dal az első elődöntőkhöz, ami rögtön azzal kezdett, hogy a lebetegedett Tatár Csilla helyére Rátonyi Kriszta ugrott be a Petőfi Tévéről. Ez amúgy még kicsit dobott is a műsoron, minden más azonban pont olyan nyomasztó, mint amennyire nyomasztó A Dal a kezdetek óta...
BotosJeti 2017.02.11 20:14:56
@Fidesz Bérenc: én is nehezen szántam rá magam és teljes meglepetésemre nem MTVA fikázás :)
Jambalaya egy rizs egytálétel a Cajun konyhából. A Cajun konyha a lousianai francia konyha két rétegének, a britek által a 18. században Kanadából elüldözöttek (cajunok) és a már itt élő korábbi francia bevándorlók (kreolok) hagyományaiból alakult ki. A cajun a francia és a…..
BotosJeti 2013.11.28 12:19:05
@Lille havfrue: K-val. Az egy másik kérdés, hogy vajon a "j"-t ejtik-e és ha igen, minek a közepén.
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
BotosJeti 2013.10.03 00:26:36
@samcro: Nekem volt Skoda Mercédesz nevű kolléganőm - hát beletelt néhány órába, hogy föl bírjam hívni, amikor meló kapcsán beszélnem kellett vele.

A másik vonalon - van Vér Béla nevű ismerősöm, akit egy üzleti tárgyaláson ismertem meg... ahonnan 3x kellett kimennem megfázásra hivatkozva és a szerver terembe mentem be röhögni, hogy nehogy lebukjak. Vér Béla, vazz, még most is megkönnyezem. :)
BotosJeti 2013.10.03 08:00:16
Na kérem, volt már minden, tervezés meg beszélgetés, meg állvabeszélgetés, dolgozás, persze énszerintem mind hülyeség. Mer megy ott minden kérem, csak a munka nem! Hát én tudom, mi a munka kérem! Például az, hogy ellapátolom a havat, az munka, mer előtte ott van a hó, utána meg…..
November végén otthon töltöttünk egy hetet. Főleg hivatalos ügyintézés miatt mentünk haza. Ez a néhány nap annyira kevés volt mindenre, hogy végigrohantuk az egészet. Mire ráeszméltem, hogy hurráááá, otthon vagyunk, addigra már jöhettünk is vissza. De sebaj, most is, mint…..
A tegnapi nap igazi “Traditional Texas day” volt. Mondtam tesóméknak, hogy engem nagyon érdekelne egy jó kis vidéki hely, ami nem feltétlen egy idengenforgalmi góc. A célpont Bandera városka lett 30 mérföldre San Antoniótól. Ez mondjuk nem azért történt, mert a térképen ezt…..
BotosJeti 2012.12.05 17:10:48
Van tartozásom, ezt fogom most az alábbiakban pótolni. Ugye több napot is eltöltöttem San Antonio-ban és még egy sort sem írtam róla, pedig bizony van mit írni erről a városról, aminek akkor a lakossága, mint Budapestnek. Az eslő nap is ide érkeztem, de akkor csak egy gyors…..
Gyönyörű és nemes munkát végzünk mi projektvezetők. Nehéz helyzeteket oldunk meg, emberi kapcsolatokat építünk és kezelünk, műszaki problémákat győzünk le, konfliktusokat oldunk fel, csapatot motiválunk. Intellektusunk teljes kapacitását kihasználva, a monotonitást…..
Szóval, ugye még Európát nem hagytam el korábban, így rendkívül izgatottan vártam a ma/tegnapi (nem bírom már követni) indulást. Ahogy említettem jó 9-es módjára pakoltam össze, tehát hajnal 2-re kész is lettem, de már 3-kor keltem. Sokan tudjuk ilyenkor azt mondani, hogy akkor…..
Gondoltam itt fogok mesélni, mert van egy olyan érzésem, hogy lesz mit... Úgy döntöttem, hogy itt minden áldott nap fogok tenni egy rövidke bejegyzést. Legfőképpen azért, mert én is szeretnék majd emlékezni arra, hogy mi is történt velem (elég ügyesek a helyiek wisky…..
Szeretettel üdvözlünk minden főzni, kotyvasztani, keverni-kavarni szerető projektrajongót! Ma este egy klasszikus receptet fogunk bemutatni, egy olyan ételt, amiben benne van a magyaros IT projektvezetés minden íze és specialitása: készítsünk igazi Magyar…..
Korábban írtunk arról, hogyan érdemes általánosságban egy projektbeszámolót tartani, abban a cikkben céloztam arra, hogy az érthetőség kedvéért szokás zöld, sárga és piros színű közlekedési lámpákkal, vagy szmájlikkal jelképezni a projekt állapotát, amikor a…..
Akár jól, akár rosszul megy a projektünk, akár az elején, akár a végén tartunk, időnként ki kell állnunk valamilyen plénum elé, és bemutatni az aktuális projektstátuszt. Minél nagyobb, komolyabb hierarchiával, és szigorúbb szabályokkal rendelkező szervezetben dolgozunk, annál…..
Jelen dokumentum a jövőben kifejlesztendő Stücnikezelő Rendszer üzleti igényeinek specifikációját és a megvalósításra vonatkozó ajánlati kiírását tartalmazza. Az igények alapján a rendszer megvalósítására vonatkozó ajánlatot várunk…..
BotosJeti 2012.07.10 09:40:08
Tisztelt Magyar Platnyákipari Kombinát Zrt! Kedves Hölgyem, Uram!

Engedje meg, hogy a hazai stücnikezelő iparág vezető beszállítójának, a KURBLI Informatikai Zrt nevében felhívjam figyelmét integrált, telepítésre kész stücnikezelő alkalmazásunkra, amelyet pakisztáni partnerünkkekl közösen hoztunk létre. Rendszerünk neve BUSA (Belföldi Univerzális Stücnikezelő Alkalmazás), amelyet előzetesen pár mondatban bemutatnék Önnek.

Évtizedes stücniipari tapasztalatunk minden eleme beépítésre került az alkalmazás alapverziójába, aminek testreszabása a telepítéssel együtt sem tartott tovább SOHA 329 embernapnál. Pakisztáni partnerünk egyedi fejlesztői platformját (TAPI = Turbo Application Protocoll and Integrator) használva a Föld ÖSSZES böngészőjének összes verziójét le tudtuk kezelni 2014-ig bezárólag.

A riportolásra alkalmas egyedi felületünk Symbian, PALM, Android, iOS, BATA, Windows operációs rendszereken keresztül lehetővé teszi a jelentések megtekintését, de offline megoldásunkon keresztül, megfelelő tükrökkel az épületük fűtési rendszerét használva az égre, annak Önök által kiválasztott pontjára is ki tudjuk írni az aktuális statisztikai adatokat (az Önök által kiválasztott betűtípussal), hogy vezetőik akár a tengerparton is értesülhessenek a vállalatuk működéséről.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a BUSA használatával legalább 70, de inkább 80 százalékkal gyorsulnak fel a stücnikezelési folyamatok, amely által cégüknél új üzletágak indítására vagy a termelés szintjének ŐRÜLETES emelésére nyílik lehetőség.

Az egyetlen BUSA, aminek nem akad torkán a husa!

Egy DEMO-val egybekötött pályázati anyag bemutató megtartása végett, időpont egyeztetés miatt fogjuk Önöket keresni.

Tisztelettel és üdvözlettel,

Botos Jeti
kulcs-számla menedzser