Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolee71

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
Zolee71 2016.11.30 13:19:36
@Márkaséf: Na igen, ilyet már láttam Auchan-ban is 13e-ért. Ki tudja, lehet, hogy a Barbecook az űrtechnológiát használ, ezért kerül ugyanez 3x ennyibe :)
Zolee71 2016.11.30 21:44:26
Miután döntést hoztam arról, hogy átalakítom befektetésemet eljött a cselekvés ideje. A számlanyitás rendkívül könnyen megy, a leírását sem bonyolítom túl: 1, Bejelentkezés a Perfecto holnapjára, majd a megfelelő számlához tartozó linkre kattintás. Ez rögtön át is dob a…..
Zolee71 2012.10.02 18:23:04
Hát ez a 3tgfx elég gázos. Kértem, hogy szóljanak ha megérkezik az utalásom. Többször megnéztem a weboldalon, de nem láttam semmit. Aztán hétfőn a tranzakciók között megtaláltam, hogy már 27-én megérkezett a pénz. 2x írtam előtte, hogy osszák 3 részre -> 3 számlát nyitottam. Semmi válasz. oké: írtam még egy hivatalos levelet benne, hogy melyikről melyikre és mennyit. Ez már sikerült. De most én barkobázok, hogy hogyan kéne ahelyett, hogy írnának, hogy "tisztelt uram stb...".
Nézem a weboldalt és a számláim felsorolásánál semmi infó arról, hogy mennyi pénz van rajtuk. Csak annyit kéne, hogy 3 számla és per pillanat mennyi pénz van rajta -> ilyen infó nincs.
A kapcsolatfelvételen keresztül 2x írtam nekik egy-egy kérdést, észrevételt. Semmi válasz.
Hétfőn elküldtem a 3 POA-t. Nem értettem, hogy miért van a 4. oldal, amikor az aláírás a 3. oldal alján van. Ezért fogtam és a 4. oldalt vissza sem küldtem - gondolván, ezt elküldeni értelmetlen, mert nem tartozik a többihez - ha kell nekik, akkor nyomtassanak maguknak - kb. ennyit is ér. Ma este érdeklődtem, hogy mizu, mert eddig semmi válasz, hogy köszönjük, hogy elküldte, stb... Erre jön a válasz (ha nem kérdezem, akkor nem jön?), hogy hiányosak a POA-k és küdjem újra őket a 4. oldallal együtt. Namost: a negyedik oldalon nincsen aláírásnak hely. Újra güzüljek az összes oldal másolásával? Miért nem elég nekik, ha aláírom a 4. oldalt és egyszer elküldöm ők meg 3x kinyomtatják és csatolják a többihez :)
Naja: írtam nekik, hogyha ez a 4. oldal ennyire fontos, akkor miért nem az aláírásom elé fűzték be a többi résszel folytatólag??? Sőt, ha tényleg fontos nekik, akkor illett volna a lap aljára tenni egy signo helyet és ennyi...
Szóval a kommunikáció lassú, nehézkes, hiányos. A POA nyomtatvány, hosszú és terjengős és szerintem szabálytalan -> ha minden oldal fontos, akkor minden oldalt alá kell írni szerintem. A weboldaluk teli van gyerekbetegséggel -> Ja és baromi lassú kb. 80%-ban.
Üdv minden kedves olvasónak! Lassan vége a nyárnak és vége a kötelező szabadságolásnak. Az augusztus 20.-a utáni balatoni szezonvéget váltva, újult erővel visszatértem és neki kezdek ismét az írásnak. Volt időm pihenni és gondolkodni, most pedig felfrissült aggyal vetem bele…..
Zolee71 2012.08.24 11:45:37
@Long I tudó: Itt nem 2-3 hónapos negaít eredmény van, hanem vagy 10 hónapos. Ezeket figyelembe véve messze teljesíthetetlen a kitűzött profotcél arről nem is beszélve, hogy az elmúlt 3 év eredménye csak (ezek alapján) kamu. Ügyes marketingje van a Perfecto-nak.
Az átláthatóság a kezelt számlának egy óriási előnye, ami olyan lehetőséget biztosít, amit korábban semmilyen más befektetési forma nem tett lehetővé. A befektetési alapoknál nem lehet tudni, hogy pillanatnyilag milyen részvényeket vásároltak belőle (csak az időszakos…..
Zolee71 2012.06.05 14:15:23
@forex2: "Egyébként ha valaki tudni szeretné, hogy mennyit lehetett volna a stratégiájuk egyszerű módosításával keresni májusban, az csak fordítsa meg a napi eredményeket és adja össze. Ehhez a cégnek csak annyira lett volna szüksége, hogy ellentétes irányú pozíciókat nyit."

Nos, mielőtt deaktíváltam a számlát napokig erre gondoltam szinte szó szerint!
Az elmúlt napokban azt tapasztalom, hogy sokakakt igen érzékenyen érint a befektetésük értékének ingadozása. Aki korábban kereskedett a tőzsdén vagy van rutinja a kockázatosabb befektetésekben, az valószínűleg másképpen áll a kockázathoz, de a többség valószínűleg nem…..
Zolee71 2012.05.31 16:21:08
@lekezelt1: Az apollonál mínusz 1-2száz dolcsinál pont így gondolkoztam. Azaz legalább jöjjön vissza a bukta. Majd 400 dolcsinál is így gondoltam. Aztán mínusz 1000-nél beütött a tőkevédelem. Ami persze nem pontosan ennyi volt. Mert a kezdeti törzstőkére számolták a tőkevédelmet és nem az elért legmagasabb hozamra, ami szerintem pofátlanság.
Szóval lehet, hogy aki kilép most az valójában keres -> vagyis kevesebbet bukik, mintha később lépne ki.
Többen kifejtették, hogy a kockáztatás nem azt jelenti, hogy hagyod elveszíteni a pénzedet.
Sokat gondolkoztam azon, hogy belefogjak-e ennek a cikknek a megírásába mert nem akarom, hogy sárdoblásának tűnjön. De úgy gondolom, hogy a Quantumnak olyan sok ügyfele van, hogy ha baj történik akkor az visszavetheti az egész kezelt számlás szektornak a fejlődését. Magamra nem…..