Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timoteus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
Történetében először osztott ki 100 pontot bornak az amerikai Wine & Spirits bormagazin. Ez a példátlan megtiszteltetés éppenséggel egy magyar bornak jutott ki – pontosabban egy 2,9-es alkohollal és 600 grammnyi maradékcukorral hömpölygő eszenciának, amelyet a Royal Tokaji…..
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
comment:com Hoff a kurva 2006.11.04 13:01:00
Kurválkodással lehet igazán nagy pénzt keresni, csak a szórakoztatóiparban ezt nem így hívják, hanem haknizásnak, pedig színtiszta szopásról van szó, higgyenek nekünk. David Hasselhoff, a bajor háziasszonyok nagy kedvence és az ún. futballista frizura egyik élharcosa még a…..
A Művelt Alkoholista Bakavér 2006.10.05 18:36:00
Amikor kollégáimnak, barátaimnak bikavért szoktam ajánlani – ez elég gyakran előfordul –, rendszerint azt válaszolják, hogy mink nem szeressük a bikavért. Ennek szerintem az a magyarázata, hogy egy rendszerrel korábban alaposan lejáratták a márkanevet, amely azóta sem…..