Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blanco172

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye volt ott más Homár-olvasó is? Megveszünk, hogy többet megtudjunk az Arénában a vevőjét lehülyeribanckurvázó eladónőről és az egész esetről. Részletek alant. A budapesti ARÉNA üzletház CSERÉPVÁROS nevű boltjában az eladó nyomdafestéket nem tűrő mondatokkal kirakta…..
blanco172 2009.01.19 10:35:25
@sörecet: Nem vagyok a drága barátod. A munkaadóm én vagyok. Akkor is f@szság...és kész! Tudod, sünpásztor?
blanco172 2009.01.19 10:48:35
@staropramen: Gondolom a fejed is te vagy...:D Bár erre nem lennék büszke. Ti vagytok itt a hangadók, és aki betéved, hogy megjegyezzen valamit, lehet, hogy nem a legszebb szavakkal, azt leosztjátok? Sose legyen nagyobb örömötök! :D
blanco172 2009.01.19 10:55:48
@staropramen: Nem nem...Mindenkit azért nem barmoltam le. Az útszéli stílusért elnézést.
Több felháborodott UPC ügyfél is írt nekünk, hogy hiába szeretnék megszüntetni ezt a boldogító státuszukat, a szolgáltató nem ad rá lehetőséget. A szerződéseket kizárólag telefonon lehet felmondani, de a várakozási idő vagy végtelen, vagy szétkapcsol. Attila a személyes…..
blanco172 2009.01.15 13:04:29
@aardwark: Kibaszott elsőzők!
Richárd a következőképpen rekonstruálta a fonatika diadalaként értelmezhető felirat megszületésének körülményeit: "Ha a főnök aszongya, hogy írjam ki "SZÉL", én kiírom bazzeg...Nem kockáztatom az állásom..." Az árengedményre figyelmeztető üzenet egy…..
Egy kollegánk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Fókusz pénteki adásában az egyik szegmenst, azt, amelyikben a három éve elhunyt Zavadszky Gáborról, illetve az emlékére szervezett kispályás focimeccsről volt szó, Nyilas Elek képével vezették fel, és nem a tragikus sorsú…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
blanco172 2009.01.09 18:26:49
@bulvárújságíró: Hypót se ittam még, mégis tudom, hogy szar.
comment:com Ez maradt a Drótból 2009.01.07 11:21:00
Egy Baltimore-i fiatalember ellátogatott a Drót forgatási heyszínére, illetve abba a díszletbe, ahol az ötödik évad belső tereit építették fel, és fotózott is bőszen. Az épületet egyébként lebontják és a helyére egy plázát húznak fel majd. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..
A tegnapi adás főleg ismétlésekből állt, ami azért jó, mert el tud közben kapcsolgatni az ember. A legfontosabb tanulság, hogy Kovács Áron egyedül nem is volt olyan rossz. Eddig idegbajt lehetett kapni a szóvicceitől, de most elég jól látszott, hogyha egy normálisabb…..
Annak azért mindig van valami sajátos bája, amikor valamelyik celebről két különböző helyen egy napon jelenik meg két egymásnak tök ellentmondó hír. A bulváruniverzum mai skizofrénnek tűnő szereplője Győzi, aki a Bors és a Story szerint teljesen készen van, mert bulémiás és…..
Január 5-től reggelente a Danubus rádióban is hallhatjuk élőben káromkodni a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Mivel reggeli rádiós műsort itthon csak trióban lehet vezetni, megkapják maguk mellé Rákóczi Ferencet, akit az…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
blanco172 2008.09.09 17:26:44
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Nem mi vettük észre, Winnie számolt utána a Junkien, hogy valami nem stimmel az RTL Klub tegnap bemutatott "Celeb vagyok, ments ki innen!" című showja körül. Az RTL Klub 10 túlélni akaró celebről beszél, mi viszont csak 9-t számoltunk. Akkor hogyaszongya: Győző, Soma,…..
Hülyén nézne ki, ha mi is beállnánk a moralizáló asszonykórusba, de a Nagy lehetőség címen futó hajléktalanos valóságshow leggyengébb pontja tényleg a kiszavazósdi. Persze ismerjük a szöveget, hogy a kieső játékosokról is gondoskodnak majd, és így tovább, de hát eleve…..
Gyurcsány Gergő a hibás, hogy ez a kép most mindannyiunk agyába beleégett. A Homár már boldog (hogy túlélte a sokkot), ki hitte volna, hogy ennyire egyszerű? Az ismeretlen szerző minden bizonnyal sosem hallott még a Fotosopról, mintha más újságokból ollózta volna össze. A…..
blanco172 2008.09.04 13:47:08
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
blanco172 2008.08.29 16:39:43
A célkitűzést ismerjük: 2010-re vezető kereskedelmi csatorna lenni, de addig még van idő, úgyhogy lássuk, mit hoz az ősz a TV2-n. A Megasztár! folytatásról és Joshi Bharat műsoráról már írtunk, de a legviccesebb húzás Frei visszatérése. Ha az RTL sztárszívatós műsort…..
Joss Whedon Dr. Horrible's Sing-Along Blog című új sorozatának (főszerepekben Neil Patrick Harris és Nathan Filion) második része online van, és nézhető tőlünk is, nem kell szórakozni az ip-címmel. Itt tessék keresni...
blanco172 2008.07.18 11:20:41
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
Vicces képet kaptunk egy kollégától: a TV2 szerint Norbi tornája már-már olyan felfoghatalanul fejlett technikai vívmányokkal és életveszélyes mutatványokkal él, hogy azt simán be lehet sorolni a sci-fi akciósorozat kategóriába, amivel úgy-ahogy még ki is egyeznénk, de Norbi,…..
Tegnap a Variety-ben olvastuk, hogy a Discop-on (káajrópai tévévásár) az Endemol üzletet kötött a Cool TV-vel, de azt nem sikerült egészen biztosan kinyomoznunk, hogy mit is vett egészen pontosan az olyan műsorvezető nagyságokkal operáló csatorna, mint Leó. Ha az Endemol jelenlegi…..
A hajléktalan-realitys témára már a Kossuth Rádió Közelről című délutáni műsora is ráharapott (előzmények itt és itt), tegnap megszólaltatták Hajdú Pétert, Vecsei Miklóst és Salamon Andrást is. És mivel valószínűleg kisebb-nagyobb szünetekkel ez a habverés fog…..