Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Punker01

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, kell hogy legyen ésszerű magyarázat Köteles István hasonló zenei mellékvágányaira. A Dupla Kávé frontembere vélhetőleg leesett egy műbikáról a Hódoskereplői Murcifesztiválon, és azóta alkalmanként Johnny Cash-nek képzeli magát. Egy hasonló rohama közepette születhetett meg ez a dal is,…..
Punker01 2013.06.09 19:42:21
Dropkick Murphys - Signed And Sealed In Blood(Born & Bred Records) A Dropkick Murphys hatására a hallgató hasonló metamorfózison eshet át, mint Woody Allen Zeligje az ír kocsmában: vörös szakállat növeszt és a krumplitermesztésről kezd értekezni. Márpedig ez komoly…..
Punker01 2013.01.23 12:34:58
Punker01 2013.01.23 12:35:40
@hambig: Fejlődtek azóta.
A Whitesnake egyelőre szünetet tart a tavalyi Forevermore lemez és annak turnéja után, de a zenekar tagjai nem pihennek. Doug Aldrich gitáros és Michael Devin basszusgitáros különböző hangszerbemutatókon kezdtek el együtt zenélni. Először Wrecking Crew néven futottak, de most…..
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
Punker01 2012.09.25 05:01:45
Rehabilitációs klinikára került Billie Joe Armstrong, a Green Day frontembere. Az énekes-gitárost drogfüggőség miatt vették kezelésbe, bár egyelőre nem tudni, hogy kábítószerről vagy gyógyszerekről van szó. Ez két nappal azután történt, hogy Las Vegasban Armstrong kiborult a…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Punker01 2012.09.21 00:59:58
Meglepően agresszíven lépett fel a Cenury Media kiadó majdnem 7500 metálrajongó ellen, akik illegálisan töltötték le /osztották meg a Lacuna Coil (képünkön) és az Iced Earth lemezeit. A német kiadó a New Jersey-i bíróságon nyújtotta be a keresetet ismeretlen tettesek ellen,…..
Lady Gaga egyre több dolgot csinál a színpadon amellett, hogy énekel: legutóbb a fejére tetováltatott egy figurát, most pedig, kapaszkodjon meg mindenki, beleszívott egy füves cigibe! Persze lehetne azt mondani, hogy mindezt legálisan tette, hiszen éppen Amszterdamban lépett fel, ahol…..
Punker01 2012.09.19 17:19:41
A Keith Morris (a képen bal szélen, a fugazis Ian MacKaye és Henry Rollins társaságában) volt Black Flag-énekes vezette OFF! nem csak a lemezeit nem bonyolítja túl, hanem a videóit sem. Az új, cím nélküli album 16 percben előadott 16 számából ismét kapunk 70…..
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
Punker01 2012.08.18 14:58:46
Három napja mutattuk be a Green Day legújabb kislemezét a szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumról, ami egy három részes nagylemezsorozat első darabja lesz. A korábban megismert Oh Love-hoz most egy videó is készült, ahol egy rakás groupie mellett - Billie Joe-n kívül - új…..
Nem kíséri el a Kornt európai turnéjára Fieldy Arvizu basszusgitáros, mert felesége augusztusra gyereket vár, ezért pótemberként Ryan Martinie ugrik a helyére, aki nem mellesleg a Mudvayne-ben lát el hasonló feladatokat. Az átmeneti tagcsere a Sziget-fellépésüket is érinti, ezért…..
Punker01 2012.08.16 02:51:30
Balesetet szenvedett az amerikai Baroness zenekar busza Angliában. A busz tíz métert zuhant egy viaduktról, és annyira összetört, hogy az embereket a tűzoltóknak kellet kiszabadítani. Összesen kilencen utaztak az autóbuszban, mindannyian meg is sérültek, közülük heten "viszonylag…..
Stílusosan ünnepelte idén a brit Chumbawamba fennállásának 30. évfordulóját. A veterán anarchista punkzenekar két napja bejelentette, hogy ennyi volt és feloszlanak. Az együttes egyszerűen elfáradt és már képtelen haladni a korral. Úgy érezték elérkeztek ahhoz a ponthoz, hogy…..
Punker01 2012.07.10 16:24:22
A késő '90-es évek első számú lánycsapata bejelentette, hogy Viva, Forever! címmel musical készül fantasztikusan kalandos életükről. A cselekmény egy lány és barátnői életéről szól majd, akik egy este alatt világírűvé váltak. Természetesen Spice Girls-dalokkal lesz tele…..
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó alkalom a zenetörténetben, hogy egy ismert zenész felvállalja a világ előtt másságát, és mostanában azt sem nevezhetjük ritkának, amire Tom Gabel, a floridai Against Me! nevű rockzenekar frontembere készül. "Előre a Keith…..
Punker01 2012.05.10 16:46:38
OFF! – OFF! (Vice Records) Az OFF! akkor öltött formát még 2009-ben, mikor Dimitri Coats Burning Brides-énekes segíteni próbált a Circle Jerksnek összehozni egy új lemezt, ami elég nagy szó, lévén a legendás kaliforniai punkcsapat 1995 óta nem adott ki soralbumot. A baj ott…..
Tizenegy éve nem jelent meg új No Doubt-lemez, nem lesz ez azonban már sokáig így, a zenekar ugyanis bejelentette, hogy következő, a 2001-es Rock Steady című albumukat követő, sorban hatodik nagylemezük idén ősszel, egész pontosan szeptember 25-én jelenik meg. Mindezt az együttes a…..
Negyvenhét éves korában elhunyt Adam Yauch, a Beastie Boys egyik alapítótagja, akit mindenki csak MCA-ként ismert a műfajban. Yauch fültőmirigyében még 2009-ben fedeztek fel rosszindulatú daganatot, amit azonnal kezelni kezdtek. Akkor azt nyilatkozta, hogy mivel igen korai stádiumban…..
Punker01 2012.05.04 23:16:27
Egy év szünet után idén nyáron az ország legnagyobb fesztiváljain lép fel újra Ákos, aki ezúttal "szintirock koncertprogrammal" készül. Mindez azt jelenti, hogy eddig még nem ismert, új, elektronikus hangvételű dalai mellett régi slágerei áthangszerelt változatait…..
Január közepén írtunk róla, hogy Dorozsmai Gergő az év elején feloszlott Hammer Of Gods zenekar egykori vezetője, valamint a Moog dobosa utóbbi együttes amerikai kalandja előtt még kiadja itthon készített saját szerzői nagylemezét. Nos, a szóló projektjét GLOW néven jegyző…..
Új kislemezekre és turnéra is készül a kétezres években a főleg Angliában és Európában sikeres lánycsapat, a Girls Aloud. A működését 2009 óta szüneteltető együttes hamarosan ünnepli megalakulásának, majd az első nagylemez megjelenésének 10. évfordulóját, ez adja az…..
Októberben írtunk az önmagát nem ritkán egyszerűen csak "pub'n roll-bandaként" jellemző, főleg ír kocsmarockban utazó Paddy and the Rats bulizó kalózokról szóló, Döglégy Zolival súlyosbított első klipjéről, ami aztán, naná, még szilveszteri válogatásunkba is…..
Punker01 2012.02.24 11:01:05
@Söci: Ez ír kocsma punk rock lenne. A kalóz metal az a Running Wild. A '90-es évek végén és a 2000-es év elején rengeteg DKM-et hallgattunk. Hallgassál meg pár albumot és majd rájössz miről is beszéltem.
Január 16-án jelentette be a Tankcsapda, hogy Molnár "Cseresznye" Levente kilépett a zenekarból, és azóta folytak a találgatások, hogy ki lesz a csaknem húsz éve a csapatban lévő gitáros utódja. Részlet a hétfőn kiadott közleményből: "Most nem mélyedünk…..
A Green Day Twitter-oldalán jelentette be a minap Billie Joe Armstrong, hogy hivatalosan is megkezdték a 2009-ben megjelent 21th Century Breakdown című albumot követő új nagylemezük felvételeit. A zenekar korábban a soron következő kilencedik lemezéről úgy nyilatkozott, hogy az…..