Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurka

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Aranytartalék 2011.11.17 11:30:00
via..
Kurka 2011.11.18 08:20:14
Kurka 2011.11.22 11:40:12
@organikusviselet: :-) Bizony. Ezért a táskáért mindent :-)
Végre megszületett a poszt, ami miatt most egyrészt a nagy költők forognak a sírjukban, másrészt Enya is kap egy tombolós dührohamot, ha meghallja a zenemeges feldolgozást. Jó sok itt az egyes dátumilag máma, húzzunk is el inkább Karíbiába! Zenemeg: Enya - Caribbean Blue…..
Kate Moss júniusi esküvőjéről készült képeket nézegetve az egész divatvilág zsongott attól, hogy milyen gyönyörű lány Kate Moss féltestvére, Lottie. Azonnal elkezdték a cikkezést arról, hogy mennyire érdemes lenne neki Kate nyomdokaiba lépni és modellként dolgozni, így…..
Lassan engem is magával ragad a karácsonyi készülődés, az ajándékok kigondolása. Ahogy minden évben, így idén is elhatároztam, hogy még jóval az ünnepek előtt beszerzek minden ajándékot, hogy a karácsonyi vásárokban már csak kellemes időtöltésnek tűnjön a nézelődés, ne…..
Madonna kinyitotta a közhelyládát, miközben a decemberi Harper's Bazaar címlapján pózol, elmondása szerint ugyanis fontos, hogy a gyerekek csodálják és tiszteljék a szüleiket. Ha ezt nem mondja, egyébként akkor is sejthettünk volna valamit az elképzeléseiről, hiszen ő az a nő,…..
A lehallgatási botrányba keveredett News of the World újság számtalan sztárt lehalgattatott: ezt az egyik, általuk felbérelt magánnyomozó, Derek Webb árulta el. Ő figyelte meg többek között Vilmos herceget is, de emellett számtalan sztár és hírességet: Harry herceget, az ő…..
Ismerjük már a ruhák és a kiegészítők nagy részét, a kollekcióhoz készült divatfotókat, láttuk a bemutatót (vagy legalábbis egy részét), már csak dolog van hátra, méghozzá a reklámfilmecske, ami mindent összevetve a legjobb az egészben - legalábbis nekem ez tetszik a…..
Kurka 2011.11.11 09:17:00
   RunTilt futás November 13 Vasárnap 16.00 Margitsziget szökőkút  Ez lesz az első téli RunTilt. Ez lesz az első RunTilt light. Jó eséllyel 0 fok körül lesz a hőmérséklet, de inkább – 2, ami azt jelenti, hogy kb annyian leszünk mint bármelyik Nike Runningon, azaz…..
  Már félve ülök be magyar filmre, mert már sokszor volt hányingerem egy-egy film után. Szerencsére végre egy pozitív csalódásról tudok beszámolni: A vizsga című film szerintem zseniális.  Az alapötlet is figyelemreméltó: úgy mutatja be az '56 utáni megtorlás…..
A halas ételek mostanában erősen túlsúlyba kerültek, de nem tehetek róla, sokszor volt hal, erről tudok írni. Persze volt más is, pl. sok kacsa, a múltkor egy hétig szinte csak kacsát ettünk mindenféle formában, de azok már mind voltak a blogon, nem rakhatom ki még egyszer.…..
Az üres Roberto Cavalli üzlet nem mutat túl szépen az Andrássy úton az Operánál - a kígyós kilincset is leszerelték -, szerencsére azonban még egy hónapot sem kellett nélkülözniük az olasz divat hazai rajongóinak. Igaz, a luxus helyett egy prémium márka érkezett Budapestre, a…..
Belsőség Így készíts videót 2011.11.10 17:21:00
Így készíts videót egy teljesen hétköznapi autós találkozóról, nincs részegen összevissza üvöltő ember-hang, ide-oda rángatott kamera vagy trágár, poénosnak hitt beszólások. Ellenben vannak, akik tudják kezelni a technikát. Csak a hangulat, egy baráti társaság és Emil…..
Ez a megadott tizenegyesek világnapja.- 11 évvel ezelőtt indult el hódító útjára az internetes scheisse-pornó. - 1911. november 11-én találta fel a bőrcuccban emberkedést Sir Peter Harley és John Davidson.A nap bölcsessége: „Németek? Pföjj!” - ősi francia…..
Kurka 2011.11.11 08:20:30
@Totálbrutál Férfisertés: Igen, ez már jobban hangzik... :-)
„Mélben megint azt írja, hogy aranyos vagyok, és már majdnem visszaírtam neki, hogyha még egyszer ezt írja, vagy mondja, lehet, hogy kiugrok az ablakon” – ha a nő csellel hívatja meg magát egy italra, már az is rossz jel, és ha csak ígérget, akkor végképp nincs okod…..
Ezzel a rommá lőtt Budapesttel szeretnék szép jó reggelt kívánni minden kedves olvasónknak, egyúttal szimbolizálni az Urbanista feltámadását az egyhetes vergődésből. Külön felhívnám a figyelmet milyen dögös halálfejes jelvények voltak 48-ban a Magyar Honvédségben. (tippek:…..
Kurka 2011.11.11 08:13:59
Idén is megrendezésre került a Victoria's Secret éves bemutatója. A tegnap esti show - hasonlóan a korábbi évek bemutatóihoz - nem szűkölködött a gicsses elemekből, mégis úgy érzem idén valamelyest hangulatosabbra sikeredett a cukormázas parádé. A korábbi évek bemutatói…..
Kurka 2011.11.10 16:15:58
Britney is volt már jobb formában, de a volt férje, Kevin Federline igencsak elengedte magát. A mára ötgyerekes apuka úgy néz ki, mintha ő hordta volna ki és egyszerre valamennyi gyermekét. Az egykori táncos az utcán fut, hogy leadjon a súlyából, a sportolás azonban annyira…..
GellerZeller Párcsere 2011.11.10 14:42:00
Amber Rose aztán nem tesz lakatot a szájára. A Kanye Westtel való kapcsolata miatt híressé vált hölgyemény most egy interjúban elárulta, hogy Kanye 2010 nyarán, amikor Kim Kardashian a Kim és Kourtney beveszi New Yorkot tévésorozatot forgatta, valóban összeszűrte a levet a…..
Kurka 2011.11.10 14:44:55
Sokan - joggal - kárhoztatják a Fideszt, hogy valódi program nélkül indult neki a 2010-es választásoknak; a mai napig kapkodó blöffprogramot eredményezve. Mi mint - egyre valószínűsíthetőbben - váltópárti, szakértő erő, nem kívánunk a választópolgárokkal biankó…..
Kurka 2011.11.10 13:55:18
@Modor Tibi: Ok, de a teljes munkanélküliséget nem szabad megszüntetni, mert jó ha van. lsd.: szocializmus.
Sok jót nem fognak gondolni az országunkról Brad Pitték, akiknek a filmes kellékfegyvereit lefoglalták a hatóságok, akiknek az egyik munkatársát elütötte egy motoros az Astorián, akiknek két gyermekét is kórházba kellett vinni, akiket egy magazin beperelt. A sztárpár rövid úton…..
Kurka 2011.11.10 13:47:28
A szomszéd kertje Fűszeres grill 2011.11.10 10:39:00
Szereted a friss fűszernövényeket? És a grillezés is a barátod, ugyanakkor kevés a helyed? Akkor az alábbi kombinációt neked találták ki. Az ötletes szerkezet tetejébe fűszernövényeket ültethetsz, amit a grill használatakor egyszerűen leemelsz, majd használat után…..
Nehéz elhinni, hogy még mindig vannak emberek, akik beszopják az Ingatlanbazar/Ingatlandepo.com 30 napig ingyenes, utána automatikusan meghosszabbodva fizetős hirdetéseit, és fizetnek is nekik. Gábor abba a halmazba tartozik, akiknek még nem az az első dolguk, hogy a neten keressenek…..
Lady Gaga nekem Phoebe Buffay - egyszer láttam a Youtube-on a videót, melyen még ismeretlenül, hosszú barna hajjal danázik egy hollywoodi klubban. Kísér a Reménytelenül Kinéző Közepesen Béna Gimnazisták zenekara. De Fibi Büfé odaver - bár nem gondoltam volna, hogy ez egyszer majd…..
A köztársasági elnök ázsiai körútján Türkmenisztánba is betért, ahol különleges ceremóniával fogadták.A türkmén szokásoknak megfelelően a nemzeti gárda egyik századosa dekázással köszöntötte Schmitt Pált, miközben magát szurkálta egy tőrrel. Eközben az ország…..
Kurka 2011.11.10 11:35:47
Igazságtalanul sok rizs pihen az áruházak polcain, amihez a rovarok csak kínkeservesen tudnak hozzáférni, ezért a jogaikat követelve elfoglaltak egy Riceland-raklapot: A Riceland barna rizses zacskóiban különböző állatokra találtunk. Két dobozzal vásároltunk, a bennük lévő…..