Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KorneyBerkson

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Aki mindent bevállal 2012.06.18 18:07:00
Rózsa Zoli olvasónk csőre töltött telefonnal (vagy fényképezőgéppel) járja a világot és jól teszi: csodát talált. Én percekig nevettem rajta, de volt, aki sápítozott, pedig valójában csak egy oltári jó - valószínűleg szükség szülte - poén lehet ez a mesterember-pickup.…..
Majdnem félúton van a Föld felé, miután kipöfögött a Holdra - Négyszázezernél kezdtem hinni benne. – mondja Decker Jóska, miközben megpaskolja a kopott, hámló géptetőt, - azóta már reggelente köszönök neki, egyelőre nem is gondolok arra, mi lesz majd, ha nem lesz.…..
TComment Két turbóval az igazi 2012.02.20 06:15:00
Három éve ígérik, most megérkezett az Insignia duplaturbós dízele. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Célba vették az európai kompaktokat, és sok szempontból el is találták. Az új Hyundait jól összerakták, a motorok is rendben vannak.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
KorneyBerkson 2012.02.17 21:11:29
@4x4: ... En meg azt valasztanam, amelyik jobban megfelel a kovetelmenyeimnek...
KorneyBerkson 2012.02.17 21:12:55
@GYUSZI BACSl: es pontosan hany ejszakan at utaztal civic belsovel korulveve? De szerintem golffal sem igen sokat, felteve, ha nem a 10-15evesrol van szo ;)
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Kimondjuk: GSI? 2012.01.23 05:59:00
Ha olyan jó seggem lenne, mint a GTC-nek, egész nap csak azt simogatnám. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
KorneyBerkson 2012.01.23 14:33:10
@Shadowbull: valahogy igy van.

Meg azt hozza tennem, hogy ez ellen ugyan mi semmit nem tehetunk, viszont azert legelabb ott tarthatnank, hogy picivel tobb ember szulessen Europaban, mint ahanyan meghalnak, mert elobb utobb nem lesz ki kitermelje a nyugdijat.
A harmadik nap csaknem eseménytelenül telt a Montén, ezért ma nem csak a tegnapi versenynapról posztolunk.Petter Solbeg, Colin McRae, Didier Auriol, Juha Kankkunen. Mi a közös bennük? Helyes megfejtés, hogy világbajnokok, de van még más is, ami összeköti a legendákat: igen komoly…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
KorneyBerkson 2012.01.20 12:03:45
@Azta: Valoszinuleg a kis pocskoszoruddel nagyon biztonsagosan vezetsz, es eletedben nem volt szukseged se ABSre se ESPre, sot valoszinuleg nem is vezettel olyan kocsit amiben van, de azert jol osztod az eszt.
KorneyBerkson 2012.01.20 16:25:09
@Pobjeda elvtárs: Ha majd valamelyik magyal "luxus"autos faszi, aki bassza fillert belemszalad, akkor ne legyen neki luxus tejelni... Hogy a budos eletbe magyarazza meg az ilyen csokott embereknek, hogy a tobbletkiadas csak a teli meg a nyarigumi ara kozti kis kulonbseg, meg a gumicsere... bocs, akinek erre nincs penze es nem tudja az auto uzemeltetesebe belekalkulalni, annak nem kell kocsi, ilyen egyszeru.
TComment Karikás zsebcsatahajó 2012.01.19 06:15:00
Tör előre az Audi, kérlelhetetlenül és kiszámíthatóan. Ezúttal a kompakt prémium-SUV-ok szólistájára rúgták rá az ajtót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
KorneyBerkson 2012.01.19 13:14:31
@gyvy: Hat nem tudom pontosan milyen az a semmire se valo auto, de ha a kategoriara gondolsz, akkor a Q3 ugyanaz a kategoria, ergo szinten semmire se valo. Azzla a kulonbseggel, hogy az X1es nem nyomott seggu. Azt hogy az audi mivel nyult es mivel nem nyult melle nem kell ragozni, mivel ugyanugy mint ahogy az anyaceg a komformista mainstreamet celozza meg, ugy az audi a premium szegmensben halaszik az olyan emberekre akik azert veszik az audit, mert most ez a cool. Es szemlyesen ismerek sok ilyen autokhoz nem igazan erto embert, ekik 2 ertelmes eszervet nem tudnanak felhozni amellett miert azt valasztottak. Persze objektiven nezve, eleg azt mondani, hogy csak mert tetszik, de mikor van szinte a szomszedban ket ilyen versenytars, akkor az esz megall. Az uj A6 peldaul tokeletesre sikeredett, majdnem, csak van egy 5er... Az A5 szinte majdnem szepnek mondhato a szappantarto kulsovel, de latni, hogy nagyon senkit nem akartak elriasztani az autoveteltol, viszont a belso az siralmasan nez ki. A par evvel idosebb 3as coupe szerintem meg mindig veri minden teren. A belseje annak sem sokkal szebb, viszont mindenkepp ertekesebben hat.
A Q7 egy szinten szappantarto formaba bujt muflon, szoval ahogy elnezem az audit az osszes kocsijuk szepsega abban rejlik, hogy nincs rajtuk semmi erdekesseg, meg csak egy erva vonal sem, ami az emberben barmifele emociot is keltene. Arrol nem is beszelve, hogy kinek kene olyan premium auto, amely reszben egy fabiabol epitkezik... ;)
KorneyBerkson 2012.01.19 14:02:36
@abaka: Termeszetesen kellenek es premium kisautonak is nevezhetok, valamin nevelkedni kell a csalad gyongyszemenek es egy A-merci nem rossz valasztas, de az a kijelentes, hogy az A1 kelendo lenne, elgge nagy tulzasnak mondhato... ugyanugy mint az A2es, par even belul feledesbe merul, azzal a kulonbseggel, hogy az egy meg nem ertett jo kisauto volt, mig ez valojaban nem rughat labdaba se az A-klasse mellett mar csak a kialakaitasabol is adodoan, se a Mini mellett, mert nincs kultusza...
TComment Qashqai V8 de luxe 2012.01.18 06:15:00
Jó ötlet a 350Z-ből terepjárót építeni, nemde? Ja, hogy két tonna? A V8-as motort ez nem zavarja túlzottan. Amúgy használtan már Qashqai-árban van. Mai cikkünk blogposztja...
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
KorneyBerkson 2012.01.09 11:58:00
@speed2006: Fu, raycee1234.blogspot.com/2012/01/car-sales-sweden-2011.html, valahogy te egy masik svedorszagban elhetsz... Meg a 40%-kal konyebb Civicet hasonlitani egy S80hoz...
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
KorneyBerkson 2012.01.03 19:21:28
@2-More: Nagyon rosszul latod a helyzetet, mer egy forinttal olcsobb orabere meg csak at se fut az agyan senkinek mast alkalmazni, nem terul meg soha a dolog...
Es ezt ne hasonlitsd egy esetleg 15-20-25 millios kocsi vasarlasahoz, mert ebben az esetben kulfoldon megvasarolt kocsi eseten siman jo par millio forinttal olcsobban jon ki az ember, es mielott elojonnetek a csorodumaval, az 1-2-3 millio forint 1-2-3 millio forint annak is, aki ennyit kiperkal egy autoert, Sot, lehet ezt az osszeget jobban megbecsuli, mivel tudja mibe kerul eloteremteni. Szoval azert nem artana igy is megkozeliteni a szituaciot.