Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billgates

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest egyik villanegyedében rejtőzik a 2007-es nagy egészségügyi reform következtében létrejövő intézménybezárások áldozatául esett MÁV rehabilitációs központjának osztálya...
A FuraTermék Blogon nem egy - és nem két hanem két - alkalommal foglalkoztunk már az emberiség talán legnépszerűbb alkoholos italával, a sörrel, de az összetevőivel nem igazán. Mai posztunkban pótoljuk ezt a hiányosságunkat, ugyanis bemutatjuk nektek a komlót!..
RÁKTÉRÍTŐ #44 Aztakurva 2022.01.20 18:53:00
És, igen, újra itt, helló mindenki! Tudom, tudom, nem írtam már vagy másfél hónapja, de őszintén szólva ha akartam volna sem tudtam volna. Srácok, ez volt éltem legkeményebb menete. Én aztán tényleg nem vagyok egy picsogós, siránkozós, puha nemtomki, de azért ez engem is odavert. Mondjuk kottára…..
Billgates 2022.01.20 21:06:33
@RAMBO: 100 százalékban egyetértek, különösen az első és utolsó két mondattal!
Nincs olyan utazó, akit még ne vertek volna át a trükkös helyiek. Ez az utazás egyik sajnálatos velejárója. Taxisok, pincérek, eladók, piacosok… szinte mindenhol a pénztárcánkra éhes hiénákkal találkozhatunk. Persze, egy kis józan paraszti ésszel és odafigyeléssel gond nélkül megúszhatjuk ezeket a…..
Vannak azok a nemszeretemposztjaim. Biztos ez is olyan, pedig ebben még nem írtam többet mint tizenhat szót. Most már huszat. Mostanra pedig már huszonnégy az. És még mindig nem szeretem. Valószinüleg ez a végégig így is marad, hehe. Ááá, én is tudom, ti is tudjátok, hogy csak húzom itt az időt, de…..
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
Bár meglehetősen furcsa tavaszunk van, de lassan azért ideje elhasználni az ablakmosó tartályból a téli szélvédőmosó folyadékot, és átállni nyári üzemmódra. Kapkodni nem érdemes vele, hiszen az elmúlt napokban volt bőven példa mínuszokra, de a következő napokban, hetekben már elvileg végleg búcsút…..
RÁKTÉRÍTŐ #40 Záróra? 2021.03.27 12:43:34
Szenteste előtt egy nappal kaptam meg az utolsó sugárkezelésem. Emlékszem, hogy amikor ballagtam ki a kórházból azon morfondíroztam, hogy de jó, hogy végre vége a kezeléseknek, na meg azon, hogy vajon tényleg vége van-e. Onnantól fogva három hónapnak kellett eltelni, hogy ezt kideríthessük. És bár…..
A világ két pontján is nagyon komoly háborús konfliktus van kialakulóban: az egyik Kína partjainál, Tajvan szigete közelében, a másik pedig Ukrajnában a Donyeck-Luhanszk szakadár területek mentén. Mindkét helyzet súlyos nemzetközi válságot, sőt háborús veszélyt hordoz, mert a Föld három legerősebb…..
Ma már a világ legtermészetesebb dolga, hogy október 31-én jelmezes Halloween-bulit szervezünk és töklámpást farigcsálunk. No persze most is morognak még néhányan, hogy miért kell majmolni a nyugati popkultúrát, hiszen ugye az amerikaiak sem ünneplik meg a (nem mellesleg nem is magyar, hanem szláv…..
Billgates 2021.01.05 14:00:14
@kiskutyauto: Nekem is volt és 39 vagyok :-)
Tavaly napra pontosan ilyenkor, január 2-án vontam meg 2019 mérlegét  – vagyis vettem lajstromba az év legnépszerűbbnek bizonyuló blogbejegyzéseit. Idén is folytatom ezt a nemes hagyományt, következzen tehát a Best Of 2020, aztán felejtsük is el örökre ezt az átkozott koronavírusos évet! Köszönöm…..
   A mára már közismertté vált márka, a Xiaomi immáron a negyedik legnagyobb telefongyártó, ha az almárkáit is beleszámítjuk(Redmi,Poco), de szinte borítékolható, hogy belátható időn belül az Apple és a Huawei fölé fog emelkedni eladások terén. Egy ilyen dinamikusan fejlődő cég esetén pedig nem…..
Dráma, és szerencsére nem tragédia. A viilanyfényes bahreini pályán történtek ismét megmutatták, hogy bárkit, bármikor utolérhet a sors keze. Nagyon sokszor tűnik üres frázisnak az, hogy a biztonság mindenek felett áll és szapuljuk az FIA-t, meg a mindenkori versenyirányítást, az indokolatlannak…..
Billgates 2020.12.02 10:09:04
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: az a pilóta aki ettől óvatosabb lesz az e miatt nem lesz soha sikeres
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Billgates 2020.11.09 12:47:12
Már most arról beszélnek, hogy ez az évszázad ingatlanpiaci ötlete. 46 nm-es utángyártott kínai panellakások polipropilénből...
A családalapítás környékén, a fővárosban élők közül sokan elkezdenek azon morfondírozni, hogy ideje lenne átköltöztetni a családi fészket az agglomerációba: egy csendesebb, zöldebb, mondjuk ki családbarátabb környékre, ahol a gyerekek nyugodtan rohangálhatnak és biciklizhetnek az utcán, játszhatnak…..
Senki nem szeret rossz kritikát kapni. Mikor keményen dolgozunk, hogy létrehozzunk valamit, akár egy festményt, egy regényt vagy egy finom ételt, akkor abban a reményben tesszük, hogy valahol/valaki értékelni fogja. De...sajnos nem mindig azt a visszajelzést kapjuk, amit várunk. Ezzel nem vagyunk…..
Nem érdemes nyár végére hagyni a lakáskeresést az egyetemek környékén és a diákok által hagyományosan preferált városrészekben – például a XIV. kerületben...
Csöccsel, jóhogy. Hogy miért nem vágták ki a műsorból a szegény ember Pamela Andersonját, nem tudom, de mindegy is, a lényeg nem is a szilikonmell, hanem az, hogy amit itt látunk, ugyanaz a pálya, ami itthon is lesz, szóval nem semmi díszletet épített a műsorhoz a TV2. A mi női…..
„Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Nemrégiben meghalt a nagymamám, és a hagyatéki tárgyaláson kiderült, hogy én vagyok az egyedüli örököse. Az örökségem a nagymamám kis lakása, aminek nagyon örülök, mert jelenleg albérletben lakom. Sajnos az is kiderült, hogy nagyon komoly…..
Hiába a sok ezer korrekt tranzakció, ha pont velünk történik valami visszaélés a lakásvásárláskor, biztos rögtön rávágjuk, hogy "mind ilyen". Vagyis olyan az eladó, hogy az utolsó villanykörtét is elviszi, csontra kipakolja a lakást, pedig nem is kell neki sok dolog...
Aki rendszeresen olvas minket, már talán meg is szokta, hogy elég gyakran jelentkezünk összesítő listákkal a videojátékok világából. A legjobb-legrosszabb listák viszont elég hamar kimerülő témát jelentenek, ezért kicsit kreatívabbnak kell lennünk, ha érdekes rangsorokat szeretnénk összehozni…..