Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cerezo

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Sziasztok! Közös nyár végi tekerésre hívunk Benneteket. Természetesen fotózással egybekötve. A helyszín a Velencei-tó lesz, a tavat fogjuk körbetekerni, mintegy 30 km hosszan. Ez a távolság kényelmes kerékpározással maximum 3 órát venne igénybe, nekünk erre egy egész nap…..
cerezo 2013.09.05 18:17:38
@Cintia Göblyös: Szia! Bringát kölcsönöznél, vagy sajáttal jönnél? Ha kölcsönzős, a másik bicó férfi vagy női lenne?
cerezo 2013.09.09 10:04:23
@Kvaezo: Remek!:) Küldtem privit.
VÉGRE! Nem csak ti, nyolcvanezren gondoljátok így, a mi kis csapatunk is fellélegezhet végre, kiment évek óta az első frissítés, ami érdemben változtatja meg a képoldalt. Végre elkezdődött az Indafotó felfrissítésének a számotokra is látható része! Lássuk csak…..
Van egy tetszetős cruiser bringám, név szerint Fülöp, még négy évvel ezelőtt alakítottam át neonszínű csudából mattfekete cirkálóvá. Vele inkább csak lazán szeretek kerekezni, amikor nem kell sietnem sehova, kerülgethetem a padkákat és lehetőleg nem kell otthagynom sehol sem.…..
Luca készített egy montázst a fotóséta képeiből, kattintásra végig nézhetitek a séta összes gyűjteménybe tett képét!..
2013. május 9-től július 7-ig látogatható a Kogart házban az ANALÓG HU21/20 fotókiállítás ahol 21 magyar, 20. századi fotógráfus műveiből állítanak ki. A fotók a Körmendi-Csák Fotográfiai Gyűjteményből kerülnek ki. Bővebben a kiállításról.  A kiállítást…..
Ezért. Kaptam ma egy malt: "Szia!Felvételizek a Színművészetire, operatőr szakra, ma volt az írásbeli kör, az egyik feladatnál, werkfotók voltak megadva rendezőkről és ezeket kellett párosítani az illető nevével és filmmel. A legtöbbről lövésem nem volt, de Kusturica…..
Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Budapest 100 rendezvényt, a száz éves házak ünnepét. Természetesen nekem szakmai kötelességem volt jelen lenni ;-) és ez a lehetőség remek alkalom volt, hogy egy újabb indás kirándulást hívjak össze. A Budapest 100 weblapját itt…..
lamerle Február elején, egész pontosan a hónap első szombatján összegyűltünk öten, nevezetesen Moncsiga, Laci, Antal, Dávid és én, - kora reggel, mikor máskor - hogy Laci autójába zsúfolódva útra keljünk Sződligetre. Az idő nem tűnt biztatónak, úgyhogy kávé ivással…..
Kedves játékosok!Végre utolértem magam annyira, hogy nyugodtan leülhettem átnézni az idei, illetve most már tavalyi adventi vetélkedőre érkezett fotókat. Azt látom - és ez talán a kimaradt heti eredményhirdetésnek is köszönhető -, hogy az első héten sokkal több fotó…..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..