Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.T.Is.Rock

454 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
falSzöveg A feltámadás 2021.02.09 14:28:06
Bűnös vagyok, vagy ezer éve nem jártam itt, pedig igény az lett volna rá, s közben a kritika haldoklik, mérgezi a polkorrektség és a szájkosár/cenzúra, a zeneipart meg elárasztotta a szenny, lassan már csak a gagyi marad, semmi más. A jó hír viszont az, hogy Patreon gyűjtésbe kezdünk és egy videós…..
falSzöveg Deniz: Egyetlen 2013.05.18 00:25:00
A kazincbarcikaiak helyében én tiltakoznék az ellen, hogy ez a srác felvállalja az odatartozását. Ha kazincbarcikai rapper lennék, akkor meg már duplán kellene… Ma, Magyarországon mindenki énekes akar lenni, tehetségtől függetlenül. A kertévék is erre bazíroznak, orrba-szájba…..
R.T.Is.Rock 2014.02.03 16:28:20
@Papp Nina: Deniz szeret elcsépelt üzenetekkel dobálózni, ezekkel csak az a baj, hogy mára teljesen elvesztették eredeti jelentésüket, jobbára csak, mint üres süketelés vannak jelen a köznyelvben pl.: "soha ne add fel (az álmaid)" Az ilyen szövegekkel maximum a kreténeknek lehet erőt adni, hogy ész nélkül is lehet valaki király, amire e szerzemény is precedens. Az, hogy az átiratban megmaradt egy eredeti sor, az csak azt mutatja, hogy mennyire önmaga paródiája ez a dal.

Ui.: Az, hogy Te kamunak tartod ezt a blogot, az a Te dolgot, ezzel én nem tudok mit kezdeni. Majd, ha lesz némi élettapasztalatod, meglátod mennyire sablonos és tré ez a Deniz gyerek.
R.T.Is.Rock 2015.10.27 18:26:32
@törzsmókus: Most belemehetnénk abba, hogy a paródia csak annyit mutat, hogy gagyi sz@rt bárki tud írni, sőt még jobbat is, hogy az egész történet erősen poénorientált, de minek, úgyse érti meg, aki nem figyelt. Szóval, maradjunk annyiban, hogy ez a blog belépő volt az újságíráshoz, és már csak ezért sem fogom soha letagadni. Ez egy baromi jó móka volt, és amint lehet, folytatom, mert a rádiókban túl sok a szemét, köztük a Deniz nevű véglénnyel.

Ui: Ha Deniz valóban tenni szeretne valami hasznosat Kazincbarcikáért, menjen el utcaseprőnek, vagy valami, ott elfér a sok közhelyes butaság.
Hiába vagy Áprily Lajos dédunokája, Jancsó Adrienne és Jékely Zoltán unokája, ha a pr*stituált lét ajnározásán kívül semmi másról nem tudsz írni, beszélni és énekelni. Én, személy szerint nem tartom túl sokra ezt az egész családfa sz@rságot, sőt, külön szánalmas, ha…..
R.T.Is.Rock 2014.10.21 22:36:26
@töröltfelhasználó: Bocs, hogy a munkája alapján ítélek meg egy embert... Amit Péterfy Bori csinál, az a feminizmustól messze van. Persze a rajongónak mindig igaza van.
falSzöveg Ocho Macho: Jó nekem 2013.11.22 16:20:00
Külön öröm, amikor egy sz@rul levett Manu Chao klón miatt kell szégyellnem, hogy szombathelyi vagyok. Pedig Manu Chao zenéjét és szűkebben vett hazámat is szeretem, talán ezért is esik olyan rosszul, amikor egyesek Szombathely hírnevét megpróbálják a béka hátsó fertálya alá…..
R.T.Is.Rock 2014.10.02 21:44:47
@Kicsinko: Én inkább az eredetire szavazok, nem egy olcsó és gagyi másolatra, aminek se eleje, se vége...
R.T.Is.Rock 2014.10.16 10:10:29
@AlexHerceg: Nem én vagyok a zenész, zenei alapokat amúgy sem lopnék, a pocsék szöveg meg csak ráadás. Azért köszi az elmés megjegyzést!
Amikor a közreműködők nevei közt olyanokat látunk, mint Pásztor Anna (az Anna And The Barbies kegyeletsértő énekesnője), vagy épp kedvenc műrapperünk egyike; Eckü (nálunk Fluor neve nem garancia, hanem szitokszó, ember!), akkor már teljesen mindegy, hogy egyébként ott van Sena…..
R.T.Is.Rock 2013.10.31 15:27:12
@Kenyeres Vadóc Balázs: Ha ennyire nem tetszik, amiket írok, minek olvasod? Nem kötelező...
R.T.Is.Rock 2014.03.31 17:29:22
@Bence Bakos: Ahogy ahhoz is szükségeltetik némi intelligencia, hogy észrevegyük, ha egy dal szövege felettébb bugyuta, ahogy azt a jelen példa is mutatja. Egyébként meg, nekem miért is kellene dalt írnom?
R.T.Is.Rock 2014.03.31 22:17:15
@Bence Bakos: Hát igen, primitív embereknek primitív dal is elég, csak rakjunk bele néhány népszerű arcot, és máris megveszi a nép. Jobb helyeken ezt átverésnek hívják, de ha szerinted ez így rendben van, ám legyen. Dalszövegírás... Aki csak közhelyekre tud bazírozni, az válasszon magának másik szakmát, mert létezik önkritika is a világon. Érdekes módon, vannak páran, akiknek sikerül összeegyeztetniük a zenét és a ritmust a szöveggel és a mondanivalóval. Az pedig már teljesen mellékes, hogy a fikázás és a kritika között van némi különbség, amit Neked, mint szintén dalszövegszerzőnek illett volna felismerned...
falSzöveg Szolgálati közlemény 2014.02.07 22:35:00
Átmeneti pihenőre megyünk, mert megsértettük egy kőkemény rapper személyiségi jogait. Bár elég vicces, hogy egy olyan ember rappernek nevezi magát, aki a kritikákra már nem képes reagálni. Igaz, mit várunk egy olyan egyedtől, aki sportot űz a közerkölcs megsértésből és az…..
Mint általában a zeneiparban mindenki, a Supernem tagjai is igyekeznek egyedivé varázsolni portékáikat, hogy azok így sokkal kelendőbbek legyenek. Ez eddig akár még szép, sőt mi több, nemes cél is lehetne, de ehhez minőségi produkciókkal kellene előállniuk, és nem azokkal a…..
Egy tehetséges zenész apuka és 3 fordulónyi X-Faktor már elegendő ahhoz, hogy kis hazánkban valakit sztárrá avanzsáljanak. Természetesen a „szakavatott” (esetleg pénzes boríték révén beavatott) zsűri rögtön elkezdi a fényezést, miszerint adott nevesincs senki a legjobb a…..
falSzöveg FankaDeli: Álmodtam 2014.01.29 00:35:00
Fanka gyakorta vallja magát az „éjszaka gyermekének” (Night Child, NC), bár ha jobban megnézzük a szövegeit, akkor a „belső sötétség kölyke” név jobban illene rá. Igaz, ez az „Álmodtam” című szerzemény nem a legfrissebb munkái közül való, de érdekes látni, hogy…..
falSzöveg Road: Nem elég 2014.01.24 22:35:00
Ideje, hogy megszabaduljunk a kötött pálya minden merevségétől és valami sokkal szabadabbra váltsunk. Ezt a részleges kötetlenséget a közutak hozzák el számunkra, ahol a megfelelő helyeken már akadálytalanul dönthetünk, hogy jobbra, vagy balra, előre, esetleg hátrafelé akarunk…..
Anno, a Fekete Vonattal együtt Fatima is vakvágányra futott. Az okokat most nem kutatnánk, de eléggé úgy tűnik, hogy a banda feloszlása után a művésznő már a kutyának sem kellett, valószínűleg kevésnek bizonyult a sohasem volt tehetség. Az angliai pincérkedésről meg csak…..
Adott a kérdés: Mit is mondhatnánk el Oláh Gergőről? A válasz azonban már nem ilyen egyszerű, hiszen alig tudunk valamit a csávóról. Annyi biztos, hogy nyert egy tehetségtelenségkutató showműsort, de ez már nem is hír értékű, hisz azok a „tévés viccek” tonnaszám sz@rják…..
Amikor a tejipari szakmunkás azt hiszi, hogy tud énekelni, annak egy tehénnyálban tocsogó, szívörvényes tejturmix lesz a vége, amitől mindenki okád. Mert az, hogy a bocik nem rohantak ki fejvesztve a pajtából, és a sajtok sem rohadtak gyorsabban a kamrában miközben dalolt, még nem…..
Manapság, ha egy dal annyira pocsék, hogy rövidtávon kategóriája legrosszabbjának kiáltanák ki, akkor kitalálnak neki egy vadonatúj műfaji besorolást, vagyis nem sz@r lesz, hanem szuperk@ki. A most következő nóta stílusa ezek után legyen: szinkronhányás dupla featuring-gel, mert…..
falSzöveg Hooligans: Mindörökké 2014.01.03 00:50:00
Próbálunk valahogy kikeveredni a Szilveszter napján összeszedett másnaposság és influenza kombóból, de most úgy érezzük, ehhez nem kaphatunk eleget a pezsgőből. Már csak azért sem, mert a tűzijátékról hazafelé menet, az egyik kapualjban kaptunk egy fülest, ami úgy hatott, mint…..
Évzáró posztunk vendége egy már nem létező ország szülötte, aki – természetesen – szintén nálunk lett „sztár”. De, ahogy Jugoszlávia megszűnt létezni, úgy talán az igénytelenség importja is hamarosan a múlté lesz, és végre csak a tehetségeket fogják honosítani kis…..
falSzöveg Lola: Benned élek 2013.12.27 23:10:00
Ez a Karácsony se tartott túl sokáig, és mi itt maradtunk a bejglik és kalácsok maradékai közt tobzódva. Relaxálnánk, felednénk a tévé okozta kulturális sokkot, és akkor valahol megszólal Lola egyik nyálban gazdag picsogós butasága. Igaz, szegény csaj eleve hátrányból indul,…..
Nyakunkon a Karácsony, így itt az ideje, hogy mi is egy kicsit elnézőbbek legyünk egy olyan emberrel szemben, aki eddig jórészt csak sz@rt tolt a népek arcába. Szűcs Krisztián HS7-es munkássága felér egy merénylettel, ahol remekül megfér egymás mellett némi rasszizmus, a…..
A most következő posztot nem volt kedvem cenzúrázni, szóval csak 18 éven felülieknek! De tényleg, mert Kordik Zsolt visszatér, de nem jedi, vagy király módjára, hanem a maga született bunkó stílusában. Alapigazság, hogy a félnótás mindig félnótás marad, még akkor is, ha…..
Az egyensúly fontos dolog, ezért sem árt, ha a hazai zeneipar bizonyos elemei; a minősíthetetlen szemét kategória végre a helyére kerül. Most, a balansz jegyében átlátogatunk a politikai jobb oldalra is, és ismét egy aktivista kerül terítékre. Nem is olyan rég, Keresztes Ildikó a…..
falSzöveg Kaukázus: Tartós béke 2013.12.12 22:55:00
A Kaukázus, és aki mögötte van. Egy ember, aki annyit nyalt már balra és jobbra, hogy a végén sz@ros lett a szája. Valószínűleg úgy van, ahogy azt sejtik a kedves Olvasók, Kardos-Horváth Jánosról lesz szó, aki Gyurcsány Ferenchez írt ódájával egy életre felírta a nevét egy…..
falSzöveg Subscribe: Álomtégla 2013.12.10 00:05:00
„Jó napot, jó burkolást!” Régen, még csak a jó ebédhez szólt a nóta, ahhoz is korlátozott mennyiségben, most meg már mindenhez, többek közt a jó építkezésekhez, meg a rosszakhoz is. Nos, ami a Subscribe zenéjét és szövegeit illeti; ez egy igazi olvasztótégely, amibe…..
falSzöveg Deniz: Végtelen 2013.12.07 01:05:00
Ha most egy sakkjátszma felénél tartanánk, akkor a Deniz félékből már komoly hiány jelentkezne, ami azzal járna, hogy az ellenfél siratná a levert sötét parasztjait. Az élet azonban nem ilyen egyszerű, hiszen ahol alacsonyan van a léc, ott egy tehetségtelen, agyilag kripli is lehet…..
Az alkoholista-téma magyar nagykövete, a rekedtség királya, vagyis Horváth Charlie teszi tiszteletét nálunk. Ő az az ember, akit nem nagyon kell bemutatni, és ha elsőre nem is ismernék fel, hát kér egy jeget dupla Whiskey-vel, és minden rendben lesz. A hangi adottságok viszont nem…..
R.T.Is.Rock 2013.12.03 23:38:10
@nentes: Kicsit bővebben is kifejthetted volna a véleményed, mert így csak annyi jött le, hogy szereted a poént, csak nem érted. Amúgy szerintem ez egy elég korrekt elemzés, mivel a szöveg elég tré, viszont Charlie tehetségét el kell ismernünk, hiszen kevés olyan hang van, mint az Övé.
Most belekezdhetnénk egy nagyívű eszmefuttatásba a szabályokról és az azokat erősítő kivételekről, hiszen a tejtermék és a gyümölcs házasítása általában jól szokott sikerülni, itt viszont pont nem. Aztán beszélhetnénk órákat a szerzők önkritikájáról és azok…..