Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farappa

341 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-irodalom 150 lájkot please! 2017.11.06 06:53:00
Szijja te! Azt a feladatot kaptam mára, hogy mindenképp össze kell gyűjtenem 150 lájkot, amit bármilyen értelmileg csökkentett poszt képes elérni. ...Ne, ne gyere zavarba, azzal még ráérsz. Nincs semmi baj! Nyugi, sok kép és kevés szöveg lesz. Tehát itt az összes lájkindukáló…..
1. A haza nem egy szépre főtt csülök, amit jobbról is, balról is éhes nyársakkal lehet szurkálni csak úgy! Ez már annyira belügy, hogy külügy! 2. A kormánypárt jelenleg egy olyan hangos vödrön játszik, mely kívül-belül üres, mégis csakúgy kong a felelősségvállalás…..
 Az utóbbi időben a média egyik fele, s a trendet követve, kevésbé lelkesen, de a másik is – nagyon hangos az úgynevezett családon belüli erőszak kérdésétől. A problémát körüljárva általában elsikkad a verbális agresszió és a lelki terror gyakorlása, ami többnyire…..
  Hányszor fordult már elő, hogy csak álltál egy partin és hallgattad, ahogy mások olyasmikről beszélgetnek, amikhez fingod sincs? Hogyan hidalható át ez a kellemetlenség? Úgy, hogy értesz mindenhez. Legalábbis, ha követed ezt a sikerreceptet, úgy fog tűnni. Betanulsz pár unisex…..
B-irodalom Filmnovellák (4.) 2017.06.19 08:54:34
Bella Italiana, bella signorita A két gyönyörű nővér a közép-itáliai tengerparton tengeti szép kis dolce vitá-ját, Sophia Marsen, a fiatalabbik, huszonhat éves, dolgos, tüsténkedik a konyhában, kiváló szakácsnő és már egész kora hajnalban halas-kofáskodik, körülzsongják a naiv kamaszok, az arany…..
Tudta? Hogy ma van a kötekedés világnapja? Pedig de. Ezért ma legyen ön is unszimpatikus és elviselhetetlen alak, hogy tartsuk a szokást. Ezen a napon minden országban sárga kitűzőket viselnek a résztvevők, az intolerancia színét, és mogorván bánik mindenki mindenkivel. Nem mintha…..
B-irodalom Filmnovellák (3.) 2017.05.30 05:28:18
Batári Gábor   Rajz-vázlatok, rajzolatok némi szöveg-illusztrációval egy leendő (rajz)filmhez   VI. Kép   Yesabel du Anaconde, épp (nem ép) de igazán kardos menyecske     Mindezt pedig, én, Jean-Claude von Vogüssen báró (de UpaniSade márki is) írom 1666-ban, (nálunk most is annyi van, az…..
Álmomban heteroszexuális lettem 1 percre. Nagyon megijedtem! Féltem, hogy megverek egy nőt. Amikor zihálva felébredtem, arra gondoltam, vajon hány álomnőt kellett volna kielégítenem, elvennem, felnevelnem, elhagynom, elvernem, beperelnem. Jó, hogy időben felébredtem.   Észrevetted,…..
Minden évben van valami balhé az érettségi körül, hol tanárt vernek, hol a tanár ver, hol elfogy a papír, hol nem. A vizes lepedő újra előkerült, így idén se maradunk szárazon! A tételkiszivárogtatásnak csak úgy van értelme, ha a vizsgák előtt kerülnek nyilvánosságra,…..
B-irodalom Filmnovellák (2.) 2017.05.07 05:12:00
IV. Kép   Ana Sazen   Rugalmas léptű katonalány léptének rugalma csak egy láb léptének rugalma. Mostanság. Nem volt ez mindig így, jobb karja s szeme hiányzott a kezdetektől csak. Legalábbis már militáris karrierje előtt, hat éves korában érte a szörnyű csapás.…..
B-irodalom Filmnovellák 2017.05.06 05:12:05
9. kép   A vándor bárcica   Maga a féle bárcica ugye? Kérdezte a korcsmáros, az alanti képen még csak a világvége-hangulatú világvégi kocsma felé gyors lépttel haladó, majdhogynem menetelő alkalmi, (mankó)botcsinálta vándor vument. Már csak romokban. Elugrálhatna itt a bárpult körül. Gondolja,…..
  – Nézzétek! Itt a világvége! – sikoltozott Patrícia, mire többen elsősegélynyújtásra készen rontottak be hozzá. Molylepke-agyú kolléganőnk egy hírportál szalagcíme láttán sikoltott fel: „Atombaleset Franciaországban”. A cikkre még nem kattintott rá, a riadalmat a…..
  Én, Jean-Claude von Vogüssen báró, de UpaniSade márki épp jövék le a kapitányi hídrúl, három okbúl es. Először es, mivel jelenlétem már elősegíté hajónk indulását, ez a hajó már elment (az induláshoz, nem hozzánk képest, mert ugyi mi rajt’ valánk), a magiszteri…..
Úgy érezem, nagyon hosszú ideje el-és magára hagytuk lányregényem alternatív egzisztenciájában, (ami csak lesz, mármint hölgyfruska-románcom scriptum formázatja, mert most csak mondok, mondok, mondok, szóban mondolatolok) szép, szép, nagyon szép Yesabelemet. (Bár én közelb szép…..
  Hát a funerális dísz űrhajójával űr-kikötött Magister nem jöve ki, sem emberei galaxis- és csillaghalmazközi utakra alkalmatos űr-alkalmatosságából. Még a vérmes, dezertőrvér-szomjas Vérpirospozsgás Magister is tartott a hírhedt heroina frontharcos, gátlástalan…..
  Ó, báró, most újra láthatom, csak kissé kellemetlen az apropopója, gügyöge-gügygörésze Yesabelem-exhercegném, a grófkisasszony-admirális, magácsaka, mily aranyos a po-t kétszer mondja, kétszer mondja, tán mert kettő lett kiskegyedből és nyugodjék meg a popó meg…..
Yesabel Du Anaconde földi űrutazása (bocs, bocs, bocs, bocs, nem a földön űr-utaza, hanem a föld felé) (regényrészlet) Ezt a sértést még saját magamtól se viselem el. Féllábú, féllábú már megint csak féllábú, mindig ezzel jönnek, hát nem látod, hogy szinte az egész jobb karom hiányzik, viszont a…..
B-irodalom Írói testecskék 2017.02.17 06:22:00
(Csudálatos köszöntő beszédem ékes kivonata, amely majd az Írószöviben, a valamikori valamilyen díjam átvételén ÉS/ VAGY más bárki fotókiállítással, pogácsával összekötött valamilyen megnyitóján fog elhangozni tényleg.) ...Egyszerre nézek most két irányba, s…..
B-irodalom a dumaszínház halála 2017.02.13 16:46:00
      (...) radna radna radna na röhögszmá?... rednááá rednááá  hucsucsu hucsucsu  kiszeltünde, mi? mint a kiszeltünde mi?? nem? hol a kiszeltünde mi? Ott a jó... ott a jó?? he, nem?? má'ménem, he??!!!   okénamegvan mirefel kimegyünkjanival a haverokkal lemiskolcra…..
GasztroPunk Zsírember karácsonyra 2016.12.23 06:58:00
Megőrültem volna? Biztos a zene tette. Fürgerókalábak. Hatásos cucc. Hülye lettem tőle. Mert mi más lenne, mint hülyeség, ha az ember zsírból készít hóembert? A legolcsóbb minőségi zsír nem más, mint a libahájból kisütött anyag. Egy kiló libahájból lesz kábé egy liter…..
B-irodalom A soha véget nem író 2016.12.09 06:51:00
…Azt hiszed, annak a nagy Úristennek tán öregasszony szaga van? Sorok. Lucernás. Gabonaguriga a szántóföldön, sárgán, egy régi vályogháza. Gyerekek tekernek, érkeznek nagyon, bicajon, igazi vidéki cangán, nagyon vidékies ez az egész hangulat, már-már egészen. Élő…..
B-irodalom Sorin Pacurar: Téltesó 2016.12.05 06:21:00
(Juhász László fordítása) Következzen kedvenc pszicho szerzőnk betiltott botránynovellája, akinek már önálló blogja is létezik. Figyelem! Az írás a nyugalom megzavarására bőven alkalmas! (nyers diktafonanyag. Kizárólag belső használatra ! ) ...hogy létezik-e Mikulás? Meg…..
Igényeljen most ünnepi személyi kölcsönt és kölcsön ön! ...most akár 56 % THM-el 15 éves futamidővel Legyen ön is a rabszolgánk ügyfelünk  Képzelje el: Szenteste... A szomszédban vidám illat, harsány nóta, jó kis karácsonyszag, sült hal meg egyebek... A maga házában…..
B-irodalom A drága kis kutyus 2016.11.29 07:49:00
Pengeéles szájú, kórószerűen filigrán nő volt. Vele szemben a piknikus alkatú, de azért erős munkásember és egy hozzá hasonlóan hízásra hajlamos gömbölyded asszony ült. A köztük zajló beszélgetés láthatóan holtpontra jutott. A beállt csönd tovább növelte a…..
B-irodalom Az agyfalók 2016.11.28 07:46:00
  Az agyfalók valójában különleges felépítésű agyférgek, s amikor az emberek épp csak felfedezték ezeket a veszedelmes ragadozókat, mivel a belső tér befalása volt a legnagyobb vétkük, agyfalóknak nevezték el őket. Mikroszkopikus kutatások során derült fény arra, hogy az…..