Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cossyc

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek alig egy hónap alatt sikerült megértetnie az iStyle szervizével, hogy tulajdonképpen mi baja van a Macbookjának. Az Apple ezután egy héten belül cseregépet ajánlott fel, de a tavaly nyári modellt már nem bírják összerakni, csak a legújabbat, ami…..
Cossyc 2013.03.06 17:39:34
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De drágaSiposúr, nem erről szól a poszt, hanem arról, hogy az iStyle fosul kezeli a problémát. Ha valaki BMW-t vesz, azt is lefikázod, mert ugyanannyiért vehetne három szuzukit?
Mindannyian tudjuk, hogy a Windows alkalmazásboltja folyamatosan dolgozza le meglévő hátrányát, ami a számokat illeti. Még mindig elég kellemetlen – bár érthető –, hogy a nagy nevek egy része egyelőre kivár a Windows-zal, megvárja, amíg nagyobb lesz a piaci részesedése, és…..
A Microsoft nem rejti véka alá, hogy mit szeretne: a Windows Phone Marketplace és a Windows Store legyen egy és ugyanaz. A WPCentral beszámolója szerint a cég olyan álláshirdetést adott fel, amelyben olyan embert keresnek,aki "lelkesedik a Windows Phone-ért", és aki szeretné, hogy "az a…..
WinMagazin Javítsunk a WP8-on! 2013.02.04 10:00:00
A WPCentral kiadott egy nyolcas listát azokról az elemekről, amelyeket szerintük a Windows Phone 8-ban azonnal javítani vagy pótolni kéne. Ezek egy része még WP7-es időkre nyúlik vissza, más részük viszont új probléma. Közben már ismerünk részleteket az első, Apollo+ becenevű…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Cossyc 2011.12.20 02:05:54
@Nínó Karotta: Megérdemelnek minden jót, amit kapnak. Rajtad viszont nem tudtam kiigazodni. Most vagy éppcsak vissza tudtad fogni, hogy üvölts, mint egy állat (családapához, Rozsomákhoz mégsem illik ilyesmi), vagy sírásközeli állapotban voltál.

Szinte mindegy is, melyik. (Az NSX-es szemelvény különösen) elképesztő anyag lett (én nem értek a videovágáshoz), egyetlen pillanatában sem éreztem azt a rossz értelemben vett magyarságot, inkább olyan érzésem van, mint amikor egy általam kedvelt zenekarról kiderül, hogy magyarok (nálam ez a The Moog-nál volt így).

Holnap megcsinálom a feliratozását, ha te nem, és teszem is fel tecsőre. Ezt mindenkinek látnia kell, akinek az M5 is tetszett.
IDDQD Hardcore-e vagy? 2011.12.07 18:47:26
Vajon mennyi játék a túl sok játék? Mikor mondhatjuk azt, hogy valaki túlzásba viszi, és ez már egészségtelen? Egy reggeltől estig végigjátszott hétvége? Napi átlagban 2-3 óra? 4? 5? Nyilván egyéntől függ, meg attól, hogy  mennyi ideig tartja az ember azt a napi X óra…..
Cossyc 2011.12.09 03:33:19
@bullseye: Word. Úgyse vadászok úgy sosetöbbet taszken nagyfőnökökre a playercitynkben, meg kraytsárkányra harminc emberrel, amiből hat teras käsi mester/kardművész, hat sniper/rifleman kombó, hogy aztán én, aki belelőttem egyet, kapjam meg a gyöngyöt.:D

Sose lesz olyan kraftrendszer mégegy (az EVE-et felejtsük el, nem egy pálya a kettő).
Things I Do Mangó 2011.11.23 04:56:00
 Ó igen. A helyzet az, hogy most, hogy a 7740.16 után egy Samsung update is települni látszik az Omnia hetemre, ideje írnom arról, milyen fantasztikus eszközt is vásároltam magamnak márciusban.Szóval annak ellenére, hogy sokmindenki óvott tőle, megvettem életem első…..
Things I Do The Mechanic (2011) 2011.11.07 04:44:00
Amint azt korábban már említettem, szeretem az akciófilmeket. Szeretem, ha nem akarnak túl sokat elmondani, és azt is szeretem, ha arra koncentrálnak, amire készültek: lövöldözés, verekedések, az óhatatlan készülődés a nagy leszámolásra, majd pedig az utolsó orgazmikus,…..