Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fakirma (Onleány Társasblog)

220 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: FakirmaAz emberek napról napra udvariasabbak vagy egyszerűen csak öregszem. Az évek peregnek, s bár megesküdnék rá, hogy még az idő vasfoga is retteg tőlem, mégis a  laza Hellók helyett  nem csak a Jónapotok gyarapodik szédítö ütemben, hanem a Csókolomok is.…..
Szerző: FakirmaA Zumba központnak csak az öltöző ajtaja szellemes, egyébként a hely a fájdalmasan poénmentes övezethez tartozik.A félreértések elkerülése végett figyelmeztetek minden sokgyerekes, negyven év körüli mozgáskoordinációs zavarokkal közdő öregedő nőt: ha valaki…..
Szerző: FakirmaTe mit tennél, amikor reggel negyed nyolckor a földön fetrengő pizsamás kiskamaszod azt üvölti a pofádba, hogy nem ül be egy olyan szívtelen anya autójába iskolába menetel céljából,  aki nem intézi el a gyereke helyett a gyereke által kikérni elfelejtett…..
Szerző: Onleány Autó vagy bicikli?Még sosem próbálkoztam vele, hogy nálam erősebb dolgot irányítsak. Inkább óvatosan hosszabbítgatom, növelgetem a testemet. Szóval bicikli. (Szofi)Mindkettőt szeretem, de ha választanom kellene, gondolkodás nélkül a biciklit hajítanám el.…..
Szerző: Lotte   Ma rám vetült, és mondhatom, vacak érzés volt. Vásároltam a közeli szupermarketben, fogyasztói kosaram összetétele afféle fiúgyerekes-szülinapi készülődéses volt: Tüskeböki néhány nap múlva hétéves lesz, így számgyertya, gyerekpezsgő, Star…..
Fakirma (Onleány Társasblog) 2013.01.30 12:21:00
Szerző: Fakirma  A héten a depresszióról szerettem volna írni, de hatalmába kerített a Drakula hormon, és elszállt minden erőm. Tényleg van ilyen szörnyeteg, majd beszámolok róla a depis bejegyzésben, most viszont bemutatom nektek a Vakondtúrás névre hallgató fájdalmasan…..
Szerző: Onleány Függő vagy vagy nem vagy?Nem vagyok függő. Gyűlölöm a gépet, napokig rá se nézek, aztán rám tör a tömény szorongás, amikor bekapcsolom...(Fakirma)Ó, nekem nagyon sokat adott a net, egyelőre többet, mint amit elvett. Lustaságomból adódóan, ha ott van, nem…..
Fakirma (Onleány Társasblog) 2013.01.27 14:15:00
Szerző: Lotte     Másodikos kisfiamnak van egy kis osztálytársa, Borika, aki más, mint a többiek: akadozva beszél, a mozgása nem koordinált, hamar el is fárad. A születése körül történhetett valami, talán oxigénhiányos állapot vagy valami hasonló, nem tudjuk pontosan.…..
onleány társasblog Kuckó 2013.01.22 15:41:00
Szerző: FakirmaSzerintetek milyen lelki folyamatok állhatnak a gyermekek krónikus kuckóépitési láza mögött?a) Az anyaméhbe való visszavágyás regressziós tendenciái.b) Az ontogenetikus fejlődés elakadása az ősember-szinten.c) A meleg-engedékeny nevelési attitűd…..
onleány társasblog Homeomámia 2013.01.18 18:07:00
Szerző: FakirmaFestmény a Kisüzem kocsmábólNyakunkon a taknyos szezon, minket már alaposan bekebelezett, a két kicsi napok óta itt hörög az intim szférámban. Ami persze nem baj, hiszen a betegállomány rabságában legalább megtanulom értékelni a munkahelyemet, ahol szeretnek, nagyra…..
onleány társasblog Kondikandi 2013.01.14 17:35:00
Szerző: FakirmaHiába a sportos életmód, a zimankó alaposan visszavesz a lendületből. Én például mostanában megdermedek a szabadtéri mozgás gondolatától is, így hát se futás, se tekerés, legfeljebb a jó meleg szobában nyúzom a súlyzókat és a szobakerékpárt. Ezen persze jót…..
Szerző: FakirmaSosem rajongtam a krimikért: unalmasnak tartottam őket, ha pedig peregtek az események, azonnal elvesztettem a fonalat. Poirot-n és Miss Marple-en kívül mindössze Monk felügyelő hódította meg a szívemet, mázli, hogy hosszú távú memóriám deficitjének…..
Szerző: Fakirma A karácsonyi őrületben azért akadt egy kedves órácskám Ojóval a kedvenc könyvesboltomban. Dagadtam a büszkeségtől: ahogy kislányommal békésen böngésztük a mesekönyveket, semmi jel nem mutatott arra, hogy négy neveletlen gyerek elgyötört édesanyja vagyok.…..
onleány társasblog 2012.12.29 12:01:00
Szerző:A diéiház az diliház. Akár ünnepre, akár egy szürke hétköznapra ébredünk. Legfeljebb az aktuális  kellékek és a keretek változnak meg. Én például a Karácsony környékén  alatt úgy teszek, mintha egy tök normális család tök normális tagja lennék. Nem…..
Szerző: FakirmaLotténak küldöm ezt az utolsó szalmaszálat, csak azért, hogy  ne aggodalmaskodjon feleslegesen: bár a világ  kétségtelenül rossz irányba halad, a magyar virtus odacsap a nemi sokszínűségnek. Íme, egy szívmelengető kép egy hazai óvodából: itt nincs…..
Szerző: OnleányJobb adni vagy kapni?Adni jobban szeretek. Tényleg! (Lotte)"Gyerekkoromban a legnagyobb álszentségnek tartottam, ez "a jobb adni..."mondást. Ma már tényleg jobban élvezem.(Szofi)Csak akkor szeretek adni, ha ki tudom találni a másik titkos vágyát. Sajna ebben elég rossz…..
kedves törzskommentelőnk, Réka kisbabája. Egészséges kisfiú, negyedikként villámgyorsan jött éjszaka a világra, a felnőtt férfiak (orvos, apuka) nem is tudtak lépést tartani vele. Réka jól van, és mikor beszéltem vele, hatalmas öröm és elégedettség sugárzott a telefonból.…..
Szerző: FakirmaA Karácsony nem csak azért gáz, mert nem tudok mit kezdeni a mítoszokkal. Az igazán nagy arculcsapás akkor jön, amikor szembesülök azzal, hogy hétköznapi balfaszkodásaimon túl még arra se vagyok képes, hogy valami ünnepi kajával lepjem meg a családot. Őrült…..