Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TommyGun77

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
TommyGun77 2018.06.06 10:47:20
@Bisi: Hát azért, szerintem igenis volt minden műsorban kifejezetten jó 2-3 poénja, és inkább emelte a szinvonalt mint sem, Bajor Gálvölgyi nagyon sokszor ők vitték a műsort, én imádtam amikor PL vmi történetet kezdtek előadni, vagy a hajóssal, szerintem kifejezetten jópofák voltak :)

www.youtube.com/watch?v=KUcXsaHDeuE&t=7s
Ismerik Jancsi és Juliska történetét? Miután megmenekültek a cukros nénitől, hivatásos boszorkányvadásznak álltak és idővel a Fekete-erdő legkeményebb arcaiként emlegették őket. Mindezt a Hansel and Gretel (2013.) című kellemes akciófilmből tudhatjuk meg. Kiderül belőle,…..
Hamarosan - május 18-án - indul a 13 okom volt (13 Reasons Why) új évada a Netflixen, amely Hannah halálának következményeire fókuszál. Illetve a sztori már ismerhető volt korábban is, de az első rendes előzetes csak most jött ki. A történetről nemrég azt nyilatkozta a sorozat alkotója, Brian…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
Úgy hívják: Budapest...
TommyGun77 2018.04.09 10:53:34
Mint értelmes emberek titeket nem zavar hogy nincs ellensúly a parlamentben? Ne menjünk abba bele hogy most balfasz e az ellenzék mert az, vagy hogy a fidesz hogy mit művelt a propagandán keresztül. De mint értelmes polgárt titeket nem zavar, hogy kvázi korlátlanul ismét mindenféle egyeztetés megbeszélés, más álláspont, más vélemény meghallgatása, megfontolása nélkül, KB azt csinál amit akar? Tök mind1 ez kinek a hibája, és miért, ez akárhogy nézem aggasztó. Én azt gondolom hogy tök mind1 ki van kormányon (jó nem, de senki se tud nagy csodákat csinálni...bár jó lenne) de az sokkal egézségesebb lenne ha vmi konszenzus kellene legalább a jelentősebb dolgokban és azt csak úgy lehetne megvalósítani hogy legalább páran a másik oldalról is azt mondják, hogy te figyi, ez jó így, vagy ha picit alakítunk rajta akkor megszavazzuk mi is....ez lenne a lényege az egésznek, hogy lehet a másik oldalon ülünk de amikor jó dolgokat akarnak csinálni akkor a két ellenfél összedugja a fejét és olyan dolgot tesz az asztalra le ami az országnak jó, mert ha sok más nézőpontú ember is támogat valamit az túl szar nem lehet, most meg az lesz hogy O1G mond vmit és a pártkatonák megnyomják a gombot...kvázi ha kicsit is, de ezzel mindenki veszít...(és mindenzt a migránsozással sikerült KB elérni, pedig ha az ellopott vagy idiótán elköltött pénzek csak FELÉT oda rakták volna ahova kell lehetett volna pozitv kapányuk is és azzal nyerni nem lett volna jobb?)
Be is tiltanám a 2/3-ot, ez szerintem nem szolgálja egyik ország érdekét sem...nem vágom fel az ereim hogy megint O1G van hatalmon, de az igenis zavar hogy nem kell küzdenie azért, hogy olyan törvényeket fogadjon el ami jó nekünk, csak gondol egyet és a legnagyobb fasságokat is könnyedén meg tudják szavazni, ezt egy fideszesnek is fel kell fognia ép ésszel...persze ehhez partner is kell a másik oldalról, aki hajlandó kompromisszumra ez nyilvánvaló..
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
TommyGun77 2018.03.03 10:54:38
@sixx: Jó értem én, de az utóbbi években mennyi sorozat készül évente, vagy 3-400? Miért pont ugyanazt kell megvenni, ennyiből már lehetne szemezgetni olyat ami olcsóbb mint a ST. Abban mi a koncepció hogy felverik egymásnak az árat és ugyanazt adja a két tévé, nyilván vannak sikeres formátumok de akkor sem fogom fel.
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
TommyGun77 2018.02.08 10:24:03
@Gacsaj Pisti: Értenek hozzá? Ugye csak viccelsz b+? mi a fenéből gondolod hogy ott értenek hozzá? Csak mert a kormány azt állítja? nyisd már ki a szemed, tele van a net évek óta panaszkodó tanárokkal akik nem csak a fizetések miatt nyafognak, hanem a tanterv miatt is, meg az eglsz oktatás miatt hogy XAR...
Maisie Williams (Arya) árulta el, hogy decemberig forgatják a sorozat nyolcadik évadát, melynek minden epizódja 80-88 perces lesz, azaz egy-egy mozifilmben kell gondolkodni minden héten (a finálé meg gondolom két óra alatt nem áll meg), és ezt rendesen össze kell rakni. A decemberi időpontot úgy…..
TommyGun77 2018.01.27 15:17:33
Én máshogy látom >> www.youtube.com/watch?v=RJ5zRAYPz9Q
Cara Delevingne-nek is erősebb a szemöldöke vagy Kate Upton...mindannyian g9rények lennének? :) Elbaszott egy izlésed van.
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
TommyGun77 2018.01.15 08:35:20
Látványos, hatásos beállításokban az áprilisban érkező évad is bővelkedni fog, ráadásul kimozdulunk Gilead falain túlra, a Kolóniára, ahol az élet amellett, hogy nettó szívás a nőknek, még veszélyes is, környezetszennyezés, mérgező vegyszerek és/vagy radioaktivitás szennyezte talaj, munkatáborok,…..
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
TommyGun77 2018.01.05 08:49:27
@Wasalat: Az internet a gusztustalan nyugati kapitalizmus gyümölcse, ne használd kérlek, ilyen ostobákra nincs szükségünk, bye
FILMDOKI A köd (1980) 2017.12.10 16:17:56
John Carpenter a '70-es évek végére bebizonyította, hogy bizony érdemes odafigyelni, ha filmet rendez, ugyanis hiába dolgozott kis költségvetéssel, stílusával sikerült az ebből adódó hátrányok egy részét feledtetni. Az évtizedet az 1978-as Halloweenal zárta, mely mind a mai napig kiemelkedő helyet…..
Még idén, december nyolcadikán, bemutatják a II. Erzsébet életérő szóló Netflix-sorozat, a The Crown második évadát. A bejelentés mellé egy előzetes is érkezett az új részekhez...
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
TommyGun77 2017.04.10 22:58:27
@Wilson11: Azé me' STÜKI szarú néz ki, éshá' mér nézze mindenki asztat.

A Q1-nek bitang jó volt a zenéje, mindenki azt mondta kinek megmutattam hogy ez B+ ez beteg mi a fasz tetszik nekem rajta de odavoltam érte, mindenki más meg összeszarta magát rajta :D
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
TommyGun77 2017.03.07 11:06:04
@Costanza: a kurva az kurva nem?
71 éves korában, Los Angeles-i otthonában halt meg az eredeti Apollo, az eredeti Battlestar Galactica-sorozat és film egyik főszereplője. A színészt korábban hasnyálmirigy-rákkal diagnosztizálták, szervezete most adta fel a küzdelmet.  Hatch 1971-ben, az All My Children című sitcomban kezdte…..
Ez a poszt egy hirtelen ötletből született. Kávéfőző vásárlás előtt állok. Korábban egy szivattyús gépem volt, erről (illetve a javítási kísérletekről) írtam is itt többször már. Azóta volt mindenféle kölcsön, használt masina, de most épp nincs egy se, és kéne…..
Amikor 2013-ban az AMC megvette a UPC műsorgyártó/műsorszolgltató cégét, a Chellomediát, jött vele egy rakás csatorna, pl. a Sport1, a Spektum, vagy a TV Paprika. Érthető, hogy amikor tavaly a TV2 elindította kábelportfóliója újabb hullámát, és benne a Chili TV nevű gasztrotévéjüket, az AMC ideges…..
TommyGun77 2017.01.10 10:56:04
@Csokis2:

Én értem mit mondasz de a McDonalds egy akkora brand hogy ha vki hasonlót csinálna hasonló portoflióval hasonló logoval tuti perelne, de McKiwan's KB azonkívül hogy kaja semmiben nem hasonlít a mekire. Echte szenyákat gyártanak, logoja tán nincs is, maga az üzletkép se hasonlít semmiben a mekire, tehát azonkívül hogy 'Mc' és kaja semmi áthallás nincs közöttük. Namost ha én nyitnék egy gyorséttermet McDowell's néven és nagy sárga kocka M betü lenne a logó, nem hajlított mint a meki, és főleg 2 perc alatt elkészülő burgereket gyártanék hasonló belső dizájnnal, tuti bíróságon találnám magam. Na most hogy a Burgi kfc wendys ellen annó voltak e perek nem tudok róla ennyire nem néztem utána...
TommyGun77 2017.01.10 11:01:41
@nick papagiorgo:
Azért be kellene hogy lásd hogy ez nagyon átfedős, minkettőnek azonos a portfóliója, Kb egyforma a logo, chilli TV és mire asszociálsz ebből? Chilli paprika TV, szerintem ha Ananász TV lebbe senki nem szólna egy szót sem, nyílván a kajás TV adók kajás nevet választanak, de ez ugyanaz mintha a TV citrom perelné a TV citrus-t....szal érthető...másfelől a lényeg felett átsiklottál hogy a chillis TV a TV paprika kvázi ismertséség ne adj isten népszerüségét akarja meglovagolni az áthallással....és ez egyértelmű.
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
Mivel a közmédia nemrég indult sportcsatornája, az M4 csak ebben az évben 17-18 milliárd forintba kerül, kétségessé vált, hogy tényleg elindul-e szeptemberben az MTVA ismeretterjesztő csatornája, az M5 - írja a Népszabadság...