Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorcsoldo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy része az Angliában dolgozó honfitársaimnak szerintem előbb utóbb elgondolkodik azon, hogy nyugdíjas évei kezdetekor felmondják az albérletüket és hazaköltöznek, vagy még időben (kb 20 évvel előtte)  megpróbálnak venni egy számukra megfelelő ingatlant. Az ok egyszerű, az Angliában jól működő…..
Ártalmatlan mese, ugyan már! Semmi erőszak, semmi agymosás. Végre egy rendes rajzfilm! De hiszen a gyerekek is imádják... ez szokott lenni a döntő érv. Imádják, persze. Mint a pufit, a csokit, meg a cukros üdítőket is. Igen, imádják. De vajon miért? Tudom, elsőre őrültségnek hangzik, de aki kicsit…..
gorcsoldo 2019.02.25 14:48:32
Elfogyott a munkáskéz! A dolgozók egy része elhúzta a csíkot nyugatra. Valamivel többen, mint félmillióan. Aki maradt, és mondjuk Békés megyében, esetleg Csongrád megyében él, azok közül sokan átjárnak melózni Romániába. Nem csak mezőgazdasági napszámosként, de gyári munkásnak is. Azt mondják, közel…..
Alimento Vitaminok 2 2018.07.03 07:01:19
Folytatjuk a vitaminok világába tett utazásunkat, körbejárva az ajánlások megállapítását és eljutunk a megadózisú vitaminok szükségességéhez. Cikkünket ezúttal is a Humanoid Reptiliánok Bolygóközi Szövetsége támogatta...
Jelenleg 80 ezer dolgozó hiányzik a munkaerőpiacról a KSH első negyedéves számai alapján. A munkáltatók mindent megtesznek a fiatal, tehetséges munkavállalók  megszerzéséért. Egészen új toborzási formákat találnak ki kezdve az éjszakai fröccsözéstől a sörözésig. Van, ahová már az önéletrajzot sem…..
Vinnie bakes Ahogy kezdődött... 2017.08.10 20:40:06
Minden ilyen történet úgy kezdődik, hogy “már gyerekkoromban tudta mindenki, hogy cukrász leszek”, vagy hogy “már az óvodában habverő volt a jelem”. Hát az én történetem nem ilyen. 21 éves koromban sütöttem meg talán az első olyan süteményt ami emberi fogyasztásra alkalmas volt, de őszintén szólva…..
gorcsoldo 2017.09.26 23:48:57
Mai blogbejegyzésem szerzőjéül magamat jelöltem meg, holott ketten írtuk. Én és Jocó, aki egy fiatalember olvasóm. Most egy levelezést olvashattok, ami kettőnk között zajl(ott)ik. Építő véleményt szívesen fogadok.   "Szia Brigi! "miért nézel pornót?" cikked inspirált arra, hogy írjak.Röviden…..
Valahogy semmi sincs rendben, például ingerlékeny, ideges, rosszul alszik, rémesen izzad, menstruációs vagy éppen emésztési zavarai vannak, teljesítménye csökken? Előfordulhat, hogy ez az egymástól távol eső szerveket érintő, sokféle panasz ugyanazon okra, a pajzsmirigy-túlműködésre vezethető…..
Az egyik egészségportál a nemrég közzétett egy összefoglalót az egészségügyi pénztár számára 10 legköltségesebb megbetegedésről. A listából 7 olyan betegség van, melyben az életmóddal kapcsolatos tényezők dominánsan meghatározók, vagyis az életviteli szokások módosításával az adott megbetegedések…..
A nemi úton terjedő betegségektől főként alkalmi kapcsolatok esetén tartunk, és nem is gondolnánk, hogy egy komoly kapcsolat is tartogathat kellemetlen meglepetéseket. Mai posztunkban három olyan, gyakori nemi betegséget veszünk sorra, melyekkel monogám kapcsolat esetén is…..
gorcsoldo 2016.10.26 13:33:47
Mint ismeretes, számos oka lehet a csípőfájdalomnak. Jelen közleményünkben a nagy tomportáji fájdalomról írunk, mely rendellenességnek az egyik gyakori előidézője a nagy tomportáji nyálkatömlő (burza) mechanikai eredetű gyulladásos fájdalma. Az előfordulási gyakorisága felmérések  szerint  20-35%-os…..
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
Akkor tehát folytassuk a tegnapi posztot (aki nem olvasta volna, annak érdemes kattintani és elolvasni a mai előtt), amit ott hagytunk abba, hogy az akkor már évtizedek óta Angliában élő Móni nyugdíjasként a férjével úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Az ötlet…..
Gábor a Lehel piacon poroszkált valamelyik nap, és elmesélte nekem, milyen szép áfonyát látott, igaz kissé borsos áron, de nálunk érvényben van a "minőséget meg kell fizetni" elv, így két kiló érkezett haza eme csodás bogyós gyümölcsből.  Nem akarom fényezni az áfonyát,…..