Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bölcscsősz

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzetközi szakértők dolgoznak a seggszáj eltávolításán. „Nem kívánjuk visszavonnni a tervezett netadót” - nyilatkozta az MTV Ma reggel című műsorában szerdán Németh Szilárd a kormány nevében. A köztévé adását ekkor azonban meg kellett szakítani, ugyanis többeket…..
A luxemburgi repülőtéren sikerült egy pár kérdést feltennünk a magyar diplomácia első emberének, aki Washingtonba indult tárgyalni a beutazási tilalommal sújtott magyar közszereplők ügyében. Számonkérés, információszerzés vagy bemutatkozás az út célja?Bár…..
bölcscsősz 2014.10.23 21:14:31
Kedves kül-gaz külügyminiszter úr! Engedje meg, hogy egy kínosnak látszó és ugyanakkor nem kevésbé kínos kérdést tegyünk fel, az RTL. Klub híradósaiként. – Csak tessék, tessék, bátran és nagy elszánással állok az önök rendelkezésére. Kedves Péter, kedves külügyminiszter úr! Engedjen meg egy kínos kérdést:a mostanában is terjedő korrupciót Ön, hogyan értékeli? -Természetesen engem is nagy megdöbbenéssel érintett, ugyanúgy mint a miniszterelnök urat. Sejtelmünk sem volt, erről a szégyenletes eseményről, hogy kiderül. Nemkülönben apukámat is váratlanul érte ez a hír, amit hű szövetségesünk és barátunk az USA hozott a tudomásunkra. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy a mi fiatal demokráciánk csak 25 éves. Ennek ellenére sikeresen építjük le a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerét, hogy még inkább biztosítsuk a korrupció terjedésének kiteljesedését és növekedését. Tehát nemcsak Európa, de az egész földkerekség, beleértve a szárazföldeket is, minket csodál, ami a korrupciót illeti. Ugyanakkor -hacsak nem viccelődik az USA - szeretnénk, ha megnevezné az érintetteket, mivel rajtunk kívül nekünk a legcsekélyebb tudomásunk sincs, kik lehetnek a kitiltottak. – Kedves híradósok, bocsássanak meg, sajnos időm lejárt, azonnal indul Amerikába a repülőm, mivel repülnöm kell, mert már vár a washingtoni külügyminisztérium első portása, akivel fontos tárgyalásom lesz. – További jó utat kedves külgaz és külügyminiszter úr. – Már vissza is érkezett kül. gaz és külügyminiszter úr? Hiszen nincs öt perce, hogy elbúcsúztunk. – Igen, mert értesítettek a reptéren, hogy egyelőre soha többé nem utazhatok az Államok területére.
Excel-táblázatokat, füstölőket és pandákat ábrázoló kártyanaptárakat is találtak az Ökotársnál. A Készenléti Rendőrség ismét megmutatta, hogy nem fél erőt alkalmazni ott, ahol túlerő várja őket. Így tettek az Ökotárs Alapítványnál is az állomány…..
bölcscsősz 2014.09.09 14:05:40
Már akkor is nagyon gyanús volt ez az ún. áll civil vircsaft. Megtévesztett minden jóérzést tanúsító és tiszta szándékú igaz magyar hazafit határon innen és túl azzal, hogy hazaáruló módon lefeküdt a fjordok övezte norvégeknek és az ő befolyásuknak. Mert vajon mi késztette ezeket a norvég nyelven beszélőket arra, hogy megengedhetetlen és nem korrekt eszközökkel beleszóljanak országunk és hazánk, Magyarország belügyeibe, persze a ballib. ellenzék tevőleges együttműködésével? Fent nevezettek amellett, hogy elvetemültek, képesek voltak az un. áll civil vircsaft útján befolyásolni. Ugyanakkor éberségünk sem alszik mindig. Sokáig tettettünk magunkat és ezzel egyidejűleg úgy tettünk, hogy nem értjük galád szándékaikat és ezzel elaltattuk gyanújukat. Persze titkosszolgálati eszközeink, már a kezdetkor észlelték és folyamatosan jelezték aknatámadásukat. Mi akkor kivártuk az alkalmas pillanatot és nagyon profi módon lecsaptunk a befolyásuk alatt álló civil álarcot viselő gonosztevőkre. Még időben, szinte késlekedés nélkül elütöttük a leszámolás óráját. Jellemző, hogy ezek egytől egyig meg voltak lepődve gyors és hatékony módszerünktől. Akkor ismét ütött az óra, és a legalkalmasabbnak látszó időpontban, hirtelen és nagyon gyorsan, minden lassúságot mellőzve törtünk rájuk. Mi senkinek nem engedjük meg forradalmi és szabadságharcos önvédelmünk aláásását! A valódi civil Cöf útján nyílt levélben kifogásoltuk tiltakozásunk elvtelen lejáratását és gúnyt űző szándékát. Ezt post restante szétküldtük a világ minden tájára, konkrétabban a norvég kormánynak. Mert Magyarország nem hagyja magát!
Ők aztán értenek a vodkához - indokolta a döntést Kurucz Éva kormányszóvivő. „2015-től már csak Oroszországban, speciális üzletekben juthatunk alkoholhoz, illetve juthatnak azok, akik nem polgármesterek, kormánypárti képviselők, vagy az ő rokonaik, esetleg hentesük”  -…..
Példaértékű tolódásokat látott az U19-es magyar kapitány. „Brazília egyértelműen a jövő csapatát építi, így minden meccsen egyre jobbak lesznek” - értékelte a brazil-német világbajnoki elődöntő mérkőzést Mészöly Géza, a magyar U19-es válogatott szövetségi…..
A miniszterelnök interaktívan üzen majd a lakosságnak, az ígéret szerint lesznek randomizált plakátok is. „Üzenjük a németeknek - hátrább az Audikkal!” - ilyen, és ehhez hasonló üzenetekre használja majd a Miniszterelnökség az áprilisi választás előtt kihelyezett…..
A nagyon hasonló nevű "Közqép Zrt." nevű kínai cég építhet hidakat, utakat, és nemzeti kínai büféket.  A Közgéphez megtévesztésig hasonló nevű "Közqép Építő- és Tendernyertes Zrt." az idén már több milliárd forint értékű megrendelést kapott az államtól. A…..
De lehet jelentkezni e-úttörőnek, lesz Gulyás@Gulág fesztivál, Putyin elnök pedig spontán módon fog megküzdeni egy rezsiellenállóval. Ezek is részei a Pak(s)tumnak. Újabb részleteket ismerhettünk meg a Paks II építéséről szóló megállapodásból, illetve annak…..
A helyi fideszes országgyűlési képviselő szentmisei ajándékáról még Ferenc pápa is szót ejtett a szokásos, karácsonyi Urbi et orbi imádságban. "Régóta nem volt ilyen szép és bensőséges a karácsony nálunk. Gyermekeinknek azt kellett mondanunk még a múlt héten, hogy…..
Leeds-i kutatók mutatták ki egy 14 hónapos vizsgálat után, hogy van olyan terület, ahol Magyarország nem teljesít jobban. Szijjártó Péter Brüsszelhez fordul. A kutatók szerint több olyan afrikai ország is van, amelyek a vízilófroclizás területén eredményesebbnek bizonyultak…..
bölcscsősz 2013.12.18 09:46:46
Ez sertés, és ez felháborító! Az angolok, valamint a britek már megint ócsárolják országunkat, valamint hazánkat és nemzetünket, amit eddig még soha nem tettek. Kétlik, hogy Magyarország jobban teljesít és „megdönthetetlen” bizonyítékokkal hozakodnak elő. Mindezek cáfolatára néhány példával szeretnénk szemléltetni a fejlődés megállíthatatlanságát. Ezek:
– Elértük, hogy nálunk még a víz is egyre több folyadékból áll parlamentünk kormánypárti képviselőinek fejében, akiknek inteligenciahiányadosa is páratlan és pártatlan és megállíthatatlanul egyre jobb. – Egyre több férfi képviselőnk rendelkezik vak komondorral, hogy élettársuk átesését biztosítani tudja. Ebben is jobban teljesítünk. – Növelni tudtuk a korrupciót, sőt pénzügyekben is többet tudunk lenyúlni, mint bármikor, amiben kedves vezetőnk is jobban teljesít. – Nemcsak az egy főre esést, hanem az egy főre eső téglát is meg tudtuk duplázni. Ebben is jobban vagyunk. – A levegő vételt már kizárólag hazai forrásból biztosítjuk, és nem szorulunk a multikra, így azt 10 százalékkal csökkenteni tudjuk, hasonlóan a rezsicsökkentéshez. Gyorsabban közeledünk a hanyatló nyugathoz, vagyis a hanyatlásban is növekedünk. – Elértük, hogy a ma holnap legyen. – A világon egyedül mi építünk valamennyi magyar ember számára stadiont, színre, fajra, vallásra tekintet nélkül. – Az éhezés, kiemelten a gyermekéhezés vonatkozásában is igyekszünk utolérni Nyasszaföld és más afrikai ország szintjét. Tehát mindezek a példák bizonyítják, hogy Magyarország jobban teljesít!
Egy budapesti megállóban több utas is működő kijelzőt látott, a BKK 1 órán belül kijavította a hibát. "Több lakossági bejelentés után kiszállt a Budapest V. kerületi helyszínre három technikusunk, akik 47 perc alatt visszaállították eredeti állapotába a szerkezetet,…..
A most készülő új házszabály szerint a jövőben a felállva kell köszönteniük az ülést vezető elnököt, amikor ő az elnöki emelvényre érkezik. A női és az idősebb képviselők tiltakoznak. Az LMP, a Jobbik, a DK és az MSZP női tagozata anatómiai okokra hivatkozva…..
Moszkvában, Edward Snowden-nél talált menedéket az adóbotrányt kirobbantó Horváth András. A volt NAV-os a Sólyom Airways járatával érkezett az orosz fővárosba, inkognitóban. A szaúdi hercegnek öltözött Horváthot kalocsai mintás burnusza, és rayban napszemüvege miatt nem…..
Vakkomondor Orbán Japánban cáfol 2013.11.21 16:29:52
  A miniszterelnök cáfolja, hogy azért érdeklődnek utánunk Japánban, mert az elmúlt években a magyar gazdaság harakirit követett el...
A Századvég Intézet legfrissebb kutatásai a dohányzás eddig nem ismert pozitív hatásait tárták fel. "Nagyon egészséges dolog dohányozni, de hogy miért azt egyelőre nem mondhatjuk el. De higgyék el, így van!" - nyilatkozta Mecseki Tibor Menyhért az intézet egészségügy…..
„Én a Mészáros Lőrinc vagyok, aki életében nem privatizált semmit, nem nyert semmiféle pályázatot, mindent a saját erejéből teremtett meg” – mondta Orbán Viktor szülőfalujának, Felcsútnak a polgármestere bő egy évvel ezelőtti, atlatszo.hu-nak adott videóinterjújában. A…..