Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demszky

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Halálbüntetés, death penalty, jebaty, Todesstrafe. A vita hazánkban is időről időre fellángol, főleg a köztudatot fokozottan izgató eseteknél. Érvek pro és kontra. Valóban Csak Istennek állhat jogában elvenni egy másik ember életét? Hova soroljuk az eutanáziát? Esetleg…..
Demszky 2014.01.22 11:25:42
@Wind Callman tér: nem vágod, ugye? Vagy ironizálsz? Nehezen tudom eldönteni.
A magyar származású Paul Lendvaival (82) Pozsonyban, könyvbemutatója alkalmából, a Kalligram könyvkiadó irodájában beszélgetett Ivan Drábek, a Pravda újságírója, abból az alkalomból, hogy az Orbán-kormány hivatali félidejéhez érkezett. Lefordítottuk. - Orbán Viktor,…..
Demszky 2012.11.10 14:37:30
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Publius A Bajnai-csapda 2012.11.02 11:25:12
Alig telt el pár pillanat az Együtt2014 meghirdetése után, a régi baloldali és liberális vezetők egy része rögtön kijelentette, hogy csatlakozni akar az együttműködéshez. Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor mellett Ungár Klára is jelezte részvételi szándékát, Mesterházy Attila…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Demszky 2012.10.27 12:06:52
Modorosblog Magyarország – 2016 2012.10.26 21:01:12
Hat, kínkeserves év telt el a harmadik köztársaság bukása óta. Az elnyomó államhatalom két éve újabb választásokon biztosította be egyeduralmát. Minden eddiginél durvább eszközökkel kezdte üldözni a hajdani szabadság megmaradt híveit. A keserűséget, nincstelenséget és…..
A KARD Tarlós-égetés 2012.10.20 06:58:02
Főpolgármester Úr ideges. Van rá oka: nem elég, hogy lehetetlen költségvetési helyzetben van a város; nem elég, hogy az ellenzék nap mint nap számon kéri őt vélt vagy valós tetteiért; nem elég, hogy óriási felháborodás kíséri minden intézkedését; nem elég, hogy a…..
SZERETNÉD LÁTNI TE IS? KATTINTS A TOVÁBB GOMBRA! ..
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
KORÁBBI POSZT IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ!!! ..
Timelord A vasút és az őrültek 2012.05.24 16:00:00
Ez az írás nem a vasútőrültekről szól – ugyan, mi újat lehetne erről mondani – hanem a bulvársajtó egykori kedvenc témájáról. Mi történik, ha egy nyugis vonatozás alatt az egyik utas megőrül? Magától értetődően, véres dráma. Vagy például, mi történik, ha a…..
Hosszú idő után végre rátaláltunk egy egykori szereplő valódi fészbúkjára, ő pedig nem más, mint Jóska gyerek. Az egyik utóbbi bejegyzésben már szó volt a WC-s Jóskáról, azonban hogy teljes legyen a kép, legyen itt minden infó Jóska gyerekről, akit fészbúk cseten többen…..
Mielőtt a poszt elkezdődne, szeretnék köszönetet mondani azért a biztonsági mentésért, amit L. A. tett ki még régebben az üzenőfalára. Nélküle most jónéhány szó hiányozna innen. Köszi :-) És még valami: Ha valaki hiányol innen pár szót, vagy kifejezést, akkor küldje el…..
Ha lenne egy Gyurcsány és a nyugdíjasok nevű punk zenekarom, akkor az első számunk a Depeche Mode Strangelove-jának a feldolgozása lenne. A zenekar tagjaiból aztán színi társulatot hoznék létre, és akkor mélyebben belemehetnénk a témába: megrendezném azt az élet írta…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
Egy titokban készített Gyurcsány-beszélgetéssel tér vissza a képernyőre Hajdú Péter, a Tv2 Frizbijének műsorvezetője, írja a Blikk. A bulvárlap szerint a felvételen sem újságírók, sem fotósok nem lehettek jelen, de még a Frizbi stábjának is csak egy szűkebb köre tudott…..
Demszky 2012.09.04 15:10:11
@melchi zadok: Ezt sohasem lehet megunni. Már várom, hogy mikor kezdhetem újra.
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..