Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kgabor

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerítésnek fontos a stílusa és a színe is, ezért sima és festhető felületű, nyitott és zárt típusokat is gyártunk. A nyitott és zárt elemek kombinálhatóak, ezáltal a környezetünkhöz igazíthatjuk a leendő kerítésünket.„Ne lássanak be a szomszédok, vagy az utcán…..
A kerítések építése sokszor nehezebb feladat, mint azt gondoljuk, hiszen a kerítések válasszák el a magánszférát a közös "utcaterülettől". Nem mindegy tehát, hogy milyen kerítés építése történik, mivel köszöntjük látogatóinkat, milyen kerítés építésével védjük a…..
A blog kerítés építés témában szeretne útmutatást adni mindazoknak, akik fontolgatják a kerítésépítését, vagy most állnak előtte. Kerítések építésében partnerünk egy Ózdon lévő cég, akik elsőként álltak neki a betonkerítéseknek és taláb a legdinamikusabban…..
A Budapest Fashion Week 2012 egyik legrangosabb divatvilágbeli rendezvénye lesz. Amennyiben szeretnél kedvezményt találni a Budapest Fashion Week-re, nincs más dolgot, mint böngészni a google keresőt. Általában a rendezvény előtt pár nappal már megjelennek az olcsó belépők a…..
A világ divatot meghatározó nagyvárosaiban megrendezett „Fashion Week”-ek sorában a budapesti a magyar divattervezők seregszemléje, ahol a feltörekvő tehetségek és a már ismertséget szerzett nevek együttesen jelennek meg, és mutatják be azt a színes és széles divat-palettát,…..
Budapest Fashion Week páros belépő FÉLÁRON! Az Akvárium Klubban a 2012. november 19. és 21. között megrendezendő Budapest Fashion Week első napjára a páros belépő, mindössze 2.500 Ft-ért! Budapest Fashion Week kupon Ugye nem szívesen maradnál le az év legrangosabb…..
Green Culture, az életstílus a Green C-nél a környezettudatos életmód szellemében olyan egyedi és stílusos világot teremtünk alkalmi és a mindennapos viseletre szánt kollekcióinkba, amely a környezetükre is igényes hölgyek tökéletes viselete. Minden általunk forgalmazott…..
Nem csak divatok, hanem "zöld" ruha. A Budapest Fashion Week egyik kiemelkedő szereplője a Greenculture, akik öko Text eljárással vegyszermentes ruhákat készítenek 20-45 korosztályig teljesen elérhető áron. Érdemes kinézni, főképp, ha szeretnénk meglepni valakit az ünnepekre, mert…..
Október elején megrendezték a Marie Claire Fashion Days rendezvényt, ami riválisa lehet a Budapest Fashion Week rendezvénynek. Igényes előkészületekkel és széles programajánlattal jelentek meg, és kötötték le az egyszeri látogatót. Rendezvényeknél nagyon figyelembe kell…..
Öko Text ruhák a Greenculture tervezésében. Teljesen egyedi tervezés és környezetbarát megoldásokkal készül el a Fashion Budapest Week rendezvényen megtekinthető a teljes kollekció ..
Budapest Fashion Week visszaszámlálás   Miután véget ér a nemzetközi Fashion Week sorozat rögtön azután megrendezésre kerülnek a kisebb volumenű Divathetek, divat hétvégék szinte minden országban, így itt is lesz Fashion Budapest Week címmel rendezvény. Mint a többi…..
Elérkezett a 2012-es Fashion week Budapest ideje Már 2004 óta rendezik meg immár sokadik alkalommal a Fashion week Budapest amely a divat szakma fiatal feltörekvő tervező generációnak ad ma is folyamatosan bemutatkozási lehetőséget. Közel száz divattervező volt az elmúlt években…..
Diéta minden előttA diétás étrend blog azért jött létre, hogy kicsit útmutatást tudjon adni minden olyan embernek aki a diétás étrend útjára lép. Elárulom első pillanatban nem tűnik nehéznek, de a diétás étrend elkezdése nem egy nehéz folyamat, ám a megtartása az első…..
Cukorbeteg életmódAkinél cukorbetegség tünetei jelentkeznek, majd az eredmények visszaigazolják a cukorbetegségre való hajlamosságot, esetleg magát a betegséget, anak sajnos el kell fogadnia, hogy egy életmód váltásra van szüksége, és ennek tükrében az életstílusán…..