Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoldy

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy hiszem nem nagyon telhet el úgy nap egy aktív magyar állampolgárnak, hogy jól vagy rosszul de ne értesüljön arról az egyre elfogadottabb gondolatról, hogy az országunk rossz irányba halad. Sokan mondják, hogy csak azért mert gazdaságilag gyengébbek vagyunk, több a nyűgünk,…..
A Hatodik Elem Helló, atom! 2011.11.08 16:02:00
Én nem tudom mi ez a sok rinyálás. Egy biztos, óbégatni könnyebb és kényelmesebb, és még gondolkodni sem kell annyit, mint a probléma gyökerét keresni. Az atomenergia lett a mumus ami ellen foggal körömmel, minden erőnkkel kell kemény greenwar meccseket játszanunk, de miért is?…..
Zsoldy 2011.11.09 08:23:50
@belekotty: Köszönöm a korrekciókat! :) Nekem ugyan az az információm volt, hogy a generátorok üzemanyaga szállt el (lehetett is látni a műholdfelvételeken, hogy volt tartály - nincs tartály), ezek szerint nem voltam elég tájékozott!

Mondjuk a 3.5% -os dúsítás elérése sem kis teljesítményt kíván, nem vagyok benne biztos, hogy egyhamar költséghatékonyan tudnánk elérni! Ilyen szempontból az import még mindig jobb, bár paradox, hogy az oroszok a kőolaj árához igazítják az uránét is! (nem 1:1 megfeleltetésben természetesen)
Zsoldy 2011.11.09 09:21:19
@Vad_Alma: A földrengéssel járhat cunami, nem a cunamival földrengés! (a víz csak úgy magától nem "indul meg" ilyen mértékben)