Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaveAcE

0 bejegyzést írt és 853 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szaúd-Arábiában sok indiai vendégmunkás dolgozik, keményen melóznak, még a legdurvább melegben, gyilkos napsütésben is. Mert kell a pénz, hogy eltartsák az otthon maradottakat. Három ilyen indiai embert invitált az öreg, szakadt Land Cruiserbe két unatkozó szaúdi. Aki már látott…..
RaveAcE 2014.11.03 21:41:49
@Iron212: Diffizár ezen? :D Valamikor még működött... Szerintem heggesztővel oldotta meg. Meg is ette a gumikat.
Eddig nálam ez az év videója. Tudom, hogy nem friss, de most láttam először. Igazi, rendes, őszinte háztáji barkács, ahogy azt egy szükségből mindenhez kicsit értő paraszttól az ember megszokta. És tökéletes humor, egyszerű eszközökkel. Mert mit csinál az ember, ha van egy…..
Másfél éve húzódó ügy végére került pont azzal, hogy Lázár János visszavonta internetezők ellen tett feljelentését. A miniszterelnökséget vezető államtitkár kipécézte magának egy hírportál hozzászólóit és még balesetének éjjelén eljárást indíttatott ellenük a…..
RaveAcE 2014.04.01 12:17:01
@Takács Bálint: Hát ha ő okozza a balesete azzal, hogy barom állat módjára közlekedik minden kresz szabályra magasról tojva... Akkor az ilyen jellegű hozzászólásnak igenis van oka.
Nem ismerem Medvegy Gábort. Ő is állami pénzből rakatott fel lézerblokkolót a kocsijára, hogy ne kapják gyorshajtáson?
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Sorra jönnek a hírek, hogy az állami iskolafenntartó visszaél a hatalmával az igazgatói kinevezésekkor. Korábban a fideszes polgármesterek is tiltakoztak, hogy teljesen megszűnik az önkormányzatok kontrollja az iskolák felett és az igazgatói kinevezésnél. Ezzel a helyi…..
RaveAcE 2013.09.05 11:56:26
@Achilles: Nem alanyi jogokról van szó. Elolvastad a posztot? Vagy be sem jön a Fidesz irodán?
Szerencsére a Nemzetgazdasági Minisztériumban nem síkhülyék ülnek, és időben léptek. Az NGM oldalán kiderül, hogy ők rendkívül fontosnak tartják a lakosság tájékoztatását de... A tárca technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye miatt az adósságmérőt a…..
RaveAcE 2013.09.03 20:29:42
@jpmjpm: Úgy érted, ne linkeljek be HVG-t, ami belinkeli a jutyúbot? :)
Új bűnbak jelent meg a hivatali közleményekben, a "piaci elégtelenség". Ki gondolta volna, hogy  itt Magyarországon, 2013-ban, sok-sok évvel az uniós csatlakozás után ez a hiánygazdaság legsötétebb napjait időző kifejezés újra divatos lesz? Nézzük például azt a…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
RaveAcE 2013.06.27 17:53:52
@KANADA:
"Persze az elnök fekete, de az országot európaiak építették, akárcsak Dél-Afrikát, de az már elindult a lejtőn ( nem tudom miért). "

Meg indiánok, meg feketék, meg kínaiak...

De nyugodtan hagyd ki a neked kínos tényeket és akkor már igazad is van.
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
RaveAcE 2013.06.24 15:29:13
@Buta belpesti baliberális biboldó: Részvétem! Szar lehet agy nélkül.
RaveAcE 2013.06.24 18:19:09
@Artie: Nem akartam ennyire cizellálni. Félő, hogy nem tudja feldolgozni ezt a rengeteg információt.
Sajtos Sándor Imre. Jól jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot. Ő Tahitótfalu polgármestere, azé a településé, amelynek lakosai napok óta heroikus küzdelmet vívnak a hömpölygő Duna vize ellen. Homokzsákot töltenek, gátat emelnek, próbálják menteni, ami még menthető egy…..
RaveAcE 2013.06.09 16:34:32
Máriáék panelházának felújítása alatt eltűntek az ablakrácsai. Bár egy ideig még követte őket az építkezés zárt területére, vissza nem rakták ezeket. A kivitelező egy év után válaszolt, hogy szerintük a lakóknak kellett volna leszedniük és félretenniük az…..
Pintér Sándor a miniszterelnöknek íródó jelentésének kiszivárgó szövege szerint csütörtökön 14:54-kor „katasztrófahelyzetet hirdetett ki”. Ez a mondat elsőre rendkívül pozitívnak látszik, s úgy tűnik, hogy a rendszer jól vizsgázott. Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban…..
RaveAcE 2013.03.18 11:06:53
@Plumper_: Történt katasztrófa-elhárítás. Csak későn és zszervezetlenül.
Azt nem értjük, miért kellett egy teljes napig vakarni előtte a töküket? Az előre megjósolt hóvihar elején miért voltak a katasztófavédők hazaküldve 3 napos szabira? Miért kell utólag hazudozni, hogy ki mit csinált?

Már írják az alaptövény módosítást, hogy a mindenkori hóviharról gyurcsány tehet, meg a tüntető diákok.
Sokáig éljen az új pápa! Megválasztotta a Konklávé. Asszem ötödszörre volt meg a kétharmad. Nem vagyok teológus, sem katolikus pap, ettől még lehet véleményem? Nőnek születtem, eleve nem lehetek pap. Ennyit a kétpólusú világ teljességének megjelenítéséről a katolikus…..
Ezután panaszkodjon valaki étteremre: Hatvanhárman betegedtek meg vírusos gyomor- és bélhurutban a múlt hónapban, miután a világ egyik legjobb éttermében, a koppenhágai Nomában étkeztek. A helyi hatóságok pénteken közölték, hogy a tömeges megbetegedés nyomán elrendelték…..
RaveAcE 2013.03.09 15:35:05
@Dr Jozef Vengloš: Fosás közben?
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
Sajnos kormányunkra jellemző, hogy kapkodva, ész nélkül írnak törvényeket, majd azokat gyorsan huszonháromszor módosítják. Ennek következményei pedig a gyakorlati életben idióta szabályozások lesznek, Most éppen a Munka Törvénykönyvének 61-es paragrafusát vesszük…..
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
Tavaly január óta a tűzoltóságot katasztrófavédelemnek nevezik, de ahogy látom, ebből csak a katasztrófa valósult meg. Az viszont a rendőrségnél is. A Gyömrői Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, mint az önkéntes egyesületek általában, az ügyeleti szolgálatot úgy…..
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..
RaveAcE 2012.12.13 10:10:45
@Frizuravarjú: Ha MTI híreket olvasol, azt tartsd észben, h kormány-propagandát olvasol.
Az EU nem ragaszkodik a dugódíjhoz. Kiszámíthatóbb BKV költségvetést szeretnének látni. Csak ezt ugye ciki lenne kitenni a hírekbe, ezért a fidesz trollok tolmácsolják.
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Aki figyelmesen olvasta a választási szabályok változásairól, a kampányban előforduló hirdetések korlátozó szabályairól szóló cikkeket, észrevehetett valamit. Azt, hogy valami hiányzik belőle. Míg az internetes, kereskedelmi médiumokban, és napilapokban történő…..
A TASZ jelenti Halál a májra 2012.11.08 10:52:07
Hazánkban egyes becslések szerint 100.000 ember fertőzött hepatitis C vírussal, más vélemények alapján ez a szám 200.000-re is rúghat. Pontos eredményt azért nem tudunk, mert a vírus sokáig nem okoz tüneteket, ám végső stádiumában májzsugorhoz és májrákhoz vezethet...
Amikor elolvastam Bálint levelét, nem lepődtem már meg ezen az egészen. Ő sem a büntetések jogosságát vitatja, hanem az összegeket és az eljárás menetét. Talán, ha évekig eltűrték, hogy valahol nem szabályosan parkolnak, de már szokássá vált, akkor esetleg kezdhetnék…..
RaveAcE 2012.10.27 14:48:40
@magpet: Valamit félreértettél. Senki nem ragaszkodik az idióta szabályokhoz, meg a férevezető felfestéshez. Viszont nem bízhatjuk az egyénre, hogy eldöntse melyik szabályt akarja betartani. Már így is anarchia van, hát még akkor...
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..