Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iptables

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
Három nap színjáték után csak az lett, amire a legnagyobb volt az esély: Viktor kihátrált az olimpiából. Teljesen igaza van, profi, helyes döntés. A saját hatalmi szempontjából nézve. Ez az ország, ez a rendszer már rég úgy működik, hogy a demokráciának, az igazságnak akkor van esélye, ha a vezér…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
iptables 2016.12.05 08:53:06
@vintezis: Értem én, hogy bonyolult... A lelki békéd kedvéért: comment.blog.hu/
iptables 2016.12.05 21:19:12
@vintezis: Jól érzed; adott szellemi tudással bírok ahhoz, hogy be tudjak gépelni egy hivatkozást. Jól eső érzéssel tölt el, hogy neked, mint rászoruló nemzettársamnak, ezzel a tevékenységemmel elősegíthettem törzsfejlődésedet. Előléphettél billentyűzethasználat-mentes szintre. Érezem, elérted ezzel az életcélod.
Gratulálok: oi67.tinypic.com/2uj3xnm.jpg
iptables 2016.12.06 18:15:17
@vintezis: Sejtettem, hogy a további "hibákat" észre sem veszed. Még három van: Javaslom, nyomtasd ki, és egy 7 évesnek add oda. Majd ő bekarikázza neked a többit.
Az ember egy nagyon fura lény. Ma úgy véljük, hogy irtózunk az erőszaktól, különösen a rendkívül kegyetlen erőszaktól, és csak nagyon kirívó esetekben, néhány megborult elmének okoz örömet mások kínzása. Szép gondolat, de sajnos önámítás, a mai napig jóval több a jellemzően gyengébbel, sok esetben…..
iptables 2016.11.30 10:59:12
@Arthur Arthurus: Igen, merthogy Drakula apja a magyar Sárkányölő Szent György lovagrend tagjai közé meghívást kapott, amit elfogadott. Na, hogy' is van latinul a sárkány? :-)
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
iptables 2016.11.21 02:34:59
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem kevered a szénmonoxiddal a CO2-őt? A CO2 az emberi testben meglehetősen stabil, és hasonló módon végez az emberrel, mint a nitrogén. Jó néhány alkalommal szereztem CO mérgezést - olyan helyen dolgozom -, és rohadtul tudom, milyen alattomos. Két kollégámat nyírta ki eddig; esélyük sem volt: ~ 5000 ppm fölött egy slukk elég a bénuláshoz. A CO2-nél van még esély a menekülésre, mert nem okoz bénulást: az ember érzi, hogy kevés az O2, és menekülőre fogja - ha tudja, merre kell menni.
A N2-re visszakanyarodva: nem technikai okai vannak, hogy nem alkalmazzák: egy 3 m3-es tartály kiürítése, vagy inkább 21%-nyi O2 bepumpálása nem nagy mutatvány (voalá, kész is a kommersz levegő...), hanem a túl humánus volta. Az illető a N2 közel 100%-os töménységű belélegzésekor egyfajta euforikus állapotba kerül, és még kellemesen is érzi magát kivégzése közben. Ezért alkalmaznak cianidokat, melyek irritálóak, és fájdalmat okoznak a tüdőben, miközben, ahogy helyesen írtad a hemoglobinban lévő Fe-hoz kötődve beelőznek az O2-nek.
iptables 2016.11.21 14:28:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha a dinitrogén-monoxidra gondoltam volna, akkor azt írtam volna.
Nem világos, mi folyik most a BME GTK-n? Ki mit akar, mi miért történik? J.K. Rowling pillanatok alatt rendet rak a fejedben. Andor György dékán szerepében: Piton professzor, Roxfort: BME, Durmstrang: ELTE, Dumbledore meg...úgyis kitaláljátok. Jó szórakozást! A Mágiaügyi Minisztériumból leszóltak…..
iptables 2016.11.16 07:01:25
@Vén motoros:
Nem vagy egyedül.
Megszűnnek a Star Academy napi adásai a TV2-n, közölte a csatorna az Origóval. Október háromtól már nem lesznek hétköznap este összefoglalók az Akadémiáról, a versenyben lévő énekesek hétköznapjairól egyetlen anyag készül majd, amit szombaton az élő show előtt adnak majd le. A csatorna közleményben…..
Bye "digitális MTV-kommentátor" Alex már január 11-én megjósolta, ki lesz a 8 döntős abban A Dal nevezetű, műsornak csúfolt közpénztemetőben, ahol ő is fizetett munkatárs, és ahol jelen állás szerint Király Viktor, a Depresszió, Kállay-Saunders András, Bogi, a Fool Moon,…..
iptables 2014.02.17 14:46:57
@ügyfélszolgálatos: Egyszámos, lehet, de - ha és kicsit ugyan szkeptikus is vagyok az SMS-ezők eredményeinek hitelességét illetően - a nézők szavazatainak eredményeit jól tükrözi ByeAlex zenei kompetenciáját.